Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:56:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koliko ste ucili za prijemni
Malo
5.6%  (1)
Onako
38.9%  (7)
Mnogo
22.2%  (4)
Nista
33.3%  (6)
Ukupno glasova: 18
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prijemni ispit 2006 (rezultati)  (Pročitano 21747 puta)
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
koliko ti treba minimalno bodova za trecu..
nije kraj sveta..mozda i upadnes ko ce znati...
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10
mob
Apple iPhone 6s
If I remember correctly (ipak je proslo dobrih 6 godina)... Imao sam 60 ili 60 i nesto iz skole zbog diploma... 39.5 / 40 iz matematike (sve je bilo 100% tacno i nikad mi nece objasniti zasto sam izgubio 0.5 bodova), i na testu masinskih odnosa (iq test) ako se secam 32/32 ... i sve je to skupa bilo prilicno beskorisno kad sam shvatio da to sto ljudi pricaju i to kako je u skoli nije ni slicno... al eto.. zavrsio sam i to.. nije bilo lose kako je moglo biti, bilo je par neshvatljivih skotova, bilo je nekolicina izuzetnih ljudi ...
U svakom slucaju.. jedan savet... ako vidite da ne mozete.. promenite skolu na prvoj godini... narocito ako se neko od profesora predmeta koje vucete nekoliko godina izivljava (ili razredni staresina)... ne pokusavajte ici kod direktora jer obicno ili nema svhre ili je kontra produktuvno..
I da... ako ste pametni.. nikada svome neprijatelju necete otkriti koliko znate odnosno ne znate o nekoj temi Smiley Takodje, ako ste pametni necete otici u tehnicku skolu (osim ako u istoj zgradi nije i turisticka) i izbegavacete "elitne" gimnazije i strucne skole jer sem iskompleksiranih profesora, nista necete znacajno dobiti a ono sto cete kao vise nauciti, ucicete i onako privatno ako mislite biti dobri na prijemnom na faksu.

Propaganda:
Ovom prilikom takodje zelim da pozdravim D.D, A.V, V.M-Z, D.M, J.M., V.Dj, S.M, V.B i da naglasim da Z.T. i dalje moze da mi uradi eventualno ono sto sam mu rekao pre 3.5 godine, i to samo ako sam raspolozen.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Treču Smile
evo ako ti je za utehu ja sam imao koji bod vise,al nisam bio vukovac i upisao ekonomsku u Arandjelovcu... Smile
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
ja sam imala 60 bodova kao vukovac i valjda 30 iz matematike i 40 iz srpskog (ili malo vise iz srpskog) ne secam se tacno...i prosla sam najpre u srednju farmaceutsku,al posto ipak nisam u to vreme zelela promeniti grad,povukla sam dokumenta i u svom gradu upisala gimnaziju...nisam se pokajala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
ja sam imala 60 bodova kao vukovac i valjda 30 iz matematike i 40 iz srpskog (ili malo vise iz srpskog) ne secam se tacno...i prosla sam najpre u srednju farmaceutsku,al posto ipak nisam u to vreme zelela promeniti grad,povukla sam dokumenta i u svom gradu upisala gimnaziju...nisam se pokajala.
Zar nije max. 20 bodova iz svakog predmeta!
Ja sam 55.5 iz skolice a sa prijemnog, s obzirom kolko sam vezbao dobro sam prosao, 29 bodova. One zdatke sam tamo prvi put video, zapanjio sam samog sebe kolko sam uradio. Inace sam imao par legendi: lika koji nije ni kupio zibrke sa zadacima, a kamoli nest provezbao a imao 36 bodova, a pritom je i losiji djak. Druga legenda je bila likusa koja je u Februaru, kad smo svi tek poceli da nabavljamo zbirke, vec presla svaki predmet po desetak puta. To zanci bar jos toliko do prijemnog, a uradila za svega 34 bodova i pri tom je bila vukovac. Da ste je videli samo kad je procitala da ima manje bodova od gore napomenutog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
koliko se ja secam nije bilo tako '93.

greska...16 iz srpskog  i  14 iz matematike 

da,da,da...

u pravu si,pomesala sa faxom...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2006, 01:48:45 od glviki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ako ste pametni necete otici u tehnicku skolu

Ne bih se slozio...meni je onih 5 godina bilo nezaboravno...eh sta bih dao da se vratim nazad  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
HTC HD2
jel za zalbe se ide danas ili u ponedeljak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja imam 52 iz shkolice a sada na prijemnom sam imao 16 iz matisha i 17.5 iz srpskog i sta sada da ja kazem @Vexen !!!!

IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
jel za zalbe se ide danas ili u ponedeljak?
U ponedeljak.

ja imam 52 iz shkolice a sada na prijemnom sam imao 16 iz matisha i 17.5 iz srpskog i sta sada da ja kazem @Vexen !!!!
Znam, malo sam se smirio... Imam 14. kao rezervno rešenje, pošto ću baš teško uspeti da upadnem u Treću... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:56:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.