Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2012 (PES)  (Pročitano 95235 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 769
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Generalno mi se sviđa novi PES u odnosu na prošlogodišnji... igrači su pokretljiviji i mekši od borova iz jedanestice.
Goše su sise... lopte prolaze kroz uši.

Zašto li su zamutili grafiku uopšte mi nije jasno Smile

Brate , potrazi malo na netu. Imas otklanjanje blura Smiley Imas patcheve za sve sto ti treba. Bukvalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Još jedan veliki plus za PES predstavlja činjenica da su penali ponovo ono što treba da budu. Najstroža kazna koju ćete relativno lako realizovati. A ne zadatak sa zvezdicom iz Veneove zbirke, posle kojeg ćete, šta god pritisnuli, šutnuti u sredinu.

Smile

Zašto li su zamutili grafiku uopšte mi nije jasno Smile
pesedit patch uklanja blur.
« Poslednja izmena: 17. Okt 2011, 20:59:36 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung A14
Oh Isuse, koliko je ovih novopecenih fifovaca.... sto su fificu otkrili u 21 vijeku i zagrlili kao majku dojilju. Dje ih neko ne uputi ranije na pravi (mlečni) put...  Smile

Citat
Kako se Fifa i inače isticala kao igra koja zahteva više moždanih ćelija od Pesa, ova promena sigurno neće značajno doprineti povećanju broja njenih fanova u Srbiji, koji trenutno iznosi 45 ljudi. Ali nove ljude možda privuče  i dalje sjajna igrivost, odlično urađena fizika i realnost, topao interfejs, odlična onlajn podrška, sjajni modovi, skupljanje trofeja, gomila licenciranih liga i timova. Ko nije igrao sa ortakom meč Donkaster-Unterhahing na autentičnom engleskom stadionu, sa sjajnim živim komentatorima – ne zna šta je simulacija.

Ovakvih hvalospjeva sam se nacitao na sve strane i reko daj da probam to fudalsko svetiliste imena mu fifa. Da vidim tu neodoljivu igrivost, da osjetim fascinantnu fiziku, "topao interfejs" i spoznam koliko je bliska realnosti ova guzata igra.

Instalirao sranje... upalio... stavio na najtezi  nivo, uzeo City.. grafika ( teren, igraci, mreze, animacije ) .. retro! To prvo, znaci osjecaj kao da sam greskom instalirao fifa 2005 i potegao na low setting. Dakle, ruglo. Krenuo da dobacujem loptu, klizi lopta bez problema... valjda nisam iskljucio ( ako ga i ima ) pass support ili tako nesto, svaka tacna... direkt u noge. Tu i tamo, pass, dva.. eto me iz nicega u gol sansi.. pritisnuo trougao, arkadnim korakom istrcao, otvorio mi se u naprijed skriptom predvidjen prostor i vec stigao u sesnaesterac.. Kocka i dadoh ISTI gol kao i 2001 godine, kada sam zadnji put igrao fifu... Isti jebeni ugao, ista reakcija golmana, ista kamera, ista mreza... Poceli ovi cobani da se raduju kao mentalno oboljeli... Izgasih sranje i ispraznih kantu. Racunam, za ovu igru izgleda stvarno treba neka visa inteligencija, svojstvena prosjecnoj masi koja je obozava...

Kakav god da je PES, a ne fali mu rupa, izvikana Fifa je i dalje plasticno EA govno zamotano u svileni celofan sa ljubicastom IGN masnicom.

« Poslednja izmena: 17. Okt 2011, 21:19:13 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Kako se Fifa i inače isticala kao igra koja zahteva više moždanih ćelija od Pesa
posebno fifa 2001, 2002... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
ma fifa je sranje zivo, ja instaliro pre 2 nedelje ne mos se snadjes ,treba da kopas po meniju da bi promenio kontrole i settings, gameplay shit.Dresovi,lica igraca bolji u pesu.

PES>fifa

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 420
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Za Fifu ne znam nisam igrao dugo ali novi pes je žešće sranje i gori mi je od prošlog.Odbrana se gubi do bola i što neko reče moraš igrat kao Barsa da nekom daš gol.Razočaran sam u odbranu kroz koju protivnik prolazi samo tako ili kad pošalje dugu loptu što stalno radi pogube se i ispadaju.Gol glavom kao do sad nemoguće dati.Neku slast je izgubila igra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC m9
pes
ove godine po meni je najbolji mnogo bolji i od 6 i proslogodisnjeg.teze oduzimat loptu igracu nije klasicno r1 i x i to je to,nez da li ste vi primijetili ali ako stisnes x kad protivnicki igrac dolazi do tebe da pokusava da mu otme loptu a dok drzis x ir1 samo trckara oko njege slicno nesto kao u  2k11.i to mi se svidja i nije tacno da trebas igrat ko barsa da bi pobijedio.samo je dosta tezi pa se cini,jedina zalba mi je na sudiju ko ji svira faulove ko lud za comp.

a fifa je bila i ostala sranje al ruku na srce uvijek je imala bolju grafiku od pes bar koliko sam ja pratio na ps1 za kop nez.
to je moje misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Sad odigrah s burazom, adrenalin jos tuče. 70 minuta igralo se tvrdo, bez puno šansi, onda burazer uvalja jedan sa Mesijem, 5 minuta kasnije faul za mene, šaljem loptu na Gigsa a on volejčinom sa 20m pod rašlje. Sljedeći napad penal za buraza, 2-1. 88 minuta, Runi-Čičarito dupli pas za 2-2. To može samo na PES-u.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 420
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Igrajuci ovaj pes napsovo sam se Boga ne znam ni sam koliko puta.Najgore sto sebi ne mogu da priznam da je toliko sranje igra i ne mogu da prestanem igrat dok ne razbijem nesto.Gol se moze jedino dati iz nebroj slobodnjaka koje sudija svira ili nekim sutem pa da se lopta odbije i jedva udje.Glavom nikako to je nemoguca misija iz kornera.Primanje gola to je druga prica protivnicki napadac jednostavno se proseta sredinom terena bez da ga i jedan moj napadne.Odbraniti se u kontranapadu je prosto podvig.Tako da nema puno razlike da li protivnik jak ili slabiji uvijek igra isto.Ja ne vidim sta je vama bolje u novom pesu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
protivnicki napadac jednostavno se proseta sredinom terena bez da ga i jedan moj napadne

Oво сам и ја приметио, а одлично играм ПЕС већ годинама, тако да није до моје слабе игре. Једноставно ми се не свиђа овај ПЕС, али добро, ствар укуса.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.