Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prijavljivanje na biro i buduce studije  (Pročitano 3394 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
SonyEricsson k 850i

Ja sam cuo da je zabranjeno biti prijavljen na biro i studirati o trosku drzave (na budzetu).  I citam teme po nekim drugim forumima gde se to isto pominje. . .
Inace da li mogu da se prijavim sad i budem prijavljen do prijemnog pa onda kad upadnem na budzet tad se odjavim sa biroa. Sta mislite o toj ideji? Da li tako mogu da zadrzim pravo na budzet i slicno?

Ja sam na budzetu i na birou sam od kad sam stekao pravo da se prijavim na biro..

Da je neka normalna drzava, mozda bi i bilo zabranjeno, ali kod nas to verovatno niko ni ne kontrolise..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122

Ja sam cuo da je zabranjeno biti prijavljen na biro i studirati o trosku drzave (na budzetu).  I citam teme po nekim drugim forumima gde se to isto pominje. . .
Inace da li mogu da se prijavim sad i budem prijavljen do prijemnog pa onda kad upadnem na budzet tad se odjavim sa biroa. Sta mislite o toj ideji? Da li tako mogu da zadrzim pravo na budzet i slicno?

Ja sam na budzetu i na birou sam od kad sam stekao pravo da se prijavim na biro..

Da je neka normalna drzava, mozda bi i bilo zabranjeno, ali kod nas to verovatno niko ni ne kontrolise..

A izvinite što ne bi bilo normalno da budete na birou i da budete i studneti. U kom univerzumu to jedno drugo isključuje?

Kad se prijavljuješ na biro pošteno navedeš činjenice i to je to. Možeš da budeš student, da volontiraš, da imaš ugovor o delu i da i dalje imaš pravo da se vodiš kao nezaposlen.
Biro ne služi samo da se nadju stalni poslovi. Služi i za nalaženje sezonskih i povremenih poslova, volonterskih poslova, poslova u inostranstvu i nude razne kurseve i prekvalifikacije.

To što ti studiraš o trošku države je tvoje pravo koje si stekao time što si državljanin države Srbije i imaš dovoljno bodova da upišeš faks i polažeš ispite.

Ne razumijem ove tripove. Na kraju krajeva biro je na svakoj opštini, otiđi raspitaj se šta tražiš uopšte informacije na tog tipa na forumu?
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung SGH-E590
Kada si student onda nisi nezaposlen...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.137

Time hoces da kazes da nemam pravo da budem prijavljen na biro kada budem upisao fakultet (sledece godine)?
A sad dok pauziram godinu? Mogu li sad da se prijavim na biro i da se odjavim onda kad budem upisao fakultet? A da pritom mogu da upisem fakultet na budzet?
« Poslednja izmena: 01. Okt 2014, 12:23:38 od Rock8844 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
SonyEricsson k 850i
Ja sam prijavljen na biro i student sam na budzetu.. Do sada mi niko nista nije rekao.. Citaj malo odgovore..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122

Ajd nelupajte. Kako mislite da se organizuju stručna volontiranja, usavršavanja za apsolvetnte i postdiplomce preko NZS?

Kad se prijaviš na biro kažeš da si student.
Zašto ne bi mogao da radiš sezonski posao ili posao preko ugovora o delu ili privremenim i povremenim poslovima dok si student?

Uostalom evo vam sa sajta definicija nezaposlene osobe
Nezaposlenim licem smatra se osoba od 15 do 65 godina, odnosno do ispunjavanja uslova za penziju, sposobna i odmah spremna da radi, koja nije zasnovala radni odnos ili na drugi način ostvarila pravo na rad.

Tvoj status studenta na budžetu ili samofinansirajućeg nema apsolutno nikakve veze sa tvojim statusom nezaposlene osobe.
Tvoje je pravo da tražiš od države da ti nadje posao ako je u stanju. Kako ćeš ti da žongliraš svoje obaveze je tvoj problem
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.137

A izvinite što ne bi bilo normalno da budete na birou i da budete i studneti. U kom univerzumu to jedno drugo isključuje?

Pa mozda je fora u tome da se smatra da student na budzetu mora od ponedeljka do petka da bude na predavanjima a subotom da polaze kolokvijume... Pa onda nema vremena da radi i ne moze da se prijavi na biro da "trazi posao"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Ja sam prijavljen na biro i student sam na budzetu.. Do sada mi niko nista nije rekao.. Citaj malo odgovore..

Procitao sam sve odgovore. To sto ti niko nije nista rekao ne znaci da je to dozvoljeno i da ce sigurno i meni poci za rukom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122

Pa mozda je fora u tome da se smatra da student na budzetu mora od ponedeljka do petka da bude na predavanjima a subotom da polaze kolokvijume... Pa onda nema vremena da radi i ne moze da se prijavi na biro da "trazi posao"?

http://www.nsz.gov.rs/live/mreza/direkcija

Imas telefone i mejlove, pa se ti fino, anonimno raspitaj pa nam javi šta su ti rekli.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
SonyEricsson k 850i

Ovo zavisi od fakulteta, profesora, studenta.. Ja vikendom nemam uopste obaveze.. Videces kada se upises..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.