Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prihvata dve SIM kartice bez ograničenja!  (Pročitano 47051 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
posto su sada d880 i d780  ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
e ako neko zna gde ima da se kupi neki tel sa duo karticom, ali da nije skup neka mi posalje poruku, bio bih zahvalan

imas u skoro svakor prodamnici telefona Samsung d880 i d780. Ja sam pre par dana uzeo Samsung d880 i sasvim sam zadovoljan.

Da li ti se isto čuju obe kartice, tj. kada pričas preko jedne i preko  druge kartice? Jer sam čitao po dosta foruma da se gomila ljudi žalilo da Sim2 se mnogo mnogo slabije čije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Samsung S9402 DuoS- a luxury dual SIM card phone

Samsung has been the first and so far the only major handset manufacturer  to offer dual SIM card phones outside China.

And it already has an impressive Dual SIM phone collection under the DuoS brand, which includes their first two SIM phone -  Samsung D880, the cheap Samsung P240 / D780, and Samsung D980 touchscreen phone.

Today we learned that there’s a new dual SIM phone coming.

This time Korean manufacturer is aiming to the very high end segment of the market with it’s new Samsung S9402 DuoS luxury handset.

Samsung D9402 will be made of premium materials which include hardened scratch resistant display glass and metal frame covered with rhodium (chemical and mechanical damage resistant platinum group metal). It will also come equipped with Bang & Olufsen/ ICEPower amplifier to improve sound quality of the phone speakers.

Other Samsung S9402 specs include:

* Triband GSM (900/1800/1900 Mhz), GPRS/EDGE connectivity on 1st SIM card
    * Dual band (900/1800 Mhz), GPRS/EDGE connectivity on 2nd SIM card
    * 2″ 262K color QVGA AMOLED display
    * 5 mpx camera with autofocus, image stabilization, smile detection, WDR and LED flash
    * FM Radio with RDS
    * 1 GB of built-in memory
    * microSDHC memory card slot (up to 8 GB)
    * Bluetooth 2.0 and USB
    * 960 mAh battery
    * Dimensions: 115 x 48 x 16 mm
    * Weight: 140 g

Apart from the lack of 3G, the specs and features of Samsung S9402 look pretty impressive for a luxury phone.

And you can expect a pretty impressive price tag for Samsung S940 DuoS too, when a handset is launched officially.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Philips' Xenium X710 swallows 1900mAh battery whole

If there's one thing Philips' Xenium line is really good at, it's ridiculously long claimed talk and standby times; and if there's one thing it's really bad at, it's 3G. Personally, we'd rather recharge an HSPA phone once a day than an EDGE phone once a week, but for those who don't share our love of high-speed data -- particularly those in Russia -- we give you the Xenium X710, complete with dual SIM slots and a respectable 3 megapixels of autofocus power. It's got Bluetooth, an integrated FM radio, and microSD expansion, too, not to mention an unabashedly clean, simple look that does a pretty good job projecting its low-end aspirations.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC desire s
Otkad nisam video neki veci potez philipsa....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Samsung B5702 Dual SIM phone pops up covertly

We stumbled upon a nice official photo of an upcoming dual SIM phone by Samsung that leaked online. The new dual SIM phone seems to be a successor of the D880 DuoS and is dubbed Samsung B5702.

Swapping the "D" model designation (as in DuoS) Samsung have gone for using "B" (as in Business) in the naming of the rumored Samsung B5702.

Unfortunately, specs-wise we don't know much. We guess the B5702 will have a 256K color QVGA display, but that's not confirmed at this stage. There also seem to be some clever info LED system above the display to let you know which SIM card you are currently using.

We really hope the new B5702 has a slimmer waistline than the original Samsung D880 DuoS, which stood at a good 18.9mm of thickness.

Samsung was the first major manufacturer to start making dual SIM phones. This is their fifth dual SIM mobile phone. Their previous attempts at the matter included Samsung D880 Duos, Samsung D780, Samsung D980, as well as Samsung S9502 Duos.

Recently LG also jumped on the dual SIM bandwagon with their LG KS660.

Unfortunately, most of these devices are targeted at either Eastern Europe or Asia.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE

Imao sam N99i kineski telefon. Analogni TV prijemnijk mu radi perfektno čak i kad mu ona teleskop antena nije izvučena. Sve zavisi ipak gde ste. Možete da mu ubacite 2 sim kartice koje rade istovremeno ali opet da napomenem za one koje ne kapiraju, ne možete da pričate sa oba broja istovremeno. Kada dobijete poziv na jednom broju drugi broj je zamrznut tada. Ono što je mana ovog telefona jeste ograničenost telefonskog imenika. Imate mogućnost da ubacite na jedno ime par telefona e-mail adresu i to je to. Meni to uopšte nije odgovaralo jer mi uz dosta kontakta u telefonu idu i dosta podataka vezanih za određeno ime. Znači ne možete na jedno ime da upišete 7 telefonskih brojeva, e-mail adresu, adresu, web, napomena... Možete ali ne kao kod Nokije naprimer, gde na jedno ime nakačite X brojeva i ko zna šta još.
To što reklamiraju da ima kameru 3Mpx je čista laž. Kamera je VGA i pravi slike 640x480. Takođe ima ekran osetljiv na dodir, možete da pišete nešto ali ipak to nije ništa naročito. Nešto baš i nema pametnu svrhu ova opcija. Prevedono na srpski potpuno je neupotrebljiva po meni.

Dobra stvar je
-2 sime kartice rade istovremeno
-Analogni TV prijemnik i Radio prijemnik.  (radi perfektno, dobro se vidi i čita titl)
-Podržava MP3
-Bluetooth
-Dve baterije

Loša stvar
-Veličina telefona. (ipak je malo veći)
-Ljudi mi se žalili da me slabo čuju. (verovatno je mikrofon bio loše osetljiv)
-Nedostatak prostora u imeniku. (ograničenost broja imena kao i ograničenost unosa podataka za jedno ime)

I da, kada pronađete ime u imeniku ili otkucate broj telefona koji zovete, onda pritisnete dugme "A" ili "B" u zavisnosti sa koje sim kartice želite da uputite poziv.

Evo linka ka tom telefonu.

http://cgi.ebay.com/N99i-Tri-Band-3-TV-Unlocked-Dual-Sim-Mobile-Cell-Phone_W0QQitemZ400025833579QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item400025833579&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Unfortunately, most of these devices are targeted at either Eastern Europe or Asia.

A sad im ne valja istočna Evropa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
samsung  sgh  980  dual sim

interesujeme   vasa misljienja  kao i  aplikacije  i sw.
Ustvari sto vise  o njemu!
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
zar je moguce da   nitko nema   odgovor  za  ovaj tip samsunga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.