Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:19:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2009  (Pročitano 71508 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 601
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Motorola 
svaki put sam probao da igram fifu kad izadje ali mi se cini da je sve gora i gora tako da ovaj put mi ne pada na pamet da skidam demo a celu igru i da ne govorim, tako da se ceka pes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K810i
PES 2008 za PC ce mi ostati u secanju zbog fenomenalnih golova sa vise od 35 metara... Smile,ne radi ovde taktiziranje...ako hoces da pobedis sutiraj sa distance..heheheh,popravice ovo sigurno ...
IP sačuvana
social share

trance is me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.29
mob
Samsung 
ja se ne secam da sam dao neki gol sa 35m,a igram igru vec godinu dana i dao sam mozda 2-3 gola sa preko 25m   jedino ako igras igru na low pa se desavaju bagovi kao sto je i gol iz korne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Alcatel One Touch Idol X
ja se ne secam da sam dao neki gol sa 35m,a igram igru vec godinu dana i dao sam mozda 2-3 gola sa preko 25m   jedino ako igras igru na low pa se desavaju bagovi kao sto je i gol iz korne
Ja ne znam u cemu je fora, tj. da stalno neko lupa da su golmani bolji na high rezoluciji i detaljima Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.29
mob
Samsung 
ne lupam nego je to cinjenica Smile Smile Smile golmani,kretanje igraca,finte... sve je bolje na high...igram ovu igru od ISS-a  to je sa sony 1 prva verziju i svaku narednu...bukvalno znam svaki nastavak kakav je bio.A to sto neko kaze da su golmani nerealni taj silno gresi,jer udarac sa 15-16m neko ocekuje da golman uhvati zivu.To je nemoguce jer ta lopta ima strasnu brzinu...moze samo da se odbije,e onda neki igrac pritrci,zavali loptu u gol i golman vam kriv.Ili kad golman izadje na prvu i tad je golman kriv...e pa golman i treba da pokriva prvu a igrac ide na drugu i pokriva da neko ne utrci....Igra je odlicna,plus neki patch i postaje sjajna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

nedaj da te rade biraj najbolje komade

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson s500i
pa nidje veze isto smece :ballbounce:
IP sačuvana
social share
P.  E.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy S4
hahahahaha!!!Probajte na Call of Duty staviti detalje na low...protivnici,ne samo da nece moci da vas pogode nego ce nostiti vazdusne poske i govoriti bang,bang.... Smile  Smile  Smile  Smile monogo je lakse...  Smile
Dajte ljudi stvarno!!!???!!!Zasto su onda stavili da se mjenja jacina protivnika ako rezolucijom mozes promijeniti jacinu??!?!
Odoh sebi kupiti monitor Samsung T220 22"!Na njemu mogu staviti 1600x1200 rezoluciju...ko zna kako igraju na toj rezoluciji...  Smile
To bi znacilo da kad se ustelim igrati na odredjenoj jacini,trebam kupiti novi monitor ili graficku...
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.29
mob
Samsung 
ajde pametnjakovicu daj gol na high iz kornera a isto to pokusaj i na low pa da vidim bas koji ce ishod biti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson HGPORI
 Smile Smile

zna li se kad ce vise taj demo ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.29
mob
Samsung 
jos uvek ne ali se zna da je liga sampiona licencirana:) sto je jedan veliki +.

licenciran je ceo mancester i liverpool.Koliko sam razumeo ceo klub i igraci sto znaci da mozemo da ocekujemo i njihove stadione.A sto se tice igraca svako ce imati nesto sto je prepoznatljiv po tome,npr kopacke,znojnice......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:19:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.