Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:01:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 236592 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Znaci rekli su ti da postoje neke slike ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
30% ljudi koji su psihički zdravi smatraju da su videli duha, ne da su čuli neko krckanje ili zviždanje ili videli senku koja je odlepršala, nego da su videli duha. To nije od skora nego uverenje u zagrobni život i entitete izvan našeg fizičkog sveta postoji daleko duže nego što postoji savremena eksperimentalna materijalistička nauka. I kao što su se nekad filosofi religije odnosili prema nauci na pogrešan način tako se i danas filosofi nauke odnose na pogrešan način prema nekim neistraženim oblastima nazivajući ih šaraltanizmom, bolešću i unapred zatvarajući vrata. Pre 30 godina tako se medicina odnosila prema tradicionalnoj medicini, a danas znamo koliko je to bilo pogrešno.

Srećom postoje i ozbiljnja istraživanja koja potvrđuju da su neke pojave kao duhovi, vidovitost, onostrane poruke mogući.

Duhovi se najćešće pojavljuju u tri manifestacije. Prvo su duhovi umrlih nasilnom smrću na mestu gde su umrli ili mestu za koje su bili jako vezani u životu. Ti duhovi po pravilu su agresivni i traže zadovoljenje pravde da bi se odvojili od lokacije. Drugo su duhovi poznatih osoba koji se obraćaju najčešće u nekoj vrsti transa sličnog snu sanjaču prenoseći mu određene poruke, najčešće upozorenja. Nažalost ne znam za slučaj da je neko tako dobio brojeve dobitne kombinacije na lotou, ali znam da su mnogi ljudi tako bili upozoreni na stvarne opasnosti koje su im sledile u životu. Ili su se umirući na takav način javljali živima da se oproste. Treći čest način susreta sa mrtvima je prizivanje duhova. U ovom slučaju prizivači pokušavaju da otvore prolaz između svetova i započnu komunikaciju za razliku od prva dva slučaja kad su komunikaciju inicirale onostrane sile, ali je jeko bitno da se posle završene komunikacije duh vrati u svoj svet a prolaz zatvori. Zanimljivo je znati da su prizivanja duhova bila jako popularna u amaterskim društvima pre I o II svetskog rata i da su danas ponovo vrlo popularna ali sad preko tabli za prizivanje duhova.

Moje lično uverenje je da duhove ne vidimo očima nego umom, da ih se treba kloniti jer mogu da štete zdravlju kako psihičkom tako i fizičkom i da se ne treba igrati prizivanjem. Ako nekog baš jako zanima sve stare kulture smetrale su da tek posle 40 godina čovek može da bude dovoljno pribran da se suočava sa duhovima, a da je za to potrebna još i višegodišnja priprema šamanizma.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2010, 16:39:40 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
šabanizma ?!  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
30% ljudi koji su psihički zdravi smatraju da su videli duha, ne da su čuli neko krckanje ili zviždanje ili videli senku koja je odlepršala, nego da su videli duha. To nije od skora nego uverenje u zagrobni život i entitete izvan našeg fizičkog sveta postoji daleko duže nego što postoji savremena eksperimentalna materijalistička nauka. I kao što su se nekad filosofi religije odnosili prema nauci na pogrešan način tako se i danas filosofi nauke odnose na pogrešan način prema nekim neistraženim oblastima nazivajući ih šaraltanizmom, bolešću i unapred zatvarajući vrata. Pre 30 godina tako se medicina odnosila prema tradicionalnoj medicini, a danas znamo koliko je to bilo pogrešno.

Srećom postoje i ozbiljnja istraživanja koja potvrđuju da su neke pojave kao duhovi, vidovitost, onostrane poruke mogući.

Duhovi se najćešće pojavljuju u tri manifestacije. Prvo su duhovi umrlih nasilnom smrću na mestu gde su umrli ili mestu za koje su bili jako vezani u životu. Ti duhovi po pravilu su agresivni i traže zadovoljenje pravde da bi se odvojili od lokacije. Drugo su duhovi poznatih osoba koji se obraćaju najčešće u nekoj vrsti transa sličnog snu sanjaču prenoseći mu određene poruke, najčešće upozorenja. Nažalost ne znam za slučaj da je neko tako dobio brojeve dobitne kombinacije na lotou, ali znam da su mnogi ljudi tako bili upozoreni na stvarne opasnosti koje su im sledile u životu. Ili su se umirući na takav način javljali živima da se oproste. Treći čest način susreta sa mrtvima je prizivanje duhova. U ovom slučaju prizivači pokušavaju da otvore prolaz između svetova i započnu komunikaciju za razliku od prva dva slučaja kad su komunikaciju inicirale onostrane sile, ali je jeko bitno da se posle završene komunikacije duh vrati u svoj svet a prolaz zatvori. Zanimljivo je znati da su prizivanja duhova bila jako popularna u amaterskim društvima pre I o II svetskog rata i da su danas ponovo vrlo popularna ali sad preko tabli za prizivanje duhova.

