Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:09:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2014  (Pročitano 32993 puta)
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Apple 5s
Мени изгледа фали неки драјвер, неки директ икс или томе слично... Инсталирам игрицу, крекујем, покренем отвори се прозор и црно буде само... Smile Smile
Мени изгледа фали неки драјвер, неки директ икс или томе слично... Инсталирам игрицу, крекујем, покренем отвори се прозор и црно буде само... Smile Smile

исто и мени. пробај на виндоуд да покренеш тако хоће.

Mozda ste instalirali drugu verziju, ili mozda sta iskoristili los cd key, kod mene radi savrseno  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2013, 09:39:00 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Odigrao sam par meceva(igram na ps3) i sto duze igram to mi je sve vise krs fudbal. Prvi mec kada sam odigrao bio sam odusevljen, ali vremenom pronalazi se sve vise i vise bagova i mogu slobodno reci da je onaj PES poprilicno los i da je KONAMI poslednjih 5 godina poprilicno pogubio konce i da ih je Fifa totalno nadmasila.

Igram Konamijeve fudbale jos od ISS tj. od 96. i uvek sam bio zaljubljenik u njihpva izdanja, a Fifa mi je bila ogavna, ali od negde 2008 i next gen igara Fifa ih je oduvala i iz godine u godinu sve je bolja, a Pes sve losiji.

Problem je u tome sto PES lici na sve samo ne na sportsku simulaciju. Previse su dali paznje nekim stvarima koje nisu bitne i unakazili su igru. Takodje svake godine pokusavaju sa necim novim sto se tice gempleja i nikako da ubodu, dok FIFA unapredjuje jedan te isti koji se odlicno pokazao i samo napreduje.

Ono sto me nervira izuzetno u ovom PESu je sto igracima treba od trenutka kada pritisnes sut jedno 2-3 sekunde da sutnu i za to vreme taman izgubis dobru poziciju i vise protivnik nije u opasnosti. Zatim golmani su jako losi i jako debilni i prave katastrofalne greske, zatim i odbrana je poprilicno pogubljena i prilikom prebacivanja sa igraca na igraca u dosta slucajeva igrac prvo pobegne od protivnickog igraca, a tek onda pocne da ga pati, a za to vreme protivnik je vec stekao prednost. Zatim one silne pomoci i strelice prilikom prekida su jako retardirani i unistili su igru, jer sad mozes dati skoro svaki slobodnjak. A ono sto me najvise nervira je sto su igraci jako jako tromi i spori i sto igrica uspori u 90% slucajeva kada je lopta u 16m, a igram na ps3 tako da je to do igrice.

Sve u svemu porpilicno sam razocaran gejmplejom. Grafika je odlicna, ali dzaba to kada je igrica puna bagova i porpilicno losa. Taman sam se bio ponadao da ce PES konacno napraviti dobar fudbal nakon jedno 5 godina promasaja, ali nista do toga. Tako da cekam sad novu FIFU i ubedjen sam da ce oni nastaviti sa dobrim radom i da ce opet biti bolji od PESa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
HTC Sensation
Hehe,svake godine ista prica...a onda se naviknes i bude to do jaja.

Inace skidam vec pitaj Boga koliko nisam ni na pola...al mogu samo da kazem da je valjda bolje da je igra sto sporija,automatski je i teza i zahteva vestinu a ne brzinu. Ako ocete se trkate skinite neku voznju i bice vam taman.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2013, 12:51:56 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
pokusajte da skinete clone dvd dm verziju i izlecite sa reload krekom i trebalo bi da vam sljaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Wave II
Ma не јебе... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Može serial?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
WR92-PN7U-Y9YV-EYC3-R2U2
SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73
E5DW-NHA5-RR9T-DLMH-A6NP
JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7L
HNY6-JD2U-3CXK-4UC6-FUC2
2ELE-LMYW-UDMT-L9HN-HPPH
JPL4-CNTS-J5XS-SNMD-3FV3
FKWL-F2C6-DTX6-7VE5-R93A
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Hehe,svake godine ista prica...a onda se naviknes i bude to do jaja.

Inace skidam vec pitaj Boga koliko nisam ni na pola...al mogu samo da kazem da je valjda bolje da je igra sto sporija,automatski je i teza i zahteva vestinu a ne brzinu. Ako ocete se trkate skinite neku voznju i bice vam taman.

Nema potrebe navikavati se ukoliko FIFA i ove godine nastavi sa odbrim radom, jer je poslednjih 4-5 god mnogo bolja. Tako da izgleda da cu ja i ove g'odine da igram FIFU.

Ja licno vise volim fudbal koji zahteva vestinu, a ne brzinu, ali ovde je problem sto ni vestina ne moze da ti dodje do izrazaja zbog nekih bagova. Milion puta napravis izglednu sansu i onda zbog usporenosti reakcija igraca ti sansa propadne, a dobijes onda gol zog debilnih reakcija odbrane i golmana ni kriv ni duzan.
Znaci nije problem to sto ne mozes da se trkas, jer ja to ni ne volim i izuzetno su mi isli na zivce PESovi kada si trebao samo da imas brze igraca i to je to. Sada to nije slucaj i popravili su te neke segmente sto je dobro, ali su usrali mnoge druge. Imam osecaj da oni ne znaju da naprave normalnu igru. Ili naprave trku ili naprave uspavanku koja pri tom ima i odlike arkade, plus neke debilne dodtake koji unistavaju car igre. Sve u svemu popilicno los fudbal po ko zna koji put.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Ма може Пес да буде колко хоћеш добар, ал џаба кад нема лига да ти уживаш у каријери 10+ сезона. Фифа има 4 енглеске лиге човече. Узмеш Јорк Сити и удри. Ал видим да се поправио ове године ПЕС има једно 3-4 оне њихове лиге са курац-палац тимовима па ће печери урадити ту добар посао, ал опет мало је то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Wave II
Jeл си га направио да ради?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:09:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.