Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 01:15:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 252256 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Stvar koju ne volim u priči sa duhovima je pominjanje ponoći. Zvuči kao jeftin kliše, izbaci to. Ne postoji ništa magično u tom trenutku. Doba dana za duhove nema veliki značaj. Zvonjava telefona, hm... jesi  li siguran da te neko nije cimnuo. Bez brige, duhovi ne zovu, međudimenzioni pozivi su papreno skupi.
Senka na trotoaru definitivno nije od duha, oni nemaju senke. Ako si video entiteta koji izgleda kao senka, budi siguran da to nije tvoj deda.
Na kraju, duhovi ne mirišu. Miris proizvode jedino fizički objekti, a duhovi ne pripadaju materijalnom svetu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung s5230
cenim svacije misljenje mozda se slusajno desila ponoc mozda ta senka nije on ali ja znam sta sam video otom potom a to za miris sam osetio i ja i jos neki ljudi koji su mi pricali o tome ranije i znam da nelazu ali opet nek bude kako bude.... idemo dalje drugi deda mi je umro u medju vremenu saznam da mi je zena trudna i sta cu svadba ovo ono najgore sto nije proslo 40 dana ali jbg znam da se deda nebi bunio moralo se u medju vremenu pocnem da nam pravim stan babu premestim u drugi deo kuce a mi tu napravimo stan posto je kuca u duzinu i tako sve se radi na brzinu da bi zena mogla preci sredili sve namestili i dobro napominjem jos nije proslo 40 dana e sad prvih par dana nije bilo nista sad gde mi je spavaca soba tu je bila i dedina i umro je u toj sobi na istom mestu  gde je meni sad krevet i moja strana kreveta i tako jedne noci pocne pucketanje po parketu kao da neko hoda cuju se vrata od kupatila iako su nova cuje se skripa ali to tek kad ih polako guras nije promaja jer je   su prozori zatvoreni bili da nebude to je svetlo se upali u kuhinji(novi salteri nije do instalacije)ja ustanem ugacim vradim se ono opet ali nije da salter stoji na ugaseno nego bude na upaljenom hmmm cudno i tako par veceri jednu noc osetim gao da mi neko sedi na grudima gusi me i gusi   cudan osecaj ustanem i sedim u krevetu odma bolje legnem ono opet zena pita sta ti je ja jos kazem ona nista i dobro proslo i to e seldece vece je vec bilo zajebano legnem gledam tv palilo se svetlo gasilo ali nebitno    i pocnem da dremam i osetim da me neko dira prolazi prstima kroz kosu tj siske i mice u stranu ja se trgnem nigde nikog nema samo osetim da mi je hladnije i taman sto sam sklopio oci opet isto ja ustanem i pogledam se u ogledalo siske mi stoje u stranu cudno a pa i jeste jer je deda to imao obicaj da radi dok je bio ziv proslo je 40 dana pop osvetsao kucu i posle toga sve je prestalo......ko oce nek veruje ko  nece nemora nemam razloga da vas lazem nemam nista od toga iskreno kazem kako je bilo ima jos dosta stvari pricacu i druge stvari samo polako
« Poslednja izmena: 30. Avg 2011, 23:20:17 od FLOYD666 »
IP sačuvana
social share
PROTEGNI SE KOLIKO TI JE CEBE DUGACKO!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.215
Psiha covjeka cini svasta,mada nije daleko od istine...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
To gušenje imam ja povremeno. Radi se o paralizi sna. Bez brige ono ne potiče od duha, već se radi o jednom zaštitnom telesnom mehanizmu. Na kraju krajeva, što bi te deda gušio.
Ako je opet osetiš, opusti se, ne paniči i ubrzo ćeš se probuditi.
Ja sam vremenom naučio da iz tog stanju utonem u snove u kojima sam potpuno svestan da spavam (lucidni snovi).
