Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 14:18:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li naši doktori poštuju Hipokratovu zakletvu ?
Da
Ne
Nisam siguran-a
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hipokratova zakletva  (Pročitano 5335 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7
Da da postuju ,kad im pocepate glavu(kao ja) .Ako mozete da prelistate arhivu Blica od 07/09/2007 godine .....videcete kako se zavrsio taj incident u frontu.Ne vredi ,stvarno sam se kontrolisao koliko sam mogao,al da mi neko skoro ubije zenu i dete i na sve to da kaze "Mozemi se" ....pa ne moze ni nacelnica Snezana.

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
То су највећи лопови у земљи Србији, њима људски живот није битан, само паре, паре, паре......

Свака част изузецима!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Da da postuju ,kad im pocepate glavu(kao ja) .Ako mozete da prelistate arhivu Blica od 07/09/2007 godine
Ajde prepricaj ukratko !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
I ja sam poslao pp pa cekam odgovro Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7
Mislim da ima vec receno na temi Burek Obdaniste,al ajde u kratkim crtama cu.Zena mi je tada nosila cerku.I sa 8 1/2 nedelja njoj pukne vodenjak.Ja je lepo strpam u kola pa ...onako hitno sa 4 migavca u 22h vodim na porodjaj.U frontu je primaju,pregledaju i rese da je ne poradjaju jer se nije otvorila.Posle 3 dana oni i dalje ne cine nista povodom toga pa su odlucili da joj daju indukciju .Posle porodjaja ,ja sa posla krenem ka bolnici meni javlja ginekolog da joj kupim nesto slano jer joj je pao pritisak.Porodila se sasvim OK ,jako brzo i lagano nisam ni bio svestan sta me ceka kad stignem.
E sad zamislite scenu:Ja sa buketom cveca u ruci,sav srecan ulazim na vrata Fronta ....odmah tu sa desne strane je prijemno odeljenje gde ja ne mogu da udjem.Nasa kuma(inace ginekolog u toj ustanovi) izlazi sva krvava(znaci kao u mesari) i place ko luda.Ja sam prvo pomislio da se sa detetom nesto desilo kad posle cujem da joj je pukla materica i da je dobila sepsu jer je bila otvorena 3 dana.Zena mi je na operaciji 7 sati...ja i dalje cupkam ispred pitam nasu kumu pa sto je niste porodili?Ona kaze Snezana nacelnica nije dala.Moja sestra je ginekolog ,al ne zivi u Srbiji .....pa znam malo o tome.Ok ,javljaju mi posle 7 sati da je operacija zavrsena i da sad sve zavisi od moje zene.Za Katarinu mi govore da je dete zdravo i stabilno.Zena se budi tek sutradan popodne ,ja vec video bebca.......,a ne mogu da udjem na intenzivnu negu.OK ,proslo je i to,u medjuvremenu otkriju bakteriju u likvoru mog deteta i stave je odmah na Gentamicin.Ja dolazim na razgovor kod "doticne" ,ona me jos malo ne otera u PM kako nisam nasao vremena da je obidjem.Jebote ja se pitam ko je ovde lud?AJde nema veze....zena mi u medjuvremenu jos gore prolazi jer sepsa ne moze da se sanira.Snezana daje nalog da se opet vodi na hirurgiju,medjutim ja je prebacujem na VMA.Tamo kad su je videli lekari ovo je bio komentar "KOji kasapi su ti upropastili zenu" ?Odem u Front na razgovor(medjutim doktorka me ne prima) je reko ima da je cekam pa makar do sutra.Dolazi ona na odeljenje gde se primaju trudnice i kaze meni "Sta hoces" ?Ja je lepo pitam posto sam se raspitao kod drugih ginekologa "Zasto ste mi drzali zenu bez vode 3 dana kad procedura ne nalaze to?".To se desava na prijemnom odeljenju.......Inace drska je do bola.......i ona meni "Ma sta se ja tebi pravdam....drzala sam je jer mi se moze" .....E tu je mojim nervima bio kraj.Postoji onaj drzac u bolnicama za maske i rukavice ..izgleda kao duguljasta hodnicna piksla i ja dovatim to i udarim je 2 X u glavu(Polomim joj nos) i posle krenem da je bijem kao stoku.Dosli momci iz obezbedjenja ....tu se malo koskali ,pozvali policiju pokupili me,dao izjavu i dobio 2 godine uslovno za teske telesne povrede.

Dete mi je kasnije dijagnostikovano da ima meningitis(a nema ga bio sam i u Tirsovoj,Zavod za Majku i dete....kod privatnika) fala bogu sve je sad ok.Zena mi je isecena od grdi pa sve do prepna i jos se oporavlja.Cerka mi se izvukla i hvala bogu sve je Ok.Na otpusnim listama iz Fronta ne pise da je drzana 3 dana bez vode,niti da je dobila sepsu.Toliko o moralu takvih ljudi.Inace Snezana(nacelnica) i dalje tamo radi,bez ikakvih sankcija.
Ako vas bas interesuje bukvalno hronologija dogadjaja ima na Burek obdaniste tamo od trideset i neke strane pa na dalje.......

Izasao je natpis u novinama "Otac pretukao nacelnicu i glavnog anesteziologa zbog loseg ponasanja" i ispljuvan sam na sve strane.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svaka ti cast na strplenju , blago si postupio a sudstvo se još jednom pokazalo kao "nezavisno" ! Sram i stid da ih bude !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Herros hvala na odgovoru Smile Jesi probao sa nekom tuzbom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Od tužbe nema ništa , šteta što doktorku nije malo više izbubetao !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung S7
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 14:18:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.