Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prime95 - Rounding was 0.5, expected less than 0.4?  (Pročitano 3788 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Izvod iz pravilnika Burek Foruma:

Član 18.

Samovoljno klokovanje komponenti na Forumu nije dobrodošlo i pomaganje prilikom istog bice najstrože kažnjavano.
Članovi koji žele da klokuju svoje jadne komponente neka to rade u miru i tišini svoga doma, i NIKAKO ne smeju posle neuspešnog procesa da se javalju sa suzama u ocima, plačući i moleći za pomoć.

U slučaju kršenja gore navedenih pravila članovi će biti isterivani pred lice pravde, a mučene komponente će biti konfiskovane, reparirane i poslate najbližem ogranku Crvenog Krsta, ili u prvu krizom zahvaćenu zemlju gde će biti upotrebljene u pametnije svrhe.
Kazne za prekršioce zavise od komponente koju su mučili i načina/stope klokovanja, i variraju od opomene i oduzimanje komponenti, do kazni teskog rada/fizičkog rada na razvlačenju mreža, osposobljavanju servera i porpavljanju računara u mraku.

Članovi koji prekrse navedene smernice i pravila će biti otuđeni od Foruma i ostalog članstva, ignorisaaće ih se na temama i za kaznu će biti kontaktirani od člana Lazar@ , koji će biti jedini sa kim smeju da kontaktiraju na Forumu do kraja sveta.

18.1 Kako je član Foruma Lazar@ pao sa bicikla pritom praveći kolut u napred, i samim tim dokazao da više nije sposoban za dalje izvršavanje ove dodeljene mu dužnosti, dok tim burek foruma ne odabere dovoljno kompetentnu kontakt osobu, ovaj posao ostaje nedodeljen, uprava se unapred izvinjava na neprijatnostima.
Ovaj primer sa Lazarom je savrsen za sve one koji idu tamnom stranom klokovanja komponenti, sudbina je okrutna saputnica, i za sve vas imamo poruku:

Sve se plaća, sve se vraća

Uprava Burek Foruma
platicete mi za ovo  Smile Smile   Sto se tice klokovanja,mani se corava posla,ja ti kazem posle toliko spaljenih komponenti,dobices 1% bolje performanse,a mozes da dobijes tezak udarac po novcaniku zato   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
to ti sam radi u tisini svoga doma ... ja nisam klokovao masinu...iznad 4ghz.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
to ti sam radi u tisini svoga doma ... ja nisam klokovao masinu...iznad 4ghz.....
sa proslim celeronom 4.8ghz(sa 2.8 )   i dobio sam 4% na performansama  Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2011, 21:52:29 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
hah Smiley pa racunas dual core i quad core Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
hah Smiley pa racunas dual core i quad core Smiley
racunaj,dual core e 1200 1.6ghz overclock na 4.7ghz...I otprilike 50% polje performanse,ali "nema ljeba od toga".Presipanje iz supljeg u prazno,skupi para i uzmi nov procesor  Smile

« Poslednja izmena: 09. Sep 2011, 22:22:24 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21

Član 18.

Samovoljno klokovanje komponenti na Forumu nije dobrodošlo i pomaganje prilikom istog bice najstrože kažnjavano.
Članovi koji žele da klokuju svoje jadne komponente neka to rade u miru i tišini svoga doma, i NIKAKO ne smeju posle neuspešnog procesa da se javalju sa suzama u ocima, plačući i moleći za pomoć.

U slučaju kršenja gore navedenih pravila članovi će biti isterivani pred lice pravde, a mučene komponente će biti konfiskovane, reparirane i poslate najbližem ogranku Crvenog Krsta, ili u prvu krizom zahvaćenu zemlju gde će biti upotrebljene u pametnije svrhe.
Kazne za prekršioce zavise od komponente koju su mučili i načina/stope klokovanja, i variraju od opomene i oduzimanje komponenti, do kazni teskog rada/fizičkog rada na razvlačenju mreža, osposobljavanju servera i porpavljanju računara u mraku.

Članovi koji prekrse navedene smernice i pravila će biti otuđeni od Foruma i ostalog članstva, ignorisaaće ih se na temama i za kaznu će biti kontaktirani od člana Lazar@ , koji će biti jedini sa kim smeju da kontaktiraju na Forumu do kraja sveta.

18.1 Kako je član Foruma Lazar@ pao sa bicikla pritom praveći kolut u napred, i samim tim dokazao da više nije sposoban za dalje izvršavanje ove dodeljene mu dužnosti, dok tim burek foruma ne odabere dovoljno kompetentnu kontakt osobu, ovaj posao ostaje nedodeljen, uprava se unapred izvinjava na neprijatnostima.
Ovaj primer sa Lazarom je savrsen za sve one koji idu tamnom stranom klokovanja komponenti, sudbina je okrutna saputnica, i za sve vas imamo poruku:

Uprava Burek Foruma
platicete mi za ovo  Smile Smile   Sto se tice klokovanja,mani se corava posla,ja ti kazem posle toliko spaljenih komponenti,dobices 1% bolje performanse,a mozes da dobijes tezak udarac po novcaniku zato   Smile Smile

Clan 18 jos uvek nije usvojen, tek je u raspravi   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1

Član 18.

Uprava Burek Foruma

Clan 18 jos uvek nije usvojen, tek je u raspravi   Smile Smile Smile
neka neka mozda usvoje  Smile

citav dan sam ispravljao viljusku cekicem,tako ti je to kad vozis na zadnji tocek bez prednjeg  Smile To ti je isto kao overclock,samo sto posle procesor ne mozes da popravis cekicem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
ahaha vozices ti bez zuba uskoro ... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia N95 8GB
ljudi,ne zelim neke epske rezultate,zelim samo malo da klokujem,a vidim da mnogo njih radi to i nemaju problema.... znaci 2.6 - 2.7... skromno i realno  Smile  Smile a i vec 4 i po god imam ovaj procesor,tako da i da crkne posle nekoliko meseci zbog klokovanja,nema veze,posto za 30-50 evra moze nov da se kupi,a bolji... Smile
e sad,jeste da je taj nov recimo am2+ ili am3....sto nije sigurno da bi radilo na mojoj smrdljivoj ploci... :DDD ali nema veze,snasao bih se nekako xD

znaci cilj je 2.7.... i ako neko moze da pomogne,lepo molim.... zelim da resim taj problem na 2.5 sto se desava... i da,probao sam da dignem na 2.6,cisto da vidim sta ce da se desi...i cim je krenuo win da se pali,blu skrin i odmah restart xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Neke stvari je zaista suvisno pricati...

Ako klokujes, klokuj...
Koji je efekat klokovati procesor da bi se dobio 1% poboljsanja performansi?
Pri tom se procesor dodatno opterecuje, skracuje mu se radni vek, negativno utice na ostale komponente i moze dovesti do pregrevanja/crkavanja...

Univerzalna istina:

Ako nesto ne mozes da poteras...treba ti bolja konfiguracija...

Sve drugo ce te na kraju izaci skuplje nego da uzmes novi, javi proc...

Sa obzirom da smo davno utvrdili da na ovom forumu necemo podrzavati/potpomagati klokovanje, sa obzirom da i pored svega gore napisanog ti ces klokovati po svom nahodjenju kako stignes i sta stignes, pa i digitron, kada sprzis svoju konfiguraciju, sa obzirom da je totalno ludo ocekivati da moji dobronamerni saveti dodju do tebe...

Sa obzirom da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir ne dolazi u obzir...

{lock}
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.