Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 13:00:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 236265 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907
cek, ja ako verujem da duhovi postoje onda sam automatski nerazuman jel?

koja je definicija tok razumnog coveka onda?

Sposobnost čoveka da razlikuje stvarnost od fantazije. Eto na primer to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
 Smile Smile Smile
a stvarnost je iskljucivo ono sto mozemo da iskusimo sa nasih 5 osjetila jel da?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
A jel ima neki konkretan dokaz o postojanju duhova ili se nakon svih ovih vekova i dalje sve svodi na ''čuo sam'', ''video sam u klipu'' i ''to što ih do sada nismo videli ne znači da ne postoje''?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907
Smile Smile Smile
a stvarnost je iskljucivo ono sto mozemo da iskusimo sa nasih 5 osjetila jel da?

Pa nije. Zato imamo razne kamere, aparate, instrumente koje mogu da registruju ono što naša čula ne mogu. I opet, kada su u pitanju duhovi....cvrc, ništa!

A jel ima neki konkretan dokaz o postojanju duhova ili se nakon svih ovih vekova i dalje sve svodi na ''čuo sam'', ''video sam u klipu'' i ''to što ih do sada nismo videli ne znači da ne postoje''?

pa osim toga nema ništa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Pa i ja mislim da nema al ajde kao čisto iz poštovanja uvek dam šansu zagovornicima mi pruže bilo kakav dokaz al uglavnom ne dobijem ništa.  Smile

Elem, odgledah ovaj ''šokantan'' snimak, ovo što bi trebalo da bude horor nad hororima... Auh. Zajebano, nema šta. Toliko je zajebano i uverljivo da bih ja, bez ikakvog znanja o režiji i filmskim efektima, mogao s prijateljima da reprodukujem svaku od ovih scena iz klipa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907
Pa i ja mislim da nema al ajde kao čisto iz poštovanja uvek dam šansu zagovornicima mi pruže bilo kakav dokaz al uglavnom ne dobijem ništa.  Smile

Elem, odgledah ovaj ''šokantan'' snimak, ovo što bi trebalo da bude horor nad hororima... Auh. Zajebano, nema šta. Toliko je zajebano i uverljivo da bih ja, bez ikakvog znanja o režiji i filmskim efektima, mogao s prijateljima da reprodukujem svaku od ovih scena iz klipa.  Smile

Pa jedino takve stvari se mogu naći, tipa: čuo sam krckanje podova, a umro mi je deda pre 2 godine!
Ili: jao, obuzela me neka jeza, iako je decembar, a nisam zatvorio prozore!
Sve te stvari se mogu tako lako objasniti logičnim stvarima, ali kada neko hoće da veruje, tada im ne možeš logikom objasniti. Sada možemo da očekujemo neki dokaz poput: Snimio sam zavese, pomerile su se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
Smile Smile Smile

Pa nije. Zato imamo razne kamere, aparate, instrumente koje mogu da registruju ono što naša čula ne mogu. I opet, kada su u pitanju duhovi....cvrc, ništa!

znaci ako ne moze da se izmeri instrumetima koje imamo - ne postoji?
samim tim je - nerealno, jel?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 907
Smile Smile Smile

znaci ako ne moze da se izmeri instrumetima koje imamo - ne postoji?
samim tim je - nerealno, jel?

Pa, to je sasvim dobar početak. Nego, ti zaboravljaš šta je težina dokaza. To znači da ako neko tvrdi da duhovi postoje, ta osoba mora da dostavi dokaze.Ako ti nemaš dokaze da duhovi postoje, samim tim se tvoja tvrdnja odbacuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Upravo.  Smile Koliko se samo čudnih situacija desilo meni, a koje su po ''čudnovatosti'' tek malo ispod ovih iz klipa... pa nisam od toga pravio pompu i mitove. Primera radi, jedan prijatelj je voleo da pije kafu iz velike debele čaše za viski (ludak, znam  Smile ) i godinama je u nju sipao vrelu kafu, pio iz nje i sve kul. Jednog dana kad smo sedeli i gledali TV čaša bila prazna na stolu i niko je nije dirao, kad odjednom puče na pola. Mi se prvo našli u čudu, nismo ni znali odakle je dopreo taj zvuk koji smo čuli ''ispred nosa''. Pa smo tek onda provalili da se čaša prepolovila sama od sebe. Sad mi smo mogli tu da razvijemo 50 teorija o natprirodnom... umesto toga, malo smo razmislili i shvatili da je to zato što je godinama sipao vrelu kafu u to staklo koje je vremenom postalo krto i koje se tog dana ohladilo brže nego inače i zato puklo na pola.

A ludi Amerikanci bi od toga napravili čitav serijal a tu čašu stavili u jedan od bezbroj ''muzeja o natprirodnom'' i tu čašu nazvali Satan's glass ili tako nešto.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2016, 23:30:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Nista bez devica  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 13:00:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.