mnogi od nas malte ne ovde zive i uz jutarnju kaficu precesljaju malo i ovaj forum. Ja sam srecan sto mogu da kazem da je ovo forum sa veoma uzornim clanovima i meni je izuzetno zadovoljstvo i cast da vama svima sluzim kao Moderator. Ali elem- sta je jedan covek u ogromnom okeanu...
Zahvaljujuci mnogima ovaj forum je ovako lep i zanimljiv. Koristeci svoje pravo dato od strane druga Serbian Fightera, ja sam nekoliko divnoh osoba sa ovog foruma predlozio za polozaj Prijatelja Foruma. Ali pravilo kaze da mogu samo jednu osobu da predlozim. Meni je to bio jako tezak trenutak, jer nikog nisam mogao niti zeleo da izdvojim. Ali parvilo je pravilo i ja sam koristeci naucni metod poznat pod nazivom Eci-Peci-Pec izabrao jednog od njih i to je:
Papalu
Drugar- cestitam ti na postavljenju i casnom zvanju Prijatelja Foruma. Ti to jesi a verujem da kakav si ovde takav si u zivotu.
Ostale ne bih da pomenem ali verujem da cete se i vi naci uskoro u pocastvonavoj grupi.
Nek ste mi svi zivi i zdravi
Mi pilot, po milosti Bozjoj i volji Narodnoj moderator foruma.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2008, 14:12:37 od pilot »
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«