Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32310 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
Kao prvo zlocin je zlocin i za to nema opravdanja. ALI stvarno mi je pun kurac(da izvinete) ovih gluposti. Samo su Srbi krivi za sve. Nije nego. Ispada da smo mi ratovali sami sa sobom. Da nasu decu niko nije ubijao. Pa kako bre? I sto je najgore do se i ovde propagira na celu sa onim uzasom koji neki nazivaju televizija B92. Blagi uzas i strava. Koju god emisiju da puste o ratu, mi smo krivi za sve. STRASNO!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
Nemoj da vas cudi ovaj snimak, taj snimak je samo djelic onog sto se stvarno desavalo u i oko Srebrenice!!!
Pisem ovo jer sam i sam gubitnik tog  ljeta 95-te. Izgubio sam oca  koji je ima 60 godina i koji je svojim izgledom i iscrpljenoscu, boravkom u toj prokletoj Srebrenici izgledao kao da ima 80 a ne stvarnih 60 godina. Dolaskom zena i djece u Kladanj otisao sam u nadi da cu sresti i docekati svog oca ali posle cekanja tri dana kad je vec evakuacija bila vec pri samom kraju saznao sam od komsinice da su mog oca  odveili u poseban autobus gdje su odvajali te starce i momcice od 13 pa nadalje godina!!!! samo su pustali zene i malu djecu da stignu do Kladnja!!
Poceli su dani prolaziti i stizati sve strasnije price a i moje slutnje sta se stvarno desilo sa svim  tim ljudima koji su odvojeni od porodica u Srebrenici (Potocarima). U meni se pocela radjati nada da im se nece nista dogoditi da ce ih zadrzati na prinudnom radu ili tako slicno ali uporedo sa mojom nadom pocele su  kolati strasne price o masovnim smaknucima, ni u to nisam povjerovao  jer ko moze ubiti toliko ljudi i zasto? tako je ta nada u meni zivjela sve dok..... nisam sreo covjeka, komsiju posle dvadesetak dana od kojeg sam cuo pricu, koji je sam bio u stroju za strijeljanje, kod kojeg su jos uvjek bile rane na rukama od zice kojom je bio vezan!!!!! kad je doslo do pucnjave pao je ni sam nezna kako, dali ga je neko drugi gurnuo ili je od straha pao a da ga nije metak zakacio. tjela su preko njega padala nezna ni sam koliko je tako ostao da lezi dok nije cuo da kamion odlazi po drugu turu vjerovatno istog broja kao i njegova a po njegovoj prici bilo ih je oko 70 u grupi. Kad se malo sabrao i shvatio da nije pogodjen i da moze hodati pobjegao je u obliznju sumu, te ne zadugo posmatrao iste postupke sa jos jednom grupom otprilike istim brojem!!!!! I tako je i moj otac zavrsio, njega sam 2003 ukopao a indentifikovan je 2002 u masovnoj grobnici kod Zvornika i svi ti ljudi koji nedostaju svi su tako zavrsili kao OVA SESTORICA NESRETNIKA!!!! . oni su posluzili kao neki kapitalci za ostrijel i pravljenje privatnog filma bolesnih umova, kao sto su ove "JUNACINE"......Samo me cudi cinjenica da mnogi u Srbiji nisu vjerovali ili nisu htjeli da vjeruju da se sve ovo STVARNO dogodilo.Trebao je jedan ovakav snimak da vam otvori oci,pa AKO vam je otvorio oci onda shvatite da se sa svih  ostalih 8 hiljada ljudi desilo isto ili cak jos na gori nacin,a to znam zasigurno.Nadam se da zahvaljujuci ovom snimku mozete da vidite u svojoj glavi  i zamislite smrt ostalih 8 hiljada ljudi u samo par dana.Ako samo pogledate datum na snimku egzekucije ovo sestoro nesretnika(25 juli) mozete shvatiti da su dotad pobijeni svih preostalih 8 hiljada ljudi,jer prema zvanicnom izvjestaju o Srebrenici citava operacija "ciscenja" Srebrenice od golorukih staraca i djece je trajala do prokletog 19 jula.Shvatate li vi ljudi da je ovo gola istina i samo istina?Mozete li vi to prihvatiti?Ovu BOL koju nosim u sebi ne moze nista ublaziti ali cu biti sretan ako sam ikome uspio pomoci da shvati sta su u Bosni radili njihovi sunarodnici.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Dosta bre vise o SRBIMA!!!

Jeli samo su SRBI ubijali aaa???

Hoces da gleda video kasete sa Ozrena kada su muslimani ubijali srbe, kada su klali zene i decu?

Idete mi vise na zivce sa tim sranjma kao su samo srbi ubice i kako su smao stlai stradali. Kao nema takvih zlocina na drugoj strani. Nemozete da shvatiit sta se desavalo sve u ratu jer neznate sta je to. Neznam ni ja.

