Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prime95 - Rounding was 0.5, expected less than 0.4?  (Pročitano 3783 puta)
09. Sep 2011, 16:39:50
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia N95 8GB
Resio sam,posle 4 i po god koriscenja stock athlona x2 4200+ am2,da ga malo klokujem,posto je stvarno poceo da me nervira koliko je slab  Smile

Postepeno sam podizao samo fsb,sto se moze videti na okacenim slikama... sve je bilo ok u Prime-u,ostavljao sam ga da zavrsi 2 puta po onih 5 koraka... sve je bilo ok... testirao sam i sa super_pi, super je radilo,video se napredak,kao i u 3d marku... ali kada sam dosao do 2500mhz, prime je na pokazao gresku fatal error Rounding was 0.5, expected less than 0.4  Smile
citao sam nesto o tome...moze da bude povezano sa dosta stvari...pa reko' bolje da pitam ovde Smiley
mnozilac je namesten na 11x .... (227)
ht mnozilac na 5x,pa kad je prvi put prijavilo gresku u prime-u,smanjio sam na 4x pa je opet prijavilo gresku,ali kao sa slike,slicni brojevi kao malo pre....

da li mozda moram da povecavam voltazu? stoji u biosu na auto...a kad hocu da promenim,najveca ponudjena je 1.25,ima samo manje da se bira: 1.225, 1.2...itd...
i uopste u biosu imam malo opcija...ne znam zbog cega,da li mozda mora da se apdejtuje? iz 2006 je. Ploca je Asus M2N-E SLI.

i da,memorija je 2x2gb kingston pc2-6400.
napajanje cooler master 500w.

tokom testova sam proveravao temperaturu procesora,bez kloka je bila idle oko 36-7, dok je radio prime 48-50.
kasnije idle 37-39, prime 53-55 max.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

cpu-z 2211mhz.JPG
(48.51 KB, 414x402)
cpu-z 2288mhz.JPG
(46.61 KB, 409x398)
cpu-z 2400mhz.JPG
(47.2 KB, 410x399)
cpu-z 2497mhz  (x4).JPG
(48.24 KB, 410x400)
cpu-z 2497mhz.JPG
(46.5 KB, 407x397)
super pi 2211mhz.JPG
(27.97 KB, 323x261)
super pi 2288mhz.JPG
(25.93 KB, 316x256)
super pi 2400mhz.JPG
(26.75 KB, 286x257)
super pi 2497mhz.JPG
(26.97 KB, 289x272)
3dmark 2211mhz.JPG
(21.18 KB, 297x384)
3dmark 2288mhz.JPG
(21.09 KB, 297x383)
3dmark 2400mhz.JPG
(21.18 KB, 298x383)
prime95.jpg
(110.22 KB, 635x756)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
to sto imas malo opcija ploca nije bas za OC...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia N95 8GB
to sto imas malo opcija ploca nije bas za OC...
aha...  Smile
stavio sam najnoviji bios...i idle temperatura mi se na 2500mhz povecala na 48-9,a na 2200mhz na 45-7.... WTF?!?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
ahaha pazi kada sam znao.. e nisi menjao pastu ili cistio cpu kuler ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia N95 8GB
cistim kuciste redovno  Smile a pastu nisam menjao nikad,bas sam ovih dana hteo,ali nikako da stigne u lokalnu radnju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
kupi i premazi pastu ponovo ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Apple iPhone 12, S21
Izvod iz pravilnika Burek Foruma:

Član 18.

Samovoljno klokovanje komponenti na Forumu nije dobrodošlo i pomaganje prilikom istog bice najstrože kažnjavano.
Članovi koji žele da klokuju svoje jadne komponente neka to rade u miru i tišini svoga doma, i NIKAKO ne smeju posle neuspešnog procesa da se javalju sa suzama u ocima, plačući i moleći za pomoć.

