Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2012 (PES)  (Pročitano 94938 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC 
skinuce se jednog dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
sad skino.imam samo franc i nemack. jezike,kako da promenim,ima neki patch?
igro sam na najteze i kao i svaki prethodni pes..... nista novo, gameplay je dobar,grafika solidna,a sto se tice gameplay-a malo me nervira sto kad igram na najteze,naprimer uvek je protivnik brzi,bolji ,jaci u duelu ,ima jaci sut itd. i prakticno da bi pobedio moras da igras sa dosta pas igre,eto to je malo shit,al nema veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
igro sam na najteze i kao i svaki prethodni pes..... nista novo, gameplay je dobar,grafika solidna,a sto se tice gameplay-a malo me nervira sto kad igram na najteze,naprimer uvek je protivnik brzi,bolji ,jaci u duelu ,ima jaci sut itd. i prakticno da bi pobedio moras da igras sa dosta pas igre,eto to je malo shit,al nema veze.
i jos da dodam da se protivnikovi igraci nikada ne umaraju i imaju neogranicenu staminu  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
]i jos da dodam da se protivnikovi igraci nikada ne umaraju i imaju neogranicenu staminu  Smile

ma moze i to  Smile

ali u PES 6 toga nije bilo , tebe je protivnik na najteze dobijao kroz pas igru,i ti nisi mogo da mu uzmes loptu,sto je i realnije nego da neki treceligaski klub igra kao barsa,mancester itd.plus sve gore navedeno i izdrzljivosti,pasu,zelji,snazi,sutu itd......
« Poslednja izmena: 08. Okt 2011, 01:30:51 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja sam ja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
SonyEricsson t650i
Ima win winrar file, odpakujes i prekopiras u img file, ako se nisi snasao javi se na P.P da ti uploadujem negde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
ma sredio sam to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 3120c
Dal postoji tajna za sutiranje uz kretnju sa ili bez trčanja oko šesnaesterca!Mesi,Vilja,Xavi pa u Bejernu Roben,Riberi kad šutnu to sve ide preko gola!!!!!Bas sam im namestao stranu za jaču nogu medjutim ,jok,prebacuju!!Imam mnogo suteva van okvira gola i to me mnogo unazadjuje
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Igrao na soni trojci, solidno.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
ja igram na PC i takodje solidno,mada bi mogli da poprave nesto tipa: dresovi,bolja publika,da bude malo realniji gameplay kada je u pitanju tezina same igre , inace okej  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung 
Kompjuter ne promasuje slobodan udarac sa udaljenosti izmedju 25 i 18 metara. Bolje da napravis penal nego slobodnjak na toj udaljenosti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.