Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 17:12:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pritisak sredine  (Pročitano 15408 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
dal sam ja u pravu il nisam

nisi

Citat
, jesam li normalna il nisam

sta da ti kazem a da te ne lazem  Smile

Citat
dal je ok da ja operem tudje gace il nije ok da operem tudje gace  Smile

svakako operi gace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
zavi me u crno  Smile

ali evo, opracu gace pa makar i da su tudje  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
vrijeme prolazi, i tacno je da mi je sad lakse nego na pocetku tj kad sam tek skontala da postoji raskol u razmisljanjima, ali i dalje to nije to.

Pa nikad i nece to biti to jer kad se ocistis tog osecaja doci ce neki drugi da te muce ...mi nikad ne znamo da li smo nesto trebali ili nismo dok ne uradimo - vreme je najbolji pokazatelj svega .
Ja sam uradila stotine stavri u svom ludom zivotu sto nisam trebala ali sam ih uradila .
Da nisam - sada bih se verovatno pitala sta bi bilo kad bi bilo .
Ovako znam .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Znam da ce doci nesto drugo da me nervira, ali kad gledam ljude oko sebe (posto sam pricala s par ljudi o ovome), svi su mi rekli sto i vi u principu, da slusam sebe i da je to najbitnije, ali imam osjecaj kao da me nisu do kraja razumjeli i kao da ne mogu da shvate da mi neko moze biti toliko blizak da bi se dvoumila zbog te osobe.

Mada opet, mozda su i glumili hladnocu, otkud znam.

Poenta je da mi te trileme pocinju mutiti i ovaj svakodnevni razum, kao da ne vjerujem sebi vise  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Vreme je da postanes cestit vernik   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ocel me neko krstiti u to ime ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Wildfire S
Ja u posljednje vrijeme tesko uspijevam da razlucim koliko su moja razmisljanja moja, a koliko mojih bliznjih i koliko je ono sto radim 'normalno' a koliko nije. Ako ste npr bliski s nekom osobom u vasem zivotu i gledate je ko neko mjerilo normalnosti, i u jednom trenutku prestanete da se slazete s tom osobom, jednostavno gubite dodirne tacke, stavovi i postupci vam se ne poklapaju .. Ali i dalje ste bliski s tom osobom i stalo vam je do njenog misljenja koje je ocito suprotno od vaseg. Kako onda znati koga treba poslusati  Smile
I ako shvatis da trebas da slusas sebe, kako da se oslobodis tog 'tereta' (da neko do koga ti je stalo misli da grijesis) kojeg vidis svaki put kad pogledas tu osobu? Naravno, pod oslobadjanjem ne mislim ni na kakve agresivne metode tipa ubij boga u njemu ili izudaraj ga lopatom; subjekat treba ostati ziv u svakom slucaju  Smile

Smile

Ne razumem.
Zar je toliko bitno da se svi poklope i slože u stavovima?  Smile

Mislim, ako Ceso imaš konkretan problem, onda on ima i konkretno rešenje.
Ali ako pričamo uopšteno...

Ja sam se, evo sinoć, raspravljao s mojim najboljim drugom dobrih sat vremena oko jedne osteljive teme, i nismo se složili na kraju. Al' se ipak kucnušmo čašama i završišmo temu svako sa svojim stavom, onim na početku.  Nije nam prvi put.
I?
I dalje smo najbolji drugovi.
I dalje imamo još 50 stvari oko kojih se slažemo i raspravljaćemo se još o 50 oko kojih se ne slažemo.
Bitno je da smo u isto vreme overili jednu simpatičnu devojčicu i zaključili da je mnogo simpatična.

E sad... ukoliko bi postojao pritisak s njegove strane i kad bi na sve načine forsirao i nametao svoje mišljenje. Verovatno mi više ne bi bio tako blizak drugar. Ali to sam samo ja.

Ne razumem tvoju nesigurnost, posebno kad si ti u pitanju.

Stvar je jednostavna.
Ili ćeš ti prihvatiti njeno (te osobe) mišljenje i odreći se svog.
Ili će ona prihvatiti tvoje i odreći se svog.
Ili ćete napraviti kompromis, bilo da se pomirite da ste delimično oboje u pravu, ili ćete se pomiriti s tim da ste oboje ostali ukopani u svojim stavovima ali se nećete previše nervirati oko toga.

Sve to pod uslovom da ostanete u dobri odosima.
Postoji i ono četvrto - da se raziđete. Smile

E sad... ko je u pravu?  Smile
Misim ono...  Smile

Iz ovog ugla, ne poznavajući situaciju... neam pojma. Smile
Mada ako ti je uteha... ja iskreno verujem u popravne. Tako da ne verujem da si toliko zasrala ili da možeš toliko da zasereš da se ne može popraviti.
I ako ako pogrešiš, pa šta onda...
Život nam uglavnom pruža drugu šansu. Samo je moramo uočiti u pravom trenutku.

« Poslednja izmena: 19. Jan 2010, 01:01:13 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
svi su mi rekli sto i vi u principu, da slusam sebe i da je to najbitnije, ali imam osjecaj kao da me nisu do kraja razumjeli

hocesh li celog zivota slushati druge  Smile . ja ti kazem da slushash svoj osecaj i poslushash druge  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Ocel me neko krstiti u to ime ?  Smile

Hocu ja .Vrlo rado . To je dobro i po mene ,ubirem kredit  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@ goa

Ne, nije u pitanju konkretno jedna stvar, vec gomila sitnih stvari koje se ne poklapaju izmedju mene i te osobe. Naravno da nije bitno da se svi slazemo u svemu, vec mi je bitna konkretno ova osoba.

Otkud znam zasto mi je vazno da imam harmoniju s tom personom, ali iz nekog razloga mi je bitno. Ali isto tako ne mogu da zanemarim sebe. I tu nastaje konflikt, ukratko.

Citat
Ili ćeš ti prihvatiti njeno (te osobe) mišljenje i odreći se svog.
Ili će ona prihvatiti tvoje i odreći se svog.
Ili ćete napraviti kompromis, bilo da se pomirite da ste delimično oboje u pravu, ili ćete se pomiriti s tim da ste oboje ostali ukopani u svojim stavovima ali se nećete previše nervirati oko toga.

Naravno kompromis je najbolja opcija. Ali posto se ja i ta persona ne slazemo vise oko mojih nekih izbora i aspiracija nego oko problema tipa 'sto se svaki vikend naroljas ko njasvi', onda se nekako osjecam kao da radim nesto lose.

@bf

ali moj osjecaj govori da poslusam sebe, a kad to uradim onda se osjecam lose zbog drugih, razumijes sada?  Smile
tj ne zbog drugih nego zbog drugoG.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 17:12:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.