Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 23:40:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova (problem)  (Pročitano 26854 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ovako trenutno stoje stvari...
Ja cu te cuvati,matori,ti iz Amerike,sledeci put kad budes video tog ortaka,ili ortake koji su prizivali te duhove,pa su se posle preselili,slobodno nalupaj samare,jer te ja branim!  Smile
Ova tema moze da se podeli na tri dela(teme):
1.Lake droge,
2.Teske droge,
3.Normalni ljudi,koji zele da se smeju.

btw:ako neko vidi kaspera,neka mu kaze da sam ga voleo kad sam bio mali...  Smile

a kad budete poceli da verujete u vampire,i kad budete videli Van Helsinga,pozdravite ga,i recite mu da mi je jedan od omiljenih filmova...dobri efekti!

A za ovog sto mu dedi ne radi sat,od kad je deda riknuo...jel ste vi glupi,ili mislite da smo mi glupi???
Matorci nose satove na navijanje!Kad vlasnik crkne,ako ga neko drugi ne navija,normalno da ce prestati da radi!OMFG

Koliko inace godina imate???
A za to prizivanje,nije da neko ne sme,ne treba imati m..a,nego ne treba imati mozga!!!
I nije fazon,kad budes bio sam kuci,probaj.
Ja necu da se blamiram pred sobom,a kamoli u drugtvu...
pocnite da razmisljate o lecenju u Teodora Drajzera...video sam par likova po tramvajima...uspeva,neki se izlece!
 Smile

Smile Smile Smile

Smile
Blago vama,nek vam ja Kasper u pomoci!!!
 Smile
aaaa, ekstra post!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N70
jbt ljudi koliko ova tema vec ima meseci .. Smile da nije (palo mi na pamet), da Vas Raven trpa loma ? Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N70
pa raven .. ima ih koji ne peru ruke nazhalost posle obave .. valda to znachi da su ateisti .. a konntam da ti nisi .. jer ti peresh ! e, sad dal verujesh u boga il si satanista .. ne znam stvarno .. ali ako se druzhish sa nekim ko priziva duhove .. i koji se toga ne plashi .. jer da se plashi ne bi to radio .. e tako .. a poshto se ne plashi, to nekako vuche na podzemni svet .. bla bla .. nije bitno .. e sad .. ne znam da li lazhesh ili ne .. da li ikad lazhesh ! to je pitanje .. ako ne, onda ok .. al zakuni se da nikad ne lazhesh ? Smile

----------

nishta lichno, samo izbacivanje teorija kroz shupljine u mojoj glavi .. tako .. Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
VIP 
Ovako, nekoliko mojih pametnih drugova je prizivalo duhove pre jedno nedelju dana. Dva puta su to radili, i sada se u kuci desavaju raznorazne cudne stvari. Naime, cuju se glasovi, dozivanje, shumovi, vristanje, pevanje, muzika iz 60-ih. Kad sam usao u kucu pre nego sto su mi ista rekli sav sam se najezio jer stvarno ima nesto. Koristili su jednu od onih tablica sa brojevima i slovima, bez ikakve zastite i treninga.
Jel zna neko nesto vise o svemu ovome? Ovo je van mojeg reona.

Jao ...secam se kada se kod nas prikazivala serija Charmed....pa sam zajedno sa mojim drugaricama silazila u podrum sa neikm kristalima i prizivale nesto na engleskom !!Ali nisu gluposti!!! Od tad sve sto sanjam ima nekog znacaja....samo sam ja glupa za to pa ne mogu da protumacim sta znaci,ali nesto da!! 
E nemojte time da se igrate!!Odrasli ste ljudi!!Trebalo bi da znate neke stvari. Ne znam sta da ti kazem...niste to trebali da uradite,ali da se ne vracam u proslost....vec je uradjeno!!Ali ako ti nista nisi ucestvovao mislim da nece da ima efekta na tebe!!Ali .....uh e uplasila sam se sada!!Joj jezivo!!!!A ako nema ko da vam pomogne...idite u neku crkvu!!....i moli te se za spokoj svih dusa!!! Ja iskreno ovako mislim da su to gluposti,ali kad dobro razmislim mozda i nisu!!Ja verujem u jednog Boga...a ostale stvari ako postoje ...neka ih...mene Bog cuva!!!!...najbolje resenje Preselite se negde i batalite tu Amreiku ili gde vec zivis!!Eto moje resenje......daj kazi kako se to sve dogodilo da znam sta da predlozim...ne smo ja vec ko hoce!! Prvo zasto ste to uradili???Jel verujete vi u tako nesto???
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N70
lol
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ovako, nekoliko mojih pametnih drugova je prizivalo duhove pre jedno nedelju dana. Dva puta su to radili, i sada se u kuci desavaju raznorazne cudne stvari. Naime, cuju se glasovi, dozivanje, shumovi, vristanje, pevanje, muzika iz 60-ih. Kad sam usao u kucu pre nego sto su mi ista rekli sav sam se najezio jer stvarno ima nesto. Koristili su jednu od onih tablica sa brojevima i slovima, bez ikakve zastite i treninga.
Jel zna neko nesto vise o svemu ovome? Ovo je van mojeg reona.

Ja sam znao jednog coveka koji je bukvalno isteravao duhove iz kuca i stanova... isla mu je emisija na radiju svakog treceg petka u ponoc (neka suboticka stanica) i ljudi su ga nonstop zvali da dolazi u kuce... koristio je nekakve raslje, beli luk i takve stvari, oblacio se u crno i sisao na celavo u svakoj seansi... jednog dana je nestao i vratio se kao totalno druga osoba... spooky Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Jao ...secam se kada se kod nas prikazivala serija Charmed....pa sam zajedno sa mojim drugaricama silazila u podrum sa neikm kristalima i prizivale nesto na engleskom !!Ali nisu gluposti!!! Od tad sve sto sanjam ima nekog znacaja....samo sam ja glupa za to pa ne mogu da protumacim sta znaci,ali nesto da!!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N70
ma ovi ovde sklapaju neku sektu jbt .. Smile
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia c5
ma joook
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
VIP 
Citat

Smile Smile Smile
Zaista nije smesno Smile
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 23:40:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.