Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:58:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2010  (Pročitano 138971 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple iPhone 7 Plus
evo probah ga jutros i moram reci da mi se jako dopada.
Vidi se da jos nije zavrsen ali za demo je dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
evo probah ga jutros i moram reci da mi se jako dopada.
Vidi se da jos nije zavrsen ali za demo je dovoljno.

isto misljenje Smile

iskreno, iznenadio sam se.. mislio sam da ce malo da izmene 2009 i samo da prepakuju, ali nisu.. ono sto mi se najvise od svega svidelo je to sto sad golmanu ne treba 3 sata da ustane i izbaci loptu, igraci iz odbrane ne odlucuju samostalno da uklizavaju i prave sulude prekrsaje i sama odbrana se lakse kontrolise.. mada mi se nekako cini da su sami igraci malo smotani u napadu, pogotovo kod prijema lopte.. a i igra je mogla da bude malo brza
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k700i
Kao iskusan pes plejer _ mogu da kazem da 2010 ne donosi nista novo- 2009 sa boljom grafikom - stim da je ovo demo verzija sacuvaj boze / gempjej je slican devetci samo malo gori -pretpostavljam da je zbog demo verzije - s posebnim akcentom na golmane idiote- dakle razocarenje veliko - igrace se sestica barem do sledece godine kolko vidim

Ocigledno je da si neiskusan igrac....lupas gluposti.... PES 6 je najbrzi,ali samim ti i mnogo nerealniji fudbal od 2009 i 2010 .... I Gameplay nije ni blizu slican 2009!!!  .... Molio bih te da cutis !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
igrivost 2010-ke je odlicna a mene najvise raduje da ovaj demo ne sadrzi kod koji ce da se nadje u finalnoj verziji igre a za koji kazu da je fenomenalan.Ja sam otvorio neke fajlove i nasao brdo pes 09 grafike u ovom demou koji se uopste ne koristi(skidali smo dzaba 900mb ).
Igrajte vi "iskusni" na top player pa onda kazite dal valjaju golmani ili ne.
I konacno nema vise onih naglih okreta igraca,sad je sve 360 stepeni  Smile
Igra je takticnija mnogo og 09 i to ce neke arkadne igrace da iznervira i oni ce biti ti koji ce da pljuju po ovoj igri.Ako neka igraju fifu koja je arkadna kao i uvek.
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Sharp KoBaS
Citat
Citat: svlada5 danas u 01:48:18
Kao iskusan pes plejer _ mogu da kazem da 2010 ne donosi nista novo- 2009 sa boljom grafikom - stim da je ovo demo verzija sacuvaj boze / gempjej je slican devetci samo malo gori -pretpostavljam da je zbog demo verzije - s posebnim akcentom na golmane idiote- dakle razocarenje veliko - igrace se sestica barem do sledece godine kolko vidim

Ocigledno je da si neiskusan igrac....lupas gluposti.... PES 6 je najbrzi,ali samim ti i mnogo nerealniji fudbal od 2009 i 2010 .... I Gameplay nije ni blizu slican 2009!!!  .... Molio bih te da cutis !
Svaki pravi ljubitelj pesa zna da je sestica najbolja fudbalska simulacija do sada
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Citat: svlada5 danas u 01:48:18

Svaki pravi ljubitelj pesa zna da je sestica najbolja fudbalska simulacija do sada
6-ca uopste nije simulacija kad pogledas naspram ovog pes-a.6-ca je velika arkada za pes 10  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Sharp KoBaS
videcemo kad izadje full - ne mozes da tvrdis da je dobra igra po demo verziji -cak na nekim strucnim forumima fifa 10 demo ima bolje ocene nego pes / ja sam samo cuo za zanr sportske simulacije - nikako za sportske arkade  Smile Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung Galaxy S III
Citat

Evo ja sam pravi ljubitelj PES-a , igram ga jos pre nego su ga tako nazvali i prodali.

PES 6 je ostao upecaceno dobar jer su sa njim napravili skok u kvalitetu u svim segmentima igre. Jedino zbog toga mu tako dugo stoji titula da je najbolji.

PES08 je najvece sranje od fudbala ikada napravljeno. To je usput jedini naslov koji sam potpuno preskocio. Igrivost = 0 .

PES09, shvatili su gresku i vratili dobri stari gameplay, poboljsavsi dosta toga i napravili odlicnu igru. Po meni je ovaj naslov do sada jedan od najboljih. Igrao sam ga intenzivno cele godine, sto nije bio slucaj sa bilo kojim prethodnim naslovom jer bi mi svaki od njih kad tad dosadio. Konkretno PES 6 posle duzeg vremena postaje automatika, bazirana na istim semama i strategijama. PES09 za razliku, ostavlja mnogo vise prostora kreativnosti cineci igru vecito svezom.

PES10 DEMO, pruza nesto novo, daje novu dimenziju fudbalu, doduse u test fazi. Deluje mi sve kao mrsavi zacetak neke nove tehnologije fudbalske simulacije, na kojoj ce se tek raditi u buducnim naslovima. Demo za sada deluje kao mesavina dosta toga. Nadam se da ce u full verziji sve biti mnogo sjedinjenije i da ce rupe biti popunjene. U tom slucaju, pred nama ce sigurno biti PES dostojan svog i naseg vremena.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2009, 18:38:46 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Tel.Me Your.Number
Radujem se vašim komentarima i čekam full
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
ovaj demo je stari kod.
Kazu da je usiljen demo izasao iz konamija samo zato sto je fifa izbacila demo.
Inace ja sam otvorio demo i nasao brd fajlova koji pripadaju pes09 (grafika,navijanje,stadioni),a nista od toga se ne koristi u demou.Tako da je mene to uverilo da je ovo samo na brzinu sprckano i izbaceno.
Svi koji su probali pes10 sa novim kodom (najveci gaming sajtovi) kazu da je odlican i d aje 5 puta boli od pes09.
E sad ostaje nam da verujemo da je to istina i da ce full verzija biti takva.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 19:58:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.