Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jan 2026, 13:47:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2008  (Pročitano 185607 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
Ja ne znam kako moze biti "do yaya" kada sa bilo kojim igracem mozes da pretrcis celi teren i zabijes gol... i to na veoma neatraktivan nacin... Covece, na PES6 sam bio ponosan na sebe kada dam gol  Smile ... a ovde se smorim... Ja ne znam sta im bi pa da zastrane ka fifi  Smile

Smile Smile Smile

pa ti igras na begginer...
i ja mislim Smile
jeste da se lakse  daju golovi ali ti ga pretera  Smile

Igram na Top Player. Znao sam da ce te to reci. Nema razloga za veliko iscudjavanje jer se moj stil igre verovatno razlikuje. Ne oseca se bitnija razlika izmedju loseg i dobrog igraca. A svaki gol koji dam je dosadan. Bar meni.. Ukus. Jbg. Ne volim fifu i ovo me podseca na fifu.   Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medju kokoskama
I like bdsm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Koliko je to u evrima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Ljudi ja ne razumijem sta se vama ne svidja kod PES-a?!?!? Smile Smile Smile
Sve je bolje nego na bilo kojoj drugoj simulaciji nogometa, sve!!!

Ja se iskreno nadam da je ta originalna verzija koju ti imas bolja od ovih piratskh, sigurno da nema bagova, ali nisam siguran da se fudbal tj. sama simulacija igre razlikuje od ovih sto smo mi nabavili na ulici.
Ispravi me ako gresim, jer u suprotnom i dalje tvrdim da je igrica sranje.

Da li se neko seca prvog ISS Pro koji je izasao jos '95 ili '96 na soniju 1, pa kasnije i prvog Pro Evolutiona, zatim fenomenalnih serija Winningelevena 5,6,7...? E to su bile igrice koje su se drasticno razlikovale od Fifinih i ta 2 fudbala ni po kojim kriterijumima nisu mogla da se porede.

Ovaj novi PES je isti kao Fifa, vec sam rekao da su golovi i mreza ocajno uradjeni, igraci i lopta dobijaju nerealna ubrzanja i sto rece vec neko lako se prolaze protivnicki igraci i jos lakse se daju golovi i to prelazi u neverovatnu dosadu pogotivu kad igras protiv kompa. Jbt uzmem Kristijana Ronalda prodjem ceo teren, nista mi niko ne moze i dam gol i to na Top Player-u:weirdface

Ako neko ima i piratsku i originalnu verziju neka lepo napise u cemu je razlika izmedju ta 2 fudbala i da li uopste ima razlike u igri neracunajuci tehnicke bagove koje reznorazni pecevi mogu da isprave.
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
kome je jos zanimljivo da igra Fudbal protiv kompa  Smile
ali delimicno se slazem da je dosta toga promenjeno i da sada previse lici na fifu ....
npr. u svakom delu PES-a do sada bilo je pravilo ako igracu koji vodi loptu dodjes sa strane da mu u 99% slucajeva uzmes loptu u ovom fudbalu je uradjeno da te taj igrac koji vodi loptu u toj situaciji prodje bez ikakvih problema....
drugacije je uradjeno zalamanje golmana i nije slicno ni jednom dosadasnjem PES-u
ono sto meni najvise smeta je stvaranje nekih rupa u odbrani
kada gledam na radar vidim kako mi igraci normalno stoje i onda moj protivnik baci loptu a moji igraci koje u tom trenutko ne kontrolisem beze i prave rupu i on samo protrci i da gol
i da kretanje igraca je unakazeno vise nije prirodno kako je bilo na dosadasnjim PES-ovima .....
to su moje glavne zamerke na igru.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
kome je jos zanimljivo da igra Fudbal protiv kompa Smile
Jbg ja igram protiv kompa kad nemam sa kim, mada uskoro dizem ruke od ove igrice jer smara neverovatno

ali delimicno se slazem da je dosta toga promenjeno i da sada previse lici na fifu ....
npr. u svakom delu PES-a do sada bilo je pravilo ako igracu koji vodi loptu dodjes sa strane da mu u 99% slucajeva uzmes loptu u ovom fudbalu je uradjeno da te taj igrac koji vodi loptu u toj situaciji prodje bez ikakvih problema....
drugacije je uradjeno zalamanje golmana i nije slicno ni jednom dosadasnjem PES-u
ono sto meni najvise smeta je stvaranje nekih rupa u odbrani
kada gledam na radar vidim kako mi igraci normalno stoje i onda moj protivnik baci loptu a moji igraci koje u tom trenutko ne kontrolisem beze i prave rupu i on samo protrci i da gol
i da kretanje igraca je unakazeno vise nije prirodno kako je bilo na dosadasnjim PES-ovima .....
to su moje glavne zamerke na igru. Smile Smile

U svemu se slazem sa tobom sto si napisao (mada tu ima jos svasta nesto da se doda al' dobro) i bas me zanima koliko ces jos ''uzivati u carima'' ove igre  Smile
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

gospodin cojek

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia n95
meni se svidje pro evolution a tek 2008 najvise zbog populacije kluba i raznih slika kada se master liga
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 584
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
zna li ko na koliko diskova staje kod celavog s vozdovca i jel to dobra verzija kod njega, da ne idem bezveze veceras do tamo??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D830
Meni nece da udje u igricu ne znam sta se desava. krekovao sam i pokrenuo ikonicu i izbaci mi crn ekran i nista, ne mogu da izadjem samo stoji crno Smile  u cemu je problem? Smile
ista igrica radi kod druga !
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Probaj ubaci nove drajvere za graficku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung galaxy s3
Ja imam problema sa tonom... Odjednom nestane pa dodje posle nekoliko minuta...  Smile Mnogo sam više očekivao... Nekako mi nije to to... Mislim da su otišli korak nazad a ne napred u odnosu na prethodni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jan 2026, 13:47:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.