Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:40:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 236238 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907
nemam dokaze.
reci mi sad za reinkarnaciju?

Reinkarnacija ne postoji, imaš jedan život i to ti je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
upravo
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
nemam dokaze.
reci mi sad za reinkarnaciju?

Reinkarnacija ne postoji, imaš jedan život i to ti je to.

a kako tumacis hiljade i hiljade citanja samo edgara kejsija (bez drugih) gde on na pocetku proslog veka kaze da je X covek u prethodnoj inkarnaciji ziveo u tom i tom selu u recimo francuskoj, imao 2 dece koja se zovu tako i tako, da mu jedno umrlo kad je imalo 7 a drugo da je umrlo kad je imalo 15 godina, a zena je umrla 2 godine pre njega itd. a onda se zaista ispostavi da je ziveo covek po tom i tom imenu francuskoj i da je zaista imao zenu i decu koja je kejsi naveo kao i da su umrla kad je rekao itd..
kazem, to je uradio zilion puta i bio u pravu, kako to tumacis, kako je kejsi znao te podatke?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907

a kako tumacis hiljade i hiljade citanja samo edgara kejsija (bez drugih) gde on na pocetku proslog veka kaze da je X covek u prethodnoj inkarnaciji ziveo u tom i tom selu u recimo francuskoj, imao 2 dece koja se zovu tako i tako, da mu jedno umrlo kad je imalo 7 a drugo da je umrlo kad je imalo 15 godina, a zena je umrla 2 godine pre njega itd. a onda se zaista ispostavi da je ziveo covek po tom i tom imenu francuskoj i da je zaista imao zenu i decu koja je kejsi naveo kao i da su umrla kad je rekao itd..
kazem, to je uradio zilion puta i bio u pravu, kako to tumacis, kako je kejsi znao te podatke?

Ne treba verovati svim vidovnjacima. Oni su dobri u varanju ljudi. Konkretno o njemu ne znam mnogo, ali mi je to dosta sumnjivo. Da reinkarnacija postoji, svi mi bi se sećali prošlih života. Razmisli malo o tome.

Upravo.  Smile Koliko se samo čudnih situacija desilo meni, a koje su po ''čudnovatosti'' tek malo ispod ovih iz klipa... pa nisam od toga pravio pompu i mitove. Primera radi, jedan prijatelj je voleo da pije kafu iz velike debele čaše za viski (ludak, znam  Smile ) i godinama je u nju sipao vrelu kafu, pio iz nje i sve kul. Jednog dana kad smo sedeli i gledali TV čaša bila prazna na stolu i niko je nije dirao, kad odjednom puče na pola. Mi se prvo našli u čudu, nismo ni znali odakle je dopreo taj zvuk koji smo čuli ''ispred nosa''. Pa smo tek onda provalili da se čaša prepolovila sama od sebe. Sad mi smo mogli tu da razvijemo 50 teorija o natprirodnom... umesto toga, malo smo razmislili i shvatili da je to zato što je godinama sipao vrelu kafu u to staklo koje je vremenom postalo krto i koje se tog dana ohladilo brže nego inače i zato puklo na pola.

A ludi Amerikanci bi od toga napravili čitav serijal a tu čašu stavili u jedan od bezbroj ''muzeja o natprirodnom'' i tu čašu nazvali Satan's glass ili tako nešto.  Smile

Simpatična priča. Eto vidiš, samo treba malo istraživati i razmisliti, jer za sve postoji logičko objašnjenje, samo kada ga ne nadjemo onda ljudi posežu za paranormalnim jer ne umeju da objasne šta se desiilo
« Poslednja izmena: 23. Dec 2016, 15:52:36 od GokuParajoku »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
batice, lepo te pitam, kako je bogojazljivi farmer koji je jednom godisnje citao bibliju od korice do korice mogao da prikupi podatke sa raznih krajeva sveta i da ih izdeklamuje dok je u snu? i to uradi kazu cca 14 hiljada puta.
to bi danas u eri neta bilo nemoguce da uradi a kamoli u prvoj polovini proslog veka.
kako to objasnjava tvoj ''merimo, osetimo ili ne postoji'' mozak?

https://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
 Smile jesi ozbiljan ti
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
tvoj skepticizam, hvala bogu, nema nikakve posledice po mene.
samo po tebe... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907
batice, lepo te pitam, kako je bogojazljivi farmer koji je jednom godisnje citao bibliju od korice do korice mogao da prikupi podatke sa raznih krajeva sveta i da ih izdeklamuje dok je u snu? i to uradi kazu cca 14 hiljada puta.
to bi danas u eri neta bilo nemoguce da uradi a kamoli u prvoj polovini proslog veka.
kako to objasnjava tvoj ''merimo, osetimo ili ne postoji'' mozak?

https://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce

Prava misterija  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
pa naravno da ne mozes da objasnis. jebeno je promeniti uverenja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:40:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.