Ko ce da nadje 400 ljudi ubijenih u Sarajevskom naselju Pofalici koji su ostali posle nas koji smo izasli. Zato neznate jer neselite da znate, Ko ce da odgovara za zlocine na Ozrenu, u Sarajevu,  ubijanje neduzne dece i zena u Zenici???

To nezelite da znate je seret mnogo o onom o cemu nemate pojma i ti Tomahavkic i ti podrinjee. Kao znate nesto a ustvari pljujete po SRBIMA.

Niko nekaze da se to nije deslio al shvatite zlocini su bili i na jednoj i na drugoj strani i to je cinjenica a vi sto mrzite SRBE i SRBIJU to zadrzite za sebe i nepricajte o onom sto neznate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Izvini ja pricam samo o onome sto znam,a da mrzim Srbe to ti pricas ono sto ne znas...Nisam danas bila raspolozena da pricam o ovome,ali nametati mi da MRZIM nekog je bezobrazluk.Da ja izmislim koga sve ti mrzis,mogu ja i to.

Citat
To nezelite da znate je seret mnogo o onom o cemu nemate pojma i ti Tomahavkic i ti podrinjee. Kao znate nesto a ustvari pljujete po SRBIMA.

Ja pljujem po ljudima koji su tako radili,i uvek cu pljuvati.To da li su oni Srbi ili Kinezi ne cini mi nikakvu razliku.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2005, 17:47:58 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ok, dakle opet nisi odgovorila na moja krajnje jasna pitanja.
A to sta ti znas, to mozes da kazes samo ako prisustvujes necemu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
ne kazem.. samo kazem da kad ubiju nekog ko nije srpske nacionalnosti to je genocid,

Sta si rekla,razmisli jos jednom.Srebrenica je jedini zlocin genocida za koji smo optuzeni.Za jos milion ubistava postoje potpuno druge kvalifikacije

Citat
ali kad bombarduju kolonu Srba koji beze tokom Bljeska, to je kolateralna steta... gde je onda osuda medjunarodne javnosti, gde su zene u crnom...

Ko to naziva 'kolateralnom stetom'?Valjda hrvatski ekstremisti.Kakva medjunardona javnost to opravdava??Ne mozes ocekivati da takav zlocin dobije isti publicitet kao genocid.
Ako mislis zasto ranije nisu tuzeni,slazem se da Karla kasni sa optuznicom,jer se to znalo jos kad je izvedena 'Oluja'.

Citat
ja samo hocu da kazem da je svaki zlocin isti, nema vecih, nema manjih i sve

Ja mislim da ti hoces da kazes da svaki zlocin treba kazniti,i da ne sme biti izuzetka.Izvini,ali nisu svi jednake velicine.Postoje zlocini manjih i vecih razmera i oni nikako nisu jednaki.

Citat
a ne nesto publikovati, a nesto gurati pod tepih...kao sto je slucaj u ovom ratu...

O svemu tome se govorilo i jos se govori...a to sto ti mislis da se cuti zato sto se ne navode zlocini genocida na drugim stranama i uopste ne navodi jednak broj zlocina na sve tri strane, to je problem neznanja situacije.

Citat
i kao sto se i danas radi... posebno na drugoj strani gde npr. Gotovina ima status nacionalnog bozanstva

Gotovina je ocuvao njihovu drzavu.Da Karadzic nije bio ovakav nego lukaviji,da je znao da iskoristi tudje interese i sto je imao u rukama jacu vojsku,pa napravio nacionalnu drzavu od Sarajeva,Republike Srpske,Srpske Krajine i Srbije.Da Srbija bude veca i na teritorijama na kojima nikad u zivotu nije bila,mislis da on ovde ne bi bio smatran za naseg heroja?Mislis da bi iko pricao o zlocinima u Foci,Sarajevu, itd.Ko bi uopste smeo o njima da prica u Srbiji

Citat
Haradinaj je premijer, doduse bivsi, Kosova, mudzahedini koji su ubijali na svim strana i ne samo na Balkanu dobijaju bosansko drzavljanstvo...

Pa ceo vrh OVK je umesan u zlocine.Svi su oni znali ili ucestvovali u onome pokusaju etnickog ciscenja(mozda cak i genocida).Problem je sakupiti dokaze za optuznicu i pokrenuti postupak.'Sve znamo a nista ne mozemo da dokazemo'

Problem ratnih zlocinaca je svuda...pogledaj ovde...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Problem ratnih zlocinaca je svuda...pogledaj ovde...

Pa, jedino se izgleda u tome slazemo... Pogledam u ogledalo i vidim bar jednu zrtvu etnickog ciscenja... sebe... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat
Nisam danas bila raspolozena da pricam o ovome,

Vidis kako je kad neko trazi odgovr a ti nisi raspolozen...

