Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 12:51:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2013  (Pročitano 41098 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung 
Da li neko igra demo? Da čujemo utiske. Smiley
Po meni, dosta je bolji od 2012. Nisam ga igrao nešto mnogo ali prvi utisak je OK, samo što mi se meni pre početka utakmice uopšte ne sviđa, nekako mi je mnogo pregledniji i lepši na 2012.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
HTC Wildfire
Meni se ovaj PES mng vise svidja od 2012, prvo zato sto je usporeniji malo, i speed merchant nema toliki uticaj na igru ko u 2012, jedino mi se ne svidja u igri sto npr. svaki sut Rooney-a je gol bilo da sutiras sa 7,15,25, 35 metara uvek je gol bilo na kom levelu da su golmani i bilo koji da je golman u pitanju(igrao sam sa drugarom i kad je bio Nemacka gde Neuer ima neopisivo dobre reflekse i neverovatno dobar skill pa nije uspeo nijedan sut Rooney-a da odbrani, ni Buffon<koji najbolji golman pesa oduvek> se nije bolje pokazao) ,takodje vecina da ne gledamo samo rooneya i sutevi tipa Di Natale-a Balotellija , Pirla, Gomes-a,A. Carola, Wellbacka, Giovinca su takodje neodbranljivi s distance 16-20m. Isto mi je nerealno da neki golman kad mu igrac izadje 1 na 1 ne pokrije BLIZI ugao i samim tim sut u blizi ugao je uvek gol(osim u situaciji da sutiras s stoperom).  I jos nesto da li je onim PESedit patchom nesto od gore navedenog ispravljeno.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 10:28:40 od ledu95 »
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
SonyEricsson k 850i
Ja sam ubacio edit i nije bas tako,mada sa bilo kojim igracem sa 20tak metara lakse ulazi,za razliku od proslih PES-ova. Mene mnogo nervira sto je svaki kontakt faul.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
HTC Wildfire
Ja sam na te kontakt faulove navikao jos od proslog pesa.
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung 
I mene izludjuju ti kontakt faulovi... Kao da igram basket a ne fudbal. Smiley Videcemo kada izadje konacna verzija, da li ce ispraviti te neke kedostatke, jer valjda demo za to i sluzi, da korisnici uoce vrline i mane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
SonyEricsson k 850i
Pa videcemo,meni je PES 12 demo bio bolji od full verzije Smile

Al mnogo je bolji od 12..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Igra je i dalje skriptovana. Pas u prostor veoma retko prolazi koji je ili pre slab ili pre jak, isto važi i za dupli pas koji je uglavnom pre slab, moji igrači su često u ofsajdu, dok se protivnički igrač sam nekako iskrade iza moje odbrane i fura napred ka golu, a da ga niko ne stigne, ofsajda nema, a za istu akciju za mene je ofsajd. Npr tri uzastopne akcije su mi u ofsajdu. Komp kad gubi menja taktiku i mora da mi da gol u finišu. 80 i neki minut gol mi je neminovan iz solo akcije npr Runija koji se iskrade iza mooje odbrane i samo zalomi gošu ili šut sa nekih 15-20 m bliže kaznenom mora da uđe. Imao sam situaciju da sam vodio sa 2-1 i iz dve akcije iz dva šuta sa po 15-16m dali dva gola u roku od dva minuta, naravno, u samo finišu meča. Nije da je loš, bolji je od prethodnika, ali ovo je samo prvi demo,ima nade da full bude dobar. Sviđa mi se što je fudbal ofanzivan i što može da se i pored čestog ofsajda tvojih igrača stvore akcije i da npr od 10 pokušaja da se stvori akcija 5 budu prilike, 5 ofsajdi za bez veze.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
HTC Wildfire
Runijem sa centra da sutnes, dace gol 100%, iako nisam probao, mada sam ubedjem posto sam ortaku sutno s njim s jedno 35m i dao je gol lopta prosla tik pored stative naravno s unutrasnje strane, pritom je branio buffon, koji je inace najbolji golman igrice.
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 12:51:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.351 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.