Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 21:08:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prljava značka - The Shield  (Pročitano 43523 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
hvala na ovim prevodima sto si stavio ... samo fale oni za prvih 6 epizoda u 4. sezoni, to nema ovde? imas li njih?  Smile

Nisam ih stavio jer mislim da su u redu tj da nisu prepravljani oni sa sajta.Ali evo ti i prevodi  tih 6 epizoda i prepravio sam malo 7 epizodu iz 5 sezone  Smile Sad samo fali 8 epizoda iz 5 sezone a to cu sutra postaviti ako slucajno nije u redu prevod sa sajta  Smile

ps:Cuo sam od lika koji prevodi seriju da ce uskoro da bude i cela 6 sezona.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
4 sezona 1-6 ep i ... (155.26 KB)
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ola la

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
hvala na ovim prevodima sto si stavio ... samo fale oni za prvih 6 epizoda u 4. sezoni, to nema ovde? imas li njih? Smile

Nisam ih stavio jer mislim da su u redu tj da nisu prepravljani oni sa sajta.Ali evo ti i prevodi tih 6 epizoda i prepravio sam malo 7 epizodu iz 5 sezone Smile Sad samo fali 8 epizoda iz 5 sezone a to cu sutra postaviti ako slucajno nije u redu prevod sa sajta Smile

ps:Cuo sam od lika koji prevodi seriju da ce uskoro da bude i cela 6 sezona. Smile

jesi ti siguran da su ovo prevodi prilagodjeni za dvd rip? meni nijedan ne odgovara od svih ovih sto si postavio  Smile
IP sačuvana
social share
zivot je bolest koja se prenosi sexom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ola la

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
evo konacno sam i ja naucio da radim sa subtitle workshop i odgledao sam ovih 5. sezona ...  e sad me zanima jel zna neko gde imaju prevodi za onaj deo izmedju 5. i 6. sezone i da li uopste imaju prevodi za to?

usput da javim na jednom sajtu javio se neki lik koji kaze da je preveo 6. sezonu ali nece nigde dzaba da je kaci jer hoce nesto za uzvrat ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нису лоша времена, него човек.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 462
Zastava
OS
MacOS
Browser
Opera 9.27
http://www.allsubs.org/synchronize-subtitles
Veoma jednostavan proces za sinhronizaciju titlova. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Ima li nekih informacija o prevodu za 6 sezonu.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ola la

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

Ima li nekih informacija o prevodu za 6 sezonu.

ja cisto sumnjam da ce to biti ove godine    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 450
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ukoliko imate problema sa pracenjem govora likova u seriji, probajte da nadjete engleske prevode (ako znate engleski naravno), mnogo je lakse doci do njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Stoji mi sesta sezona na hardu vec nedeljama u ocekivanju prevoda,mada mi se cini da od prevoda u skorije vreme nema nista.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ola la

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

Stoji mi sesta sezona na hardu vec nedeljama u ocekivanju prevoda,mada mi se cini da od prevoda u skorije vreme nema nista.

meni stoji vec 2 mjeseca ...  treba to vidjeti tamo na prijevodima-online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Gledo sam,za sad nista.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 21:08:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.