Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:40:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova (problem)  (Pročitano 26891 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Benedikt ima divne knjige, moja omiljena ja Paralelni svet. Predlazem da je procitate, bar iz radoznalosti.  Smile

Smile Smile

Обавезна литература...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Боже господе, убиј ме громом одмах  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung Z400
Citat
muzika iz 60-ih
   Smile Smile
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K800i
Ako vidiš duha napij se piva do uha...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jun 2008, 14:35:51 od magnusartist »
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
EEEEEEE IMAM I JA JEDNU PRICHICU. . . ! :D ovako. . . . moja najbolja drugarica i ja bile smo opsednute dozivanjem duhova i reshile jednom uveche da dozivamo duhove na jednoj klupici ispod jedne terasice i tu niko nije moga da vidi shta radimo. . . krenule mi sa dozivanjem i dozvale babu od moje drugarice i ona ispisala kako cu ja da umrem u 41 godini od nekih kopriva. . . hehe narawno ja sam se iskidala od smeha mada bash u to i ne verujem shta mi duh napishe. . . . i sutra dan se nash pridveche i na toj klupici se chuli neki zvukovi neko lupkanje stalno kad prodjemo pored nje. . . . a shto je najchudnije u toku dozivanja duhova pitala sam duha koj broj je moja kuca on napisao 2 shto je i tachno tu sam crkla od straha. . . . ali me idalje vuche i tera da dozivam duhove ne znam zashto. . . . . !!! :nervious:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N95
a koliko imas godina?
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia n70
Ufff ne znam za duhove ali bojim se cudnih osoba, setam ja sa kumom proslog ljeta , prolazimo most i mimoilazimo se sa jednom babom ,zapricali se mi,kad ova baba paffff ufati kuma za ruku... Zaustavih se i ja,kad baba poce kumu:
"Ti si mnogo mnogo tvrdoglav, smanji malo tvrdoglavost" - a kum ladno: "Tacno,pogodili ste u centar  Smile " ...Inace kum mi je tvrdoglav da ja tvrdoglavije osobe nisam upoznavao.
Baba polako krece da ide a mi sa njom i nastavlja ona kumu kao da nema srece u ljubavi jer nosi madjiju na sebi - inace kuma znam citav zivot,stariji od mene 1 godinu ,nikad vezu preko mjesec dana nije imao,ni toliko....
Baba sijeda pored mosta na beton ispod jednog siblja. Ja i kum kao ocarani sijedamo na trotoar pored nje, i to bas sjeli ,ne cucimo,narod nas zaobilazi mi ne obracamo paznju na to,samo cekamo sta ce da kaze...
Baba gleda u mene i kaze kumu : "Cuvaj ovog druga , iskren je,sve bi dao za tebe" a kum odgovara nesto u stilu : "Znam,znam,mi smo kumovi"  Smile
Sad baba kaze meni da se cuvam duboke vode,virova ako predjem 25 dozivjecu duboku starost, imam neku vodu u ocima i pita me znam li da plivam i idem na rijeku ,more redovno.
Ja se zgranuo, stvarno me to pogodilo i kazem da smo upravo krenuli na rijeku Moracu i idemo skoro svaki dan... Zavrsava baba to poglavlje rijecima kao nesto ovako: "Nemoj sad ti da se bojis,nego samo imaj instikt kad da plivas,nece te izdati"
Uzima neku drvenu sibicu, mota kroz ruke , 5 min mumla, mi ne marimo za vrucinu, prolaznike ,samo gledamo kad paffffff baba rece kumu "Nemas srece ,vrati se na selo ,potrazi malo bolje,nacices tebi drag predmet,uzmi ga i baci ga u tekucu vodu" ...Inace kumu su roditelji razvedeni,majka mu zivi na selo a otac sa njim u gradu,otac ima problema sa porocima...
Ustaje se baba,ustajemo se i mi... Kum vadi 5-6e , ja nesto sitno 2-3e ,stavljamo joj u ruku ali ona nece da uzme pa nece,kum kaze za kafu ona nece i zavrsava razgovorim ovim rijecima, ne citiram ali u ovom stilu nesto:
"Sinovi mene pare ne trebaju, ja zivim bez para a nikada nisam gladna, ovdje sam u prolazu iz Srb ,svako dobro i ode"

Mozda moj najduzi post na forumu ali zaista zapanjujuce,da je neki prevarant uzela bi pare i odradila nekog za taj dan ali nije, i to me malo plasi  Smile
IP sačuvana
social share
<> nisam siguran da li sam to JA<>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sigurna sam da postoje stvari koje prevazilaze okvire realnog, pre su u domenu sf. Ova prica "Aleksandrinog decka" je malo bizarna, takve stvari se desavaju, neki ljudi poseduju izuzetnu intuiciju, dar ili sta vec...Ako podjemo od toga da neki osete stvari (posle klinicke smrti, recimo), zasto da ne verujemo i u duhove. Sve ovo govorim iako sam imala prilicno smesno licno iskustvo ranijih godina. Dozivala sam duha i verovatno autosugestijom izvojevala da mi na pitanje za koga cu se udati pokaze bas to ime koje mi je tada pasovalo . Ali, necu biti maliciozna, neko verovatno jeste doziveo nesto vise, upustio se u nesto vise pa da ne sudimo o onome cemu nismo prisustvovali...
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Jbt verujete u duhove Smiley sta je sledece vampiri i vukodlaci a iza njih vestice
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vidis, kroz nasu istoriju je zabelezeno mnogo slucajeva susreta sa tzv vampirima, sreca pa su ta vremena prosla. Ja, licno, ne verujem zato sto imam srecu da tako nesto nisam dozivela. Neko je ocito imao manje srece pa se upetljao u nedozvoljene rabote i platio ceh. Ne sudi o nedozivljenom.
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:40:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.