Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:39:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2008  (Pročitano 167802 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Tu karticu i ja imam i ne bih ti preporucio da je uzimas, ukoliko zelis u potpunosti da osetis igru. Slabo je to, a i veoma ti je bitan procesor. Radice ti na bilo kojoj rezoluciji, to nije problem, ali bice ti problem kod nivoa detalja, sto je ustvari najbitnije. Ako imas jos neka pitanja kazi, ako vec nisi kupio karticu. A, ako jesi, predlazem ti lagani overclock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
Treba mi jedna pomoc!Skinuo sam stadijon Crvene Zvezda za Pro Evolution Soccer 2008 ali ne znam kako da ga ubacim!Pise Just copy stadium folder to your GDBstadiums folder ali ja taj folder nema!Da li neko zna kako da izvedem ovo?
Kad smo vec kod stadijona, da li neko ima dobar pack sa stadijonima,na kojima je trava lepo zelena a ne zuta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
SonyEricsson k550i
e ovako,moras imati kitserver,u kitserveru imas GDB folder u njemu napravi folder stadiums i u njega iskopiras
a sto se tice dobrog packa ima ali ne mogu  jer ne smem link da ostavim
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ajde ako mozete pojednostavite, odnosno malo to prostije objasnite kako da ubacujemo nove stvrai, naprimer kao sto bi ste objasnjavali vasoj babi, salim se nisam nikad to radio pa ako moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung 
e ovako,moras imati kitserver,u kitserveru imas GDB folder u njemu napravi folder stadiums i u njega iskopiras
a sto se tice dobrog packa ima ali ne mogu  jer ne smem link da ostavim
A jel mozes da mi posaljes neki kitserver jer sam ja nasao neki ali se nista ne desava?Instalirao sam neke dobre patch-eve preko afs explorera ali ne znam kako da ubacim neke stvari koju su u formatu .png jer mi za to ocigledno treba neki kitserver. Ne bih da pokvarim ovaj patch koji vec imam vec da ga jos malo doradim tj. doteram.
moj mail: delija2710@gmail.com
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 11:17:11 od mario87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
SonyEricsson k550i
Ajde ako mozete pojednostavite, odnosno malo to prostije objasnite kako da ubacujemo nove stvrai, naprimer kao sto bi ste objasnjavali vasoj babi, salim se nisam nikad to radio pa ako moze.

sta od novih fajlova???
« Poslednja izmena: 26. Jul 2008, 12:37:48 od kolark »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
pa na priper nove stdione ili lopte... ili cuo sam da mozes da ubacis koji igrac u koji klub je preso i njihove nove rejtinge!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k550i
stadione i lpote ubacujes preko afsexplorera a igarce gde je ko preso i njihove ocene se ,emjaju preko option file koji se nalazi u mydocumente.Treba da skines novi optionfile i da ga samo iskopiras u mydocumente/konami/save
a sto se tice ubacivanja preko afs explorera moras da otvoris odredjen file napr cv_1.img i onda ides import file i odaberes iz kog foldera ubacujes(to su obicno folderi koje skines sa neta-stadioni,lopte)
u glavnom imas objasnjenje kada skines tako nesto
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a jel moze na srpskom???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
stadione i lpote ubacujes preko afsexplorera a igarce gde je ko preso i njihove ocene se ,emjaju preko option file koji se nalazi u mydocumente.Treba da skines novi optionfile i da ga samo iskopiras u mydocumente/konami/save
a sto se tice ubacivanja preko afs explorera moras da otvoris odredjen file napr cv_1.img i onda ides import file i odaberes iz kog foldera ubacujes(to su obicno folderi koje skines sa neta-stadioni,lopte)
u glavnom imas objasnjenje kada skines tako nesto

Hvala puno!!!
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:39:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.