Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 20:25:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2009  (Pročitano 71860 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony Xperia Neo L
kako to???mislis prikljuciti dva dzojstika?

edit:rijeseno
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 12:47:35 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Posle petog nastavka sve je izgledalo odlično - Pro Evolution Soccer (PES) je krenuo realnim putem i sve više smanjivao jaz između pravog igrača i virtuelnog. Ali, u prošlom nastavku je nešto krenulo naopako, izbačeno je puno opcija, igra je postala arkadnija i niko nije znao šta se to dešava u Konamiju. Ni ove godine stvari ne izgledaju mnogo bolje. Neke stvari su poboljšane, ali nedostatak bilo čega novog i zanimljivog ne vodi ničemu dobrom.

Ove godine razvojni tim je odlučio da bude u trendu i menije je napravio tako da izgledaju izuzetno urbano (iako još ni blizu EA-ovim SSX-u ili NFS-u), a muzičke numere većinom izvode razni bezimeni bendovi, uz nekoliko dobrih stvari. Sve u svemu, nije ni loše, sigurno puno bolje od prošlogodišnjeg izdanja na ovom polju. Grafički PES je doživeo vidljiv "fejslifting", iako to nije ništa što će vas posebno oduševiti. Lica igrača izgledaju bolje nego ikad, pogotovo licenciranih, koji su izuzetno verno skenirani. Efekat kiše je najbolji do sada, ali, nažalost, opet nema snega. Publika je ostala ista kao i u prošlom nastavku; izgledaju malo pljosnato, ali teško da će vam to smetati, jer ih u stvari nećete ni videti.

Sadržajno, PES opet uspeva da podbaci. Iako su uspeli da dobiju licencu Lige šampiona, to su maksimalno loše iskoristili. Neki klubovi fale, a prezentacija im je na veoma niskom nivou, pa tako nemate neki osećaj da igrate baš Ligu šampiona. PES šopa opet nema, trening je maksimalno pojednostavljen i opet nema nemačke lige, pa tako opet ostajemo na pet liga + ekstra dvadesetak klubova. Ali najviše smetaju nepotpuni transferi i igrači koji nedostaju. Ovo će biti ispravljeno prvim patch-om, ali ovakve stvari su krajnje neozbiljne.

Gameplay se malo promenio od "2008-ice", nabolje, ali dosta je tu stvari koje traže ispravke. Sam tempo igre čini se usporen, ali kada se pohvataju pasovi, sve je to opet brzo i napadački. Fizika lopte je odlična, udaranje je samim tim otežano, jer lopta teže pada. Ocene, kao što je to brzina dodavanja, imaju veliku važnost, jer će kod lošeg dodavača lopta putovati kao balon. Igrači sa snažnim fizičkim atributima i brzinom još uvek imaju veliku prednost, odbrana na njih nema veliki uticaj i jedini siguran način da se zaustave je dobar klizeći start. AI je u najmanju ruku čudan, igrači se ne ponašaju baš najpametnije, utrčavanja su im pogrešna i ponekad se jednostavno predomisle, baš pre nego što vi dodate loptu. Ali istina je da to najviše zavisi od tima, pa ćete, ako pokušate da igrate s "Barselonom", takve stvari viđati mnogo ređe. Nažalost, neki nedostaci još uvek nisu ispravljeni, kao što je to šutiranje s centra igrališta. Golmane još uvek odlikuje određena doza idiotizma, može se reći još i više nego u prošlom nastavku: golovi iz penala kroz noge, konstantno primanje golova u bliži ugao, pogrešna izlaženja i slično.

Veoma nervira izlaženje na duge lopte, jer golman uvek izlazi pravo, kao da ne obraća pažnju na putanju lopte. Protivnički AI na najvišem nivou je prilično nemilosrdan i sve vaše greške će veoma lako okrenuti u svoju korist. Nema ni pomaka što se tiče taktike, još uvek su sve opcije iste. Sve zajedno, stvari se nisu puno promenile od prošlog nastavka - mali pomak u fizici, olakšano driblanje i glupi golmani. Zabavno, ali ništa više. Master liga je ponovno tu i ponovno nema skoro nikakvih novosti. Dodat je scouting, što je u stvari linija teksta koja se prikaže kod igrača kojeg ste stavili na transfer listu. Online mod ponovno je pun nelogičnosti i zbunjen. Svideo vam se ili ne, ipak je vidljivo da PES ima problema i da se oni moraju ispraviti što pre. Jer, ako se ne isprave, Konami će zasluženo izgubiti veliki deo svoje publike.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S III
Ne znam samo zasto ovakve recenzije uglavnom pisu ljubitelji FIFA serijala... jer kranje nisu logicne i realne. Citao sam ih vise i ova je jedna od najnerealnijih. Jedina stvar u kojoj se slazem je ta da je prosli PES 2008 bio najveci promasaj u istoriji KONAMI-a. Sve ostalo je pisano rukom FIFA obozavatelja, koji zeli da PES postane kopija te smesne EA fudbaske simulacije.

