Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Nov 2024, 07:40:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prica ide ovako  (Pročitano 5666 puta)
10. Maj 2009, 16:28:16
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
jedna veoma zanimljiva i lepa veza koja je potrajala bez malo 4 meseca se zavrsila. sigurno ocigledno, posto pisem ovde, razumljivo da nisam ja taj koji je zeleo da se zavrsi.
u tom skladu punom razumevanja, neznosti i emocija koje mozda nismo dovoljno jedno drugom stavili do znanja da postoje, ali sam siguran da smo ih oboje bili svesni, u stvari jednom recju, ono sto hocu da kazem…sve je islo kako treba, apsolutno svaki segment je funkcionisao. naravno, ne uzimam u obzir lose stvari koje se desavaju porodica, posao;ono sto cini svakodnevni zivot manje vise kod svakog.
posle nekog kraceg vremena nevidjanja od nekih 10 dana, zbog njenih obaveza, moje krace bolesti, nasli smo se jedan dan kao sasvim obicno bez ikakve naznake jedno drugom da treba da pricamo sto smo oboje imali na umu. ja iz razloga zato sto sam primetio nedelju dana ranije da nesto tu ne stima, pa da vidim o cemu se radi, a ona da mi kaze da prvo da treba da pricamo o necemu sto je na glasila da u stvari nije problem vec samo neka stvar koju treba da znam. nije joj uopste smetalo da za vreme dok smo setali, a posle seli i pricali ljubi se samnom, drzi se za ruke, umiljava itd.
rekla je da se ohladila, da nije fer prema meni da nastavljamo jer bi to bilo samo vidjanje. cak je plakala u dva navrata. nije mi jasno zasto je ona rekla da to nije problem kad jeste?u svakom slucaju nisam nista pokusavao da forsiram,samo sam je stavio do znanja da sam ja dovoljno odlucan da verujem u nas, ali naravno nisam mislio po svaku cenu i da je to mozda nesto samo prolazno. jedino sam insistirao 2 puta da cujem od nje da jednostavno kaze da hoce raskid sto se nije desilo vec sam na kraju ja morao reci da je eto gotovo. htedoh da odletim, ali sam kroz 5sek rekao bas me briga ionako ne zurim nigde tako da smo jos malo otpali zajedno, prosetali. moram reci da sam u neku ruku zadovoljan sa samim sobom kako sam uspeo da iskuliram, iako mi je bilo jako tesko i jos uvek je. izgledalo je tako da sam se ja opusteno, nonsalantno ponasao, sprdajuci se kao i uvek, osmeh na licu, jednom recju iskulirao sam, ali naravno nisam bio “odjebi” iskulirao. sve to joj je bilo cudno. cak je rekla da se odvratno oseca, i cudno, iz razloga zato sto ima osecaj da sam ja nju otkacio. mozda je mislila da mi refresuje sujetu koja mi btw nije povredjena.
ukratko, ono sto se desavalo pre svega ovog je bilo da sam ja kod nje primetio da suptilno ispituje da li jos uvek hocu da budem njen momak, a samo dva dana ranije, se istripovala na neke moje brze (nazovi hladne) poruke koje su bile takve jer sam bio zauzet i skoncentrisan na nesto drugo, uplasila da nesto nije u redu a posle rekla nemoj to da mi radis.
apsolutno sam primetio da nesto moze da krene i ide po zlu, bio sam svestan toga, a nisam nista uradio da sacuvam, vec sam samo ostajao pri razmisljanju vezanih ruku.
jedna stvar…ona je potpuno odlepljivala zamnom na pocetku a posle i u onim trenucima kad zbog obaveza nisam mogao da izdvojim vremena za nju, a eto puklo cim je naisao obrt.
ne osecam se potpuno sposobnim da pricam ovako otvoreno sa prijateljima kao sto mogu ovde to da radim a potrebno mi je. osecam se veoma prazno i uzasno mi je tesko.
necu nista da nagadjam i lupetam dalje,ionako sam preterao ali sta da radim kad sam recit a i volim da filozofiram :D, taman da eliminisem sugestiju pa eto vi recite dalje…
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa sigurno da ti je tesko....

ne mogu da znam sta je u pitanju,tacnije...da li je stvarno kraj ili je ovo samo faza u vasoj vezi....

sigurna sam da znas..mnoge se ljubavi jednostavno ugase poslije nekog vremena,steta je,naravno,sto se ne gasi kod oba partnera u isto vrijeme Smile...ali i ljubav zna da ima rok trajanja...

distancirajte se jedno vrijeme...sta drugo?

a ne umijem da predvidim u kom pravcu ce vas to odvesti.

desava se.

tesko jeste,ali iz svog iskustva...prezivi se.

bitno je da,ukoliko je zaista kraj,umijes sebi na pravi nacin da pomognes.

dakle,bez samosazaljenja i sa ispravnim uvjerenjem da ces u nekoj od sledecih veza biti srecan i ispunjen.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istina je negde tamo...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
cudna je zenska psiha...i meni se jako slicno desilo sa devojkom pre nedelju dana, samo smo mi bili krace
IP sačuvana
social share
Novi svetski poredak: svet koji nam je stavljen preko ociju da bi se sakrila istina od nas

Homosexualizam je socijalno prenosiva bolest, koja se po pravilu javlja kao simptom u drustvima koja su u raspadu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
I bolje je da se ne jadas prijateljima... osim BAS dobrim... posto slabo ko ce te uvazavati posle priznanja ljubavnih jada. To bas unizi covjeka cudo jedno.

A to sto place nemoj da ti je mjerodavno uopste... mozda to radi samo da bi se zastitila...
Jednostavno se ohladila Smile... ili ima drugog.

Samo ajd dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Ovo iskusyvo gledaj sa pozitivne strane....život će ti doneti još ljubavi i znaćeš da se snađeš u sličnoj situaciji...
U vraćanje na staro, ili što bi jedan moj prijatelj rekao "podgrevanje hladne sarme", ne verujem...nastavi dalje, digni glavu i dobro otvori oči...videćeš da ima još puno devojaka, možda tvoja komšinica, devojka sa posla ili iz trafike....pun ih je grad... Smile
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Ja neshto mislim da ta vasha pricha nije gotova