Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:04:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2010  (Pročitano 138966 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung E250
2008 je još i dobar u odnosu na ovo govno. Nekada smo imali fenomenalne serijale ISS-a i Winningeleven-a ... sada nemamo ništa. PES 2010 je isto sranje kao i FIFA, jedina je razlika što se ovaj drugi igra na anolognom kontroleru...

Da nisi ti mozda igrao Sensible Soccer a ne PES? Smile Pes 2008 ti je dobar u odnosu na 10?Zezas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Pa da znaš da je onaj sensible soccer sa Amige zanimljiviji nego ovaj novi PES  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC m9
poz
ja mislim da je pes 10 bolji nego pes 6.8.9. a winingeleven i iss nikad nisu bili dobri za mene.a svako ima svoj ukus
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 5800 express mus
Realno 10ka je bolji od 2009/2008 zajedno  Smile

Ali ne vredi pricati sta je bolje,i ne treba da se porede uopste,svako od nas igra sta voli meni nijedan nije problem sve ih igram,ali ova 10ka za pocetak izgleda odlicno,pa sad treba da unaprede gameplay,grafiku mislim da ne moraju,da srede neke stvari i da izbace jedan od najboljih fudbala u istoriji igara.Samo me je strah da ne zaseru kao do sad i krenu da prave nesto "sasvim novo" sa spektakularnim najavama itd...to je problem uvek bio....Samo treba da se unapredjuje na ovaj i tako gledati napred i poboljsavati Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung E250
Realno 10ka je bolji od 2009/2008 zajedno  Smile

Ali ne vredi pricati sta je bolje,i ne treba da se porede uopste,svako od nas igra sta voli meni nijedan nije problem sve ih igram,ali ova 10ka za pocetak izgleda odlicno,pa sad treba da unaprede gameplay,grafiku mislim da ne moraju,da srede neke stvari i da izbace jedan od najboljih fudbala u istoriji igara.Samo me je strah da ne zaseru kao do sad i krenu da prave nesto "sasvim novo" sa spektakularnim najavama itd...to je problem uvek bio....Samo treba da se unapredjuje na ovaj i tako gledati napred i poboljsavati Smile Smile

Znaci za PES 11 ne treba mnogo da se trude,samo da urade sledece:

Da ubace mesani gemplej,PES 4 i PES 6 po meni dva najigrivija fudbala u istoriji...Grafika iz 10 da ostane,ML iz 10 da ostane,samo da malo unaprede da dodaju neke jos detaljnije stvari sto se ticu transfera i po meni bi super bilo kada bi mogli da se menjaju klubovi...Ali to vec onda ne bi bila ML
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC 
i da se odmah reaguje na kontrole
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung E250
i da se odmah reaguje na kontrole

Meni to ne smeta,niti sam mnogo uocio a vidim da se mnogi zale na to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC 
meni to neki put upropasti napad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ако нисте скинули, обавезно скините Ел Гранде Печ.. Има одвојен .ехе фајл, значи не мора ништа да се чачка по ПЕС фолдеру.. Имате све класичне екипе, између осталих и по пет генерација Звезде и Партизана  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Ако нисте скинули, обавезно скините Ел Гранде Печ.. Има одвојен .ехе фајл, значи не мора ништа да се чачка по ПЕС фолдеру.. Имате све класичне екипе, између осталих и по пет генерација Звезде и Партизана  Smile

takodje preporucujem

posebno brazil sa peleom i aregentinu sa maradonom  Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:04:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.