znam da je mnogo puta prezhwakana tema, prochitao sam sve ranije, ali i dalje ne mogu da dodjem do necheg konkretnog shto bi mogao da iskoristim. . . znachi kako da pridjem dewojci u klubu, na nekoj zhurci, rodjendanu?? inache sam po prirodi tih i powuchen, pomalo stidljiv u drushtvu ljudi koje ne poznajem dobro. . . hvala unapred
« Poslednja izmena: 04. Apr 2009, 23:11:17 od DJ:Tiesto »
Koliko je ovih tema, ja bih voljela da sam musko i da pridjem svakoj djevojci cisto da vidim sta je tu toliko strasno. Ako si tih i povucen i ne snalazis se u novom drustvu onda je krajnje vrijeme da se pocnes snalaziti .. ne zbog djevojaka nego zbog sebe, nauci se boriti.
Gledaj da ne prilazis bas coporu djevojaka jer su sanse da ces nesto napraviti smanjenje; budi sto prirodniji otkud znam. Pridjes i kazes 'cao, ja sam dj tiesto' pruzis ruku da se upoznate. Ona kaze da se zove 'Arhandjela' recimo. Ako ste na rodjendanu zajednickog druga, drugarice, pitas otkud ga/je poznaje, onda ti kazes odakle ga/je poznajes. Pitas je gdje ide u skolu, gdje izlazi, i onda konverzacija valjda dobiva smisao.
Koliko je ovih tema, ja bih voljela da sam musko i da pridjem svakoj djevojci cisto da vidim sta je tu toliko strasno. Ako si tih i povucen i ne snalazis se u novom drustvu onda je krajnje vrijeme da se pocnes snalaziti .. ne zbog djevojaka nego zbog sebe, nauci se boriti.
Gledaj da ne prilazis bas coporu djevojaka jer su sanse da ces nesto napraviti smanjenje; budi sto prirodniji otkud znam. Pridjes i kazes 'cao, ja sam dj tiesto' pruzis ruku da se upoznate. Ona kaze da se zove 'Arhandjela' recimo. Ako ste na rodjendanu zajednickog druga, drugarice, pitas otkud ga/je poznaje, onda ti kazes odakle ga/je poznajes. Pitas je gdje ide u skolu, gdje izlazi, i onda konverzacija valjda dobiva smisao.
Jel to tako tesko ..
Kad ces biti u Pubu,da vidim kako izgleda prici tebi Ceso?!
Dj Tiesto,za pocetak,nemoj koristiti ovo slovo w,mozda time zbunjujes djevojke?!
Osmotri malo okolinu,vidi s kime je izasla,pokusaj uociti neki detalj kod nje za koji se mozes "zakaciti",nakon toga udahni duboko (vidi se da si neiskusan ) izbroj i do 10 i onda smekerski pridji i reci :Cao,hajde me razocaraj i reci da imas momka?!
Kad ces biti u Pubu,da vidim kako izgleda prici tebi Ceso?! Smile Smile
Meni niko ne prilazi, ja sam neugledna
Citat
Cao,hajde me razocaraj i reci da imas momka?! Smile
To mozda kad postane shmele, a mozda ni tad, posto ovaj pristup ne stoji svakom.
Samo ti, dj tiesto nas, polako, lijepo, kreni u prijateljsku konverzaciju pa onda razmotri ..
Ko je rekao da sam ja ugledan?!
Pa dobro,probao sam da mu dam kratki napredni kurs prilaska,a sad ako ne ide,nema veze..uvijek moze reci ej cao,izvini jel mozemo da se upoznamo i djevojka 'ladno da mu kaze ne moze.
e pa jbg .. ako to kaze, onda i nije za njega posto ispada da djevojka ima mosnice, da se izrazim pristojno, a on je stidljiv pa ne bi bili dobar par ..
e pa jbg .. ako to kaze, onda i nije za njega posto ispada da djevojka ima mosnice, da se izrazim pristojno, a on je stidljiv pa ne bi bili dobar par ..
Ako ne vjerujes da je ovo moguce,ispricacu ti prvom prilikom uz par piva da ipak jeste!