Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:59:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Princ Aleksandar ne plaća račun !!!  (Pročitano 10685 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sram ga bilo ima sto godina a laže
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Idi ti klekni predTitin grob i pitaj ga sto ti dade Slobu sto nam ucini na kosovu zasto je rasrbio Srbe da bi postali dobre komunjare pitaj ga zasto je Srbija jedina imala tri akademije nauka dok sve druge danasnje Republike samo jednu u to vrijeme
Pitaj ga zasto nam presuti Jasenovac zasto nam uze Bosnu zasto stvori Milu Djukanovica pitaj ga zasto si tako plitak i povrsan zasto si neprijateljski razpolozen prema Kralju pitaj ga zasto su tvoji djedovi ratovali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Ma, jeste... Tito je bio tako zao...
A, nije vam smetao kad ste se dzabe skolovali i kupovali stanove za kutiju sibica....

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Моји за Тита  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung d900i
Bilo kako bilo Tito je bio dobar vodja. Četnik sam, ali cenim Tita...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Pa to je ono sto pricam  :
Bilo kako bilo Tito je bio dobar vodja. Četnik sam, ali cenim Tita... kako je to moguce sami vise ne znamo ni ko smo mi sta smo ni u sta da vjerujemo ni koje su nam vrijednosti.
A o kakvim ti stanovima pricas o kakvom skolovanju ...  jeste bilo besplatno ali si sve ostalo morao da placas.
o
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung D600
Kada je g-din Aleksandar (Petra) Karađorđević uzeo državljanstvo, te primio pasoš, mislim da je tim činom prihvatio i ustrojstvo države u kojoj je, što će reći republikansko državno uređenje.

E sad, to što je on sin poslednjeg vladajućeg kralja, njega ne čini ni na koji način privilegovanim u očima zakona, ali te iste demokrate koje su eto grozno zle i izdajničke, dadoše dotičnom građaninu da živi u kući koja je državno vlasništvo, i za koju država plaća izdržavanje.

Uzgred, meni strašno smeta što nije smogao snage pa da za svojih 60 i kusur godina nauči jezik otadžbine čije je tlo ljubio. Ako bismo ikada ponovo i postali monarhija, slobodno bi mogli da preskočimo dotičnog Aleksandra, i presto ponudimo nekom od njegovih sinova, jer makar bolje govore jezik svojih predaka. Doduše, problem je i to što nije baš u srpskoj tradiciji da se presto nutka tek tako bez zasluga. Miloš je stvorio državu, Milan je ozvaničio, Petar I se za njenu slobodu borio, Aleksandar bio regent u najtežim danima... ne ide mi nikako da se nekome tek tako pokloni kruna, bez obzira ko mu je bio otac, deda ili pradeda.

Pa i Simeon se vratio u BUgarsku, ali ne kao pretendent na tron, već se priklonio državnom uređenju, učestvuje redovno u normalnom političkom životu, i to je to. I za Aleksandra bi to trebalo da bude dosta, pogotovo što mu mi svi skupa plaćamo stanarinu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Idi ti klekni predTitin grob i pitaj ga sto ti dade Slobu sto nam ucini na kosovu zasto je rasrbio Srbe da bi postali dobre komunjare pitaj ga zasto je Srbija jedina imala tri akademije nauka dok sve druge danasnje Republike samo jednu u to vrijeme
Pitaj ga zasto nam presuti Jasenovac zasto nam uze Bosnu zasto stvori Milu Djukanovica pitaj ga zasto si tako plitak i povrsan zasto si neprijateljski razpolozen prema Kralju pitaj ga zasto su tvoji djedovi ratovali...
moj pokojni deda bio nosilac spomenice 41...ozloglaseni komunista Smile

i da ponovim...taj saban nije kralj...nego princ Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung D600
Šta i tvoj deda?!?  Smile

Samo pazi, ovaj moj je posle rata bio i Titov telohranitelj, a posle zglajznuo zajedno sa Rankovićem... a u kumstvu smo sa porodicom popa Đujića... i u koji sad kalup to da stavim  Smile

Nemam pojma, samo za ovog wanabe Kralja nisam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Šta i tvoj deda?!?  Smile

Samo pazi, ovaj moj je posle rata bio i Titov telohranitelj, a posle zglajznuo zajedno sa Rankovićem... a u kumstvu smo sa porodicom popa Đujića... i u koji sad kalup to da stavim  Smile

Nemam pojma, samo za ovog wanabe Kralja nisam
mom dedi kucni prijatelj bio seoski pop Smile Smile Smile....bez zajebancije Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2007, 19:38:52 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:59:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.