Za mene, PES 09 je jedna od najboljih i najrealnijih fudbal igara ikada napravljenih. Prvi put me je igrivost toliko odvukla daleko da igram sezonu za sezonom i to sa losijim timom sa kojim mi je skroz svejedno koji cu biti na kraju, bitno je da se borim za pobedu i da uzivam u igri.  I ovo je najvaznija stvar, jedina bitna. Potpuno me nije briga hoce li padati sneg, kako ce publika izgledati, a kako kisa... i kakva ce se muzika cuti u meniju....  jbs to lickanje.... Upravo tako je FIFA nakicena svim i svacim, milion opcija i podopcija... a kada krene igra... dosadi nakon 10 min....
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S4
Slazem se sa Pirate-om, posebno za gameplay!
Mene u PES2009 strasno nervira kad u Master Ligi pokusavam da dovedem igraca,a on nece da dodje nema tih para.Klub mi ima bilji rating,igraci imaju bolji rating,on ne voli nesto posebno svoj klub,ali opet nema trika!!!  Smile
A npr, poslije sezone i po, Rooney i Ronaldo u Chelsea presli,Wallcot u MAn Utd i tako te gluposti!!!
Ima li neko neke prijedloge ii savjete,bio bih zahvalan...  Smile

Moze li mi neko reci kako da dobijem transfer npr u Arsenal,ili neki drugi top klub(Barca,man utd,chesea,inter itd)?
Pocela mi je peta sezona.Poceo sam u Portsmouth-u i na polu sezoni zbog dobrih igara presao u Man City.Igrao 2 sezone,bio u timu Evrope,osvojli smo 2 titule,bio najbolji strijelac i stvarno su mi se atributi unaprijedili.Predjem u Atetiko Madrid i odigram sezonu i tokom te sezone pocnem igrati za reprezentaciju i budemo 3. na evropskom.
Niko da mi nista ponudi od ovih jacih,bas nidje veze!!!.Nakon sezone u spaniji vratim se u Man City i na polusezoni opet mi nude neki invalidi tipa Blackburn,Osasuna itd...
Ima li neko za ovo savjet ili prijedlog.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6270
ljudi treba mi pes 2009 pod hitno, ali skupo mi  da kupim regularno, ako neko zna nekoga ko prodaje nove polovne nije bitno neka mi da kontakt. Hvala
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ljudi treba mi pes 2009 pod hitno, ali skupo mi  da kupim regularno, ako neko zna nekoga ko prodaje nove polovne nije bitno neka mi da kontakt. Hvala

Nove polovne?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6270
nove ili polovne, svejedno. Trazim da bude sto povoljnija cena
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ljudi ja imam veliki problem, zapravo drug. . . ima konfiguraciju AMD 64X2 3x 2,4 GHz, GF 9500 GT 1 GB, RAMM 2 GB 800 MHz, SP3. . . . . nece PES 2009 ni pomocu trikova. . . . . svako je imao problema sa prekidanjem igre u polufinalu CL, kao i ja, dok on jednu jedinu utakmicu ne moze zavrsiti, ni prijateljsku.  Instalirali smo sa Konamijevim patchevima 1. 10 i 1. 20. . . . bez uspjeha. . . smanjivali smo i rezolucije-nista. . . Mislim da necu ponavljati vec postavljeno pitanje. . . tesko da se ovo kome desilo. . . . ima li ko kakav savjet, predlog,link za kakav novi patch, pa cak i uputu za instalaciju? Mada sam sebi instalirao i radi super. . Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
mozda da probas da skines nove drivere za grafiku... I probaj da izbrises igru skroz sa komp pa opet da instaliras
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ma skinuo sam najnovije drivere za graficku (181. 20), reinstalirao bar 15 puta i nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 20:25:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.