Moje lično uverenje je da duhove ne vidimo očima nego umom, da ih se treba kloniti jer mogu da štete zdravlju kako psihičkom tako i fizičkom i da se ne treba igrati prizivanjem. Ako nekog baš jako zanima sve stare kulture smetrale su da tek posle 40 godina čovek može da bude dovoljno pribran da se suočava sa duhovima, a da je za to potrebna još i višegodišnja priprema šamanizma.
Ok,da se razumemmo.Ja nemogu da poreknem ovo jer niko pa ni ja ne znamo da li postoje duhovi ili ne.
Ali moje misljenje je da je ovo jako smesno.
Cuo sam i ja kao i svi ..pricice i pricice o ovakvim stvarima.Da mi je zanimljivo jeste .. Da verujem u ovakve stvari..Ne.
Ponovicu ono od pre nekoliko strana :
Citat
Ljudi bi' voleli da duhovi zaista postoje i da se pojavljuju..jer bi to znacilo da ipak postoji nesto posle smrti.Dakle ljudi se nadaju.
I ja bih zaista voleo da vidim duha.Ruku na srce ima dva dogadjaja u mom zivotu koja su me zaista uznemirila i jedan dogadjaj koji se desio kada sam prizivao duhove..Koji mi je i dan danas cudan.Jer sam bio klinac pa ne mogu lepo da se setim sta se tacno dogodilo.A ova prva dva su vezana za dva sna.I za njih cu te pitati preko pp jer nije za onu temu.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Da li ste culi nekada za infrazvuk ? Znate li da on izaziva iste efekte kao i duhovi ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111

Ok,da se razumemmo.Ja nemogu da poreknem ovo jer niko pa ni ja ne znamo da li postoje duhovi ili ne.
Ali moje misljenje je da je ovo jako smesno.
Cuo sam i ja kao i svi ..pricice i pricice o ovakvim stvarima.Da mi je zanimljivo jeste .. Da verujem u ovakve stvari..Ne.
Ponovicu ono od pre nekoliko strana :
Citat
Ljudi bi' voleli da duhovi zaista postoje i da se pojavljuju..jer bi to znacilo da ipak postoji nesto posle smrti.Dakle ljudi se nadaju.
I ja bih zaista voleo da vidim duha.Ruku na srce ima dva dogadjaja u mom zivotu koja su me zaista uznemirila i jedan dogadjaj koji se desio kada sam prizivao duhove..Koji mi je i dan danas cudan.Jer sam bio klinac pa ne mogu lepo da se setim sta se tacno dogodilo.A ova prva dva su vezana za dva sna.I za njih cu te pitati preko pp jer nije za onu temu.

slazem se sa tobom u potpunosti ja bi bas voleo da vidim duha pa ja bi bio srecan nego je mi moze neko reci kako da ga prizovem.Jer sam neverni toma
Da li ste culi nekada za infrazvuk ? Znate li da on izaziva iste efekte kao i duhovi ?  Smile

svasta moze da se ucini ljudima kao duh to je jedan medju 1000 stvari koje lice.

I radulac uvek me nasmejes dolazi cesce na filozofiju bez tebe je dosadno Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Citat
svasta moze da se ucini ljudima kao duh to je jedan medju 1000 stvari koje lice.
Da li ti je jasno sta sam napisao i sta si odgovorio ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
kako mislis kakve reakcije moze da stvara bas i ne razumem.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Pa lepo, uticaj, reakciju na covekov organizam i njegovu okolinu ? Infrazvuk sitnim vibracijama pomera predmete. Uticajem na mozak moze proizvesti lazne osecaje, koji nisu potaknuti culima. Npr, osecaj hladnoce ili mucnine ... koliko puta ti se desilo da imas najednom mucninu u stomaku a ne znas od cega je ? A i ne primetis da je mozda neki kamion prosao ... ili bilo koji neki nacin izazivanja infrazvuka.
Znas li da ako se sinhronizuju alfa talasi mozga i iste frekfence infrazvuk, mogu izazvati osecaj umora, neraspolozenja ... a ako je frekfence od 7Hz-a, moze zaustaviti rad srca, time i dovodi do smrti.
Znas li da se zbog njega prilikom oluja, zdravstveno stanje bolesnika pogorsava ? Jer vetar generise, a jos ako je na moru, veliku snagu, od nekoliko desetina kilovata snage infrazvuka.

Zato se prvo sve to treba proveriti, utvrditi da nije uticaj nekih stvari, pa tek onda preci na domen mogucnosti mesanja medjusvetova, duhova ili ne znam cega sve.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
pa to sam i mislio Smile
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 11:01:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.