Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 12:37:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pripadajuce dushe  (Pročitano 35236 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bhn bas lepo receno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ova tema dugo traje... mozda je vise niko ne posecuje... ali moram reci svoje misljenje jer me je tekst o
Pripadajucim dusama bacio u razmisljanje  Smile

Reci cu vam moje iskustvo: Neobicno je tesko kada sretnes svoju PDusu jako rano u zivotu. Tako mlad ni neznas sta te je snaslo i ne znas sta da  radis sa tim sto imas. Nazalost, najcesce se desava da ne umes da se izboris sa tim sto imas, te izgubite jedno drugo.
I sta se onda desava... Onda pokusavas u svim drugim ljudima ovog sveta da pronadjes drugu PDusu ... ali ne ide. PDusa je samo jedna... Ta cinjenica te cini jako tuznim Smile . Tuznim za desetoro...
E sad... od snage tvoje licnosti zavisi dalji rasplet dogadjaja. Neko ostane tuzan do kraja zivota, neko poruzni, neko zavrsi u bolnici, neko... neko shvati da su PDuse "samo jedan na jedan" i nastavi da zivi svoj zivot kao sretniji, jaci i bolji...
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 02:07:38 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uh text je neverovatan......vidim da stoji dosta dugo ali na njega nisam obracala paznju........ono sto je najcudnije je to da bas u ovm trenutku nalecem na ovu temu.......u trenutku kad mislim da sam nasla srodnu(pripadajucu) dusu.....ali ona je tako daleko.......cak 8 osam sati vremenske razlike   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne znam..ja se zaista nadam da mozemo sresti vise pripadajucih dusa jer ne zelim misliti da ona za koju znam da mi je bila pripadajuca bude i jedina..
jer vise nismo zajedno, ali svaki put kad se sretnemo...nevjerojatna sreca i ushicenje, ali i ljutnja jer smo tako glupe odluke donijeli jer smo bili premladi da se nosimo s tim karmickim odnosom

ali ne zelim misliti kako druga dusa koju cu tako osjecati ne postoji i da je necu sresti

iako, tesko je, godine su vec prosle...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ako postoji vishe zivota,ako smo imali vishe brakova,nismo valjda bili stalno sa istom osobom Smile

Mislim da postoji vishe pripadajucih dusha,svaka je na svoj nachin Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
 Smile apsolutno...

Pisah ja o tome detaljno ranije, ali u sustini postoje energije koje se traze i koje se privlace na razlicitim nivoima. Ukratko - sto je covekova svest vishe razvijena to je njegova energija vishe "kondenzovana" i "gushca" samim tim postoji nesto veoma blisko jednoj "pripadajucoj dusi". Nekad je jedna negad tri ali takvi ljudi znaju veoma dobro kada nadju na kompatibilnu energiju tog tipa. I suprotno - niska svest o nama samima znaci i strasno mnogo kompatibilnih energija koja svaka na svoj nacin moze da doprinese nasem razvoju.

Isto kao sa kovanjem samurajskih macheva - mlad chelik je lako formirati - postoji bezboroj nacina kako se iz njega moze iskovati dobar mach. Za vec formiran mac je dovoljan jedan pogresan udarac cekicem da ga totalno upropasti ili od njega napravi apsolutno savrsenstvo...
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Decky,kao i obichno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 87
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Samsung 
andjela,tekst je stvarno odlican! pronasla sam se u ovoj temi...

zelim da vjerujem da za svakoga postoji po jedna pripadajuca dusa ali mislim da su samo rijetki u stanju da se pronadju,da prepoznaju prvu osobu i sto je najvaznije sacuvaju je kraj sebe...

ja sam sa 15 izasla sa jednim momkom(ljubav na prvi pogled) i 3,5 godine smo bili zajedno...ali shvatili smo da samo previse mladi i da nismo dorasli takvoj vezi...sada vise nisam sigurna da li je to bilo ono pravo ili samo mladalacka zabluda

vidjela sam da ovdje ima dosta osoba sa slicnom pricom...pa evo i ja da sa vama podijelim svoju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Samo znam da ne vjerujem u ljubav na prvi pogled,nisam zaljubljive prirode i ne vezem se lako(kad je ljubav u pitanju).....
A da nas negdje tamo ceka onaj pervi/a...ko zna  Smile Smile Smile....mozda je i blize nego sto mislimo
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako postoji vishe zivota,ako smo imali vishe brakova,nismo valjda bili stalno sa istom osobom Smile

... ali to ne znaci da je tvoj vencani drug i tvoja pripadajuca dusa.
Ja se necu udati za svoju pripadajucu dusu  :weirdface
« Poslednja izmena: 12. Feb 2007, 21:41:10 od jackeyalineonazis »
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 12:37:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.