Citat
Ja pljujem po ljudima koji su tako radili,i uvek cu pljuvati.To da li su oni Srbi ili Kinezi ne cini mi nikakvu razliku

Zasto nisi spomenula onda i neki zlocin nad SRBIMA???

Citat
Srebrenica je jedini zlocin genocida za koji smo optuzeni.Za jos milion ubistava postoje potpuno druge kvalifikacije

Ja ti vec rekoh Srebrenica je zlocin jednog coveka koji je izgubio sve. Razumi to vec jednom!!!

Citat
Ako mislis zasto ranije nisu tuzeni,slazem se da Karla kasni sa optuznicom,jer se to znalo jos kad je izvedena 'Oluja'

Tih navodno optuznica nece biti jer to je zlocin hrvata za koji nikada nece odgovarati ili ce to spomenuti kada oni koji treba da se optuze nebude medju zivima.

Citat
Ja mislim da ti hoces da kazes da svaki zlocin treba kazniti,i da ne sme biti izuzetka.Izvini,ali nisu svi jednake velicine.Postoje zlocini manjih i vecih razmera i oni nikako nisu jednaki.

Za tebe su ovi SRPSKI najgori!!! A ovi ostali manje vazni

Citat
O svemu tome se govorilo i jos se govori...a to sto ti mislis da se cuti zato sto se ne navode zlocini genocida na drugim stranama i uopste ne navodi jednak broj zlocina na sve tri strane, to je problem neznanja situacije.

Sve sto se desavalo u tom jebenom ratu se zna. 99% ubistava zna se ko je izvrsio ali se (vise mi je glupo da ti ponavljam) ide ka tome da se SRBI prikazu kao zlocinci.

Citat
Gotovina je ocuvao njihovu drzavu.Da Karadzic nije bio ovakav nego lukaviji,da je znao da iskoristi tudje interese i sto je imao u rukama jacu vojsku,pa napravio nacionalnu drzavu od Sarajeva,Republike Srpske,Srpske Krajine i Srbije.Da Srbija bude veca i na teritorijama na kojima nikad u zivotu nije bila,mislis da on ovde ne bi bio smatran za naseg heroja?Mislis da bi iko pricao o zlocinima u Foci,Sarajevu, itd.Ko bi uopste smeo o njima da prica u Srbiji
Smile Smile
Kao prvo jedna stvar koju moras da shvatis da je Radovan Karadzic covek C.I.A. I da je tadasnja republika BiH podeljena i pre tog gradjanskog rata.

Gotovina je znaci po tebi heroj??? Obajsni sta je to, kakvu je to Gotovina napravio drzavu? 

Citat
Pa ceo vrh OVK je umesan u zlocine.Svi su oni znali ili ucestvovali u onome pokusaju etnickog ciscenja(mozda cak i genocida).Problem je sakupiti dokaze za optuznicu i pokrenuti postupak.'Sve znamo a nista ne mozemo da dokazemo'

Na ovo samo jedno pitanje.

Zasto nista nemozemo da dokazemo?

Svako treba da odgovara za zlocine, svako. Ako ga je napravio SRBIN i hrvat treba obojica da odgovaraju a ne samo SRBIN. A to u ovoj misij jebene karle i celog sveta nije cilj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
"Što gledaš trun u oku brata svojega, a brvna u oku svom ne opažaš? Kako možeš kazati bratu svome: 'Brate, de da ti izvadim trun koji ti je u oku', a sam u svom oku brvna ne vidiš? Licemjere!"

Ljudi, bio je rat. Zločini su činjeni svuda, ali kada strada neko nevin, zar iko pamti ko je opalio prvi metak? Ali, opet, logična je naša reakcija, zato što svakoga najviše boli svoja žrtva, to je normalno.
Uprkos tome, naša je obaveza (barem bi tako trebalo) da "počistimo naše dvorište", i u tome zaista nema nikakve sramote. I briga me šta će biti sa Gotovinom i Haradinajem. Njih će zaslužena kazna stići pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način. Mi treba da se pozabavimo svojim stvarima, a ne da gledamo u tuđe dvorište i gledamo da li će Hrvati izručiti Gotovinu ili ne, pa prema tome formirati svoj stav...
Ne bih volela da budem pogrešno shvaćena, znam koliko su Srbi propatili zadnjih 15 godina, a i dalje pate. Ali upravo zbog tih ljudi koji stradaju i koji su stradali, neki i na najmonstruozniji mogući način, moramo da se jasno i glasno distanciramo od onih koji su počinili zločine u "naše" ime.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ainhoa, to sto ti kazes stoji... treba prvo poci od sebe.. ali na tom putu ne treba zaboraviti i svoje zrtve... sto se ovde cini, a Srbi kao citav narod, ne pojedinci, vec citav narod, predstavljaju se kao zlocinci.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.