Što se ostalog tiče, podmazana vrata ni zbog duha ne škripe. Paljenje svetla i koraci u gluvo doba noći nisu baš način na koji bi se ponašao prijateljski duh koji pazi na svoje najmilije. Ko zna možda mu dosadno pa hoće da te strefi srčka kako bi mu se pridružio.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung s5230
Ne znam sve je moguce lepo si ti to sve objasnio samo dali je to bas tako normalnoi da cemo mi naci logicno objasnjenje iako ga nema nesto postoji ali nismo jos dokazali....evo druge price nije licno desilo se sestricu e ovako ja sam imao 23 godine tad je mali imao oko 3 igaro se u sobi sa igrackama a keva tj tetka kuvala rucak u kuhinji i tako proslo neko vremen ona ga ode obici on sedi igra se i prica sa nekim i ona udje pita ga filipe skim pricas i igras se kaze sa nanom(pokojnom babom) ona se zgrozila i izgubila stvar je u tome sto ona njemu nikad nije pricala o njoj baba je imala rak i umrla dok sam jos ja bio mali i imao oko 2 godine ni ja je se nesecam posle nekog vremena mi sam sedeo kad je to kevi pricala e da kad sam pravio svadbu tetka je bila u crkvi i zapalila svecu za babu i dedu i zamolila ih da budu taj dan tu sa nama i da nas cuvaju kad smo se slikali kod maticara mali je bio sa caletom (tetkom) i ona ih slika nista neobicno tek kasnije kad je uradila slike tj prebacila na komp vidi na toj slici pored njegove glave velik svetleci krug(orbovi)kasnije je gledala druge slike i ima gde smo svi na slici okolo isto orbovi puno njih a svakom po jedan na glavi stoji kasnije je slikala nebo sa terase bezveze i isto ubaci sliku ui komp i kad je bolje pogledas vidis likove nekih osoba samo glave ima preko 20-tak glava manjih i vecih trazio sam slike ali neda kaze nemogu slikaj sam nemogu ti dati jer ti nisi uslikao sve to ima svoje eto da cujem misljenja za sve to.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ne razumem zašto  ne da da vidiš slike? Možda te malo ubacuje, ili to ti radiš nama?
Kako god, evo da nabacim ja jednu moju priču, možda sam je već negde pomenuo.
Događaj se desio pre 4-5 godina. Ostao sam kod druga do 5 ujutru, igrali PES i blejali. Kada sam krenuo kući, već se razdanilo. Od jednom, na par metara od mene istrčala je devojčica, pretrčala ulicu i otišla dalje. Po izgledu nije bila starija od 10 godina. Nosila je  isprljanu belu haljinicu sa crvenim tačkama, imala je plavu kosu i dve kike. Dakle, ne baš uobičajna pojava u za to doba dana. Možda bih mislio da je bila samo priviđenje, da vozač automobila koji je prolazio, nije zakočio i pritisnuo sirenu kada je devojčica pretrčala ulicu.
Da li je to bilo samo dete koje se iskralo iz kuće (verovatno) ili nešto drugo, nisam saznao.
Tu devojčicu i ako živim u blizini, pre i posle tog događaja nisam viđao. Sa druge strane nisam čuo da je neko drugi na tom mestu video isto što i ja, niti da je neko dete tu nastradalo.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung s5230
Mozda neki buntovnik koji se nocu budi i hoda ovaj put trci ko ce ga znati probaj procesljati starije spise dali je nekad tu neka devojcica poginula ne u skorije vreme vec odavno ili za vremene rata tako nesto raspitaj se ili nadji neka stara dokumenta otom potom...a slike sam ja druze video i ja i moja keva zato i kazem ali nece da mi posalje ne zanam zasto kaze to sam ja uslikala znaci namenjenu su meni mada sad sam na poslu tu sa terase ona ima gde se vide face ja tu nemam a ove sa svadbe imam sutra cu potraziti u kompu pa cu okaciti kad ustanem jer radim nocnu samo nek neko objasni kako da okacim jer bas nisam upucen u ovo ovde...hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Jamato Kori: JAMATO !!!

Zodijak
Pol
Poruke 1
Zastava Barh-El-Gazal
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
zvuci jezivo :(
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu duzinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Kakve stavove imate prema ovom?
Врло опасна работа, избегавати, то је мој став.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5701
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
super nacin da se zabavis  Smile
IP sačuvana
social share
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 01:15:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.