Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 12:38:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2009  (Pročitano 71886 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Drugari imam nekoliko pitanja i molim vas da mi odgovorite. Prvo, da li moram da instaliram sve patch-eve ili je dovoljan samo jedan da bih resio problem sa pucanjem igre u 1/4 finalu lige sampiona? Drugo, da li ce to funkcionisati posto sam manuelno izvrsio neke transfere i da li ce mi ostati save game? Koji pach mi preporucujete i ako moze link za download. Unapred zahvalan!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
igram za sienu Smile na sony 2 Smile
na koju kameru igrate become a legend , ili normalnu ??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ja sam zavrsio prvu sezonu sa Fiorentinom,potpisao novi ugovor i mrzi me da igram novu sezonu..Toliko o Become a Legend...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Панчевац

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Wildfire
Смара тај мод, најјача је Лига Шампиона и цепај Smiley
IP sačuvana
social share
Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S III
Ja sam zavrsio prvu sezonu sa Fiorentinom,potpisao novi ugovor i mrzi me da igram novu sezonu..Toliko o Become a Legend...  Smile
haha i ja sam batalio posle prve sezone. Udavi skrozzzz ..
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma to je imalo draz u pocetku. Da se boris za rezerve u Rasingu. To je zanimljivo,da ne igras samo za Barsu,Real,Mancester...A onda kada sam se ustalio u timu postalo mi dosadno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
become a legend je meni super, prvo sam otisao u Napoli i bilo je ok, pa sam presao u Kijevo iz Verone i boze mili kakvi jadnici, jedva sam docekao polu sezonu da pobegnem... Pobegoh u Torino, i time sam napravio carski potez u karijeri. Osim mene Torino je doveo i Mesija  Smile
I te prve sezone smo uzeli kup uefa, ii kako god da ga oni tamo zovu  Smile
Posle 3 sjajne sezone u Torinu, u drugoj smo uzeli titulu, a u trecoj ligu sampiona, otisao sam u Romu...
E sad... Ja igram CF... Bilo ko od vas ko igra ovo i napadac je neka ne prilazi Romi... lLjudi igraju taktiku sa 1 napadacem i on je SS... I tu igra Toti. Jedva sam se nekako izborio da njega bacim na sredinu, a ja igram tog famoznog SS. I dalje je jako tesko, i ne svidja mi se uopste kako igra Roma... Samo da se zavrsi sezona i put putujeeeem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
become a legend je meni super, prvo sam otisao u Napoli i bilo je ok, pa sam presao u Kijevo iz Verone i boze mili kakvi jadnici, jedva sam docekao polu sezonu da pobegnem... Pobegoh u Torino, i time sam napravio carski potez u karijeri. Osim mene Torino je doveo i Mesija  Smile
I te prve sezone smo uzeli kup uefa, ii kako god da ga oni tamo zovu  Smile
Posle 3 sjajne sezone u Torinu, u drugoj smo uzeli titulu, a u trecoj ligu sampiona, otisao sam u Romu...
E sad... Ja igram CF... Bilo ko od vas ko igra ovo i napadac je neka ne prilazi Romi... lLjudi igraju taktiku sa 1 napadacem i on je SS... I tu igra Toti. Jedva sam se nekako izborio da njega bacim na sredinu, a ja igram tog famoznog SS. I dalje je jako tesko, i ne svidja mi se uopste kako igra Roma... Samo da se zavrsi sezona i put putujeeeem...  Smile
ja igram CF ....
za sada igram Italian cup (knock out)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1,
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ako moze neko da mi ostavi link za patch koji je najbolji trenutno, i ako moze na pp da mi da link za najpouzdaniji lekic, takodje...  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S4
Drugari imam nekoliko pitanja i molim vas da mi odgovorite. Prvo, da li moram da instaliram sve patch-eve ili je dovoljan samo jedan da bih resio problem sa pucanjem igre u 1/4 finalu lige sampiona? Drugo, da li ce to funkcionisati posto sam manuelno izvrsio neke transfere i da li ce mi ostati save game? Koji pach mi preporucujete i ako moze link za download. Unapred zahvalan!!!!!!
Imam i ja problem sa pucanjem igre u 1/4 finalu Lige sampiona.Isto se desava i na kraju 3. ili 4. sezone u BAL modu.Ima li rijesenja za ovo?
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 12:38:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.