Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:05:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2009  (Pročitano 71550 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone
@AcMilan91, veoma cesto nece da predju zbog konkurencije u timu, bez obzira na platu, ja sam Messiju morao 5000 platu da bih presao i platio sam ga 60000 poena (ista prica sa Aguerrom). Stavi ih na scout listu, i dobijaces reportove, tu ce ti pisati ima li sanse da predju u procentima (%), ako je sansa preko 50%, uz neku bolju platu definitivno prelazi. Nemoj davati 2000, ako bi se on zadovoljio sa 1000, dzabe bacas pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k550i
Da li ima patch za komentatora na srpskom jeziku?I da li neko zna kako da ubacim neke stadione koje sam skinuo sa neta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
e jer ima neko novi patch sa novim dresovima i transferima??? Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Ljudi nemam nijedan patch niti nameravam da ga instaliram . . . nabudzio sam grbove i imena i dresove i to je to. . .medjutim problem je u tome sto Diega Milita nema nigde u igri. . . Pa jel bi mogao neko da mi okaci 6 screenova sa njegovim ocenama i sve sto ide uz to . . . da ga sam napravim . . . hvala unapred  Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2009, 19:23:07 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k550i
Jel moze neko da postavi screenshotove ocena igraca Gerd Mullera,garrinche,di stefana,Dino zofa,Rumenige..Te igrace ne mozemo da nadjemo u originalnom pes-u pa bi onda hteo da ih kreiram sa originalnim ocenama  Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 16:37:16 od dzavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lovely jubbly

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da li je moguce u PES 09 pomocu GGS-a zamenuti fontove na dresovima,ako je moguce kako  ,unapred zahvalan....
IP sačuvana
social share
Fabrique Belgique
Edit by Ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Semper fidelis

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Bačka Palanka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Da li neko moze da mi pomogne oko master league,puno mi bi znacilo ja ne mogu nikako da kupim nijednog igraca,stalno mi pise negotiatons broken down,cak i nadjem nekog bez veze igraca ponudim mu bolju platu nego sto on ima i nece da predje u cemu je fora,nerviram se opsano zbog toga. Smile Smile
Ti dovedi Aleksica,Medojevica,Mitosevica,Taisona,Keniu,Branu Ilica iz Partizana,i jos nekolicinu mladih,nisu uopste skupi,ali su iz slabih timova ili free,tako da ce ti sigurno doci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Када ће трансфери бити одрађени јел зна неко?
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Ima ih vise. Ja sam naleteo na neki "4TH_UPDATE", koji sadrzi sredjene transfere od sredine Avgusta, sredjene license i par izmenjenih klubova. Sneijdera sam sam morao da prebacim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Samsung Galaxy S III
Da ne bih sada listao celu temu moze li neko da mi pomogne u vezi jedne dileme!?

Imam gusarsku verziju PES 2009 i do sada nisam nista modifikovao, niti koristio bilo kakve patchove, ali kako je vreme proteklo pozeleo sam da malo updatujem trnsfere ili jednostavno ulepsam igru.
Pokusao sam instalirati neki od ViTALity patcheva ali u tome nisam uspeo, pa me zanima da li je uopste moguce isntalirati patch 1.10 pa 1.20 na gusarsku veriziju?
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:05:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.