U slučaju kršenja gore navedenih pravila članovi će biti isterivani pred lice pravde, a mučene komponente će biti konfiskovane, reparirane i poslate najbližem ogranku Crvenog Krsta, ili u prvu krizom zahvaćenu zemlju gde će biti upotrebljene u pametnije svrhe.
Kazne za prekršioce zavise od komponente koju su mučili i načina/stope klokovanja, i variraju od opomene i oduzimanje komponenti, do kazni teskog rada/fizičkog rada na razvlačenju mreža, osposobljavanju servera i porpavljanju računara u mraku.

Članovi koji prekrse navedene smernice i pravila će biti otuđeni od Foruma i ostalog članstva, ignorisaaće ih se na temama i za kaznu će biti kontaktirani od člana Lazar@ , koji će biti jedini sa kim smeju da kontaktiraju na Forumu do kraja sveta.

18.1 Kako je član Foruma Lazar@ pao sa bicikla pritom praveći kolut u napred, i samim tim dokazao da više nije sposoban za dalje izvršavanje ove dodeljene mu dužnosti, dok tim burek foruma ne odabere dovoljno kompetentnu kontakt osobu, ovaj posao ostaje nedodeljen, uprava se unapred izvinjava na neprijatnostima.
Ovaj primer sa Lazarom je savrsen za sve one koji idu tamnom stranom klokovanja komponenti, sudbina je okrutna saputnica, i za sve vas imamo poruku:

Sve se plaća, sve se vraća

Uprava Burek Foruma
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia N95 8GB
Izvod iz pravilnika Burek Foruma:

Član 18.

Samovoljno klokovanje komponenti na Forumu nije dobrodošlo i pomaganje prilikom istog bice najstrože kažnjavano.
Članovi koji žele da klokuju svoje jadne komponente neka to rade u miru i tišini svoga doma, i NIKAKO ne smeju posle neuspešnog procesa da se javalju sa suzama u ocima, plačući i moleći za pomoć.

U slučaju kršenja gore navedenih pravila članovi će biti isterivani pred lice pravde, a mučene komponente će biti konfiskovane, reparirane i poslate najbližem ogranku Crvenog Krsta, ili u prvu krizom zahvaćenu zemlju gde će biti upotrebljene u pametnije svrhe.
Kazne za prekršioce zavise od komponente koju su mučili i načina/stope klokovanja, i variraju od opomene i oduzimanje komponenti, do kazni teskog rada/fizičkog rada na razvlačenju mreža, osposobljavanju servera i porpavljanju računara u mraku.

Članovi koji prekrse navedene smernice i pravila će biti otuđeni od Foruma i ostalog članstva, ignorisaaće ih se na temama i za kaznu će biti kontaktirani od člana Lazar@ , koji će biti jedini sa kim smeju da kontaktiraju na Forumu do kraja sveta.

18.1 Kako je član Foruma Lazar@ pao sa bicikla pritom praveći kolut u napred, i samim tim dokazao da više nije sposoban za dalje izvršavanje ove dodeljene mu dužnosti, dok tim burek foruma ne odabere dovoljno kompetentnu kontakt osobu, ovaj posao ostaje nedodeljen, uprava se unapred izvinjava na neprijatnostima.
Ovaj primer sa Lazarom je savrsen za sve one koji idu tamnom stranom klokovanja komponenti, sudbina je okrutna saputnica, i za sve vas imamo poruku:

Sve se plaća, sve se vraća

Uprava Burek Foruma

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
BUHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHHHAH
a to sto je laza iskrvio viljusku i zaradio modrice to je zbog spaljene graficke kartice....
sve se vraca,sve se placa Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia N95 8GB
ma ne bih ja spalio xD toliko daleko ne bih isao Smile citao sam da do 2.6, 2.7 moze da se dogura sa stock hladjenjem i bez menjanja napona... zato mi je cudno sto mene zeza na 2.5.
i da,postoji li drugi nacin da promenim voltazu osim preko biosa... posto u biosu ne mogu preko 1.25...
naravno,nastavljam kad stavim termalnu novu,i kad mi se temperatura vrati na staru...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.353 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.