Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:00:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2010  (Pročitano 139066 puta)
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
Nokia 
gde se gleda statistika kompletnog tima(golovi,asist,kartoni...) i sta raditi kada je kod nekih igraca strelica non-stop nadole tj nisu raspolozeni za igru?
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC Sensation
gde se gleda statistika kompletnog tima(golovi,asist,kartoni...) i sta raditi kada je kod nekih igraca strelica non-stop nadole tj nisu raspolozeni za igru?
nemas ukupmog nego imas za svaki posebno igrac i postotak W/D/L koliko se ja secam.a za to sto nije raspolozen to ti tu nista nemozes,stavi ga da igra mozda ce to pomoci,neznam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
Nokia 
nemas ukupmog nego imas za svaki posebno igrac i postotak W/D/L koliko se ja secam.a za to sto nije raspolozen to ti tu nista nemozes,stavi ga da igra mozda ce to pomoci,neznam

e to ne znam,za svakog posebno da vidim,a sto se tice neraspolozenja,jovetic mi je dve sezone tako,non stop strelica dole,stavio sam ga 5-6 meceva da igra,i nista.
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Imam jedan big problem ljudi pomazite
Igram master ligu i nakon 4-5 sezone zablokiram mi, obicno se desava u prvoj sedmici julskog prelaznog roka
Igrao sam sa realom,portom,manchesterom,bajernom,ajaxom i isti problem uvijek. Ja stavim auto save opciju i ona normalno radi medjutim kada zavrsi sezona i na pocetku julskog prelaznog roka zaglavi mi jednostavno zaledi pojavi se onaj tip sa loptom i to je to, igras 5-6 sezona i onda zakuca zaista da covjek poludi pomazite ako znate...
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Meni je ovaj PES jedan od gorih! Ocajno su uradili primanje lopte, nekako je igrica jos usporenija, sudija zna da itekako pogresi (cak par puta nije svirao ofsajd... vracam replay i ne mogu da verujem... tu sam makar mislio da komp ne gresi), da ne svira ocigledan penal... i tako...
A da i penali... odakle im ideja za ono, em sto sam moram da okrenem kameru u toku igre da bih imao onaj lep ugao za sutiranje, em sto... ma ne znam... voleo bih da vrate onaj jednostavan sistem sutiranja penala, a ne kol'ko drzis, tol'ko ce da ode levo-desno!

Jedno pitanje, kako se izvodi slobodan udarac??? Ili pogodim zivi zid ili ode preko gola (eventualno precku pogodim), nema sanse da lepo prebaci preko zivog zida, sa kojim god boljim igracem da sutiram!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Meni je ovaj PES jedan od gorih! Ocajno su uradili primanje lopte, nekako je igrica jos usporenija, sudija zna da itekako pogresi (cak par puta nije svirao ofsajd... vracam replay i ne mogu da verujem... tu sam makar mislio da komp ne gresi), da ne svira ocigledan penal... i tako...
A da i penali... odakle im ideja za ono, em sto sam moram da okrenem kameru u toku igre da bih imao onaj lep ugao za sutiranje, em sto... ma ne znam... voleo bih da vrate onaj jednostavan sistem sutiranja penala, a ne kol'ko drzis, tol'ko ce da ode levo-desno!

Jedno pitanje, kako se izvodi slobodan udarac??? Ili pogodim zivi zid ili ode preko gola (eventualno precku pogodim), nema sanse da lepo prebaci preko zivog zida, sa kojim god boljim igracem da sutiram!

Po tvom postu sam zakljucio da ne znas da igras ovaj fenomenalni PES koji ce verovatno biti proglasen najboljom simulacijom fudbala do sada...Dakle slobodnjaci kako ih ja izvodim i 50% bude gol:

od 16-20 m:Naciljas igraca prvog ili drugog do stative u zivom zidu,pogledas ko je najvise od njih dvoje rasirio noge,ako su jednako rasirili pucaj ispod njih...Kako da pucas?Napuni centarsut(kod mene A) skroz i drzi strelicu dole,lopta ce glatko po zemlji proci izmedu nogu zivog zida i postices lep gol...

od 21-24 m:To jos nisam uvezbao najteza pozicija i iz nje moras direktno iz slobodnog udarca preko zivog zida da ga zabijes u raslje u sam ugao gola golmanu =) Dakle najteza pozicija,treba vezbati ovo dosta

od 25-35 m:Izaberes igraca koji izvodi slobodne udarce kao Pato(Drzi se onako smekerski za kukove i ima veliki zalet)Pozoves igraca da ti odgurne loptu,odgurne je taj igrac i ti onda se zaletis i pored zivog zida je razvalis u raslje ili po zemlji kako kad ide...

Vezbaj to je kljuc uspeha u slobodnjacima u svim PES-ovima i jedan od razloga zasto je PES bolji od FIFE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Sensation

Po tvom postu sam zakljucio da ne znas da igras ovaj fenomenalni PES koji ce verovatno biti proglasen najboljom simulacijom fudbala do sada...Dakle slobodnjaci kako ih ja izvodim i 50% bude gol:

od 16-20 m:Naciljas igraca prvog ili drugog do stative u zivom zidu,pogledas ko je najvise od njih dvoje rasirio noge,ako su jednako rasirili pucaj ispod njih...Kako da pucas?Napuni centarsut(kod mene A) skroz i drzi strelicu dole,lopta ce glatko po zemlji proci izmedu nogu zivog zida i postices lep gol...

od 21-24 m:To jos nisam uvezbao najteza pozicija i iz nje moras direktno iz slobodnog udarca preko zivog zida da ga zabijes u raslje u sam ugao gola golmanu =) Dakle najteza pozicija,treba vezbati ovo dosta

od 25-35 m:Izaberes igraca koji izvodi slobodne udarce kao Pato(Drzi se onako smekerski za kukove i ima veliki zalet)Pozoves igraca da ti odgurne loptu,odgurne je taj igrac i ti onda se zaletis i pored zivog zida je razvalis u raslje ili po zemlji kako kad ide...

Vezbaj to je kljuc uspeha u slobodnjacima u svim PES-ovima i jedan od razloga zasto je PES bolji od FIFE

najbolji pes do sada,barem po meni.potpuno te podrzavam!!!! :-D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
To ispod zivog zida sam i sam znao... mene interesuje lepo preko zivog zida sa felsom kao i u stvarnom zivotu!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC 

ja sam dao sa drogbom od precke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Evo bas sam sad sa Ronaldinhom koji mi inace usao sa klupe dao gol iz malog kornera...Faul je bio na nekih 5-6 m od leve korner zastavice i malo udesno taman da moze lepo da se zavrne i meni Pirlo odgurnuo loptu i ja je zavario od precke i to u blizi ugao golmana =)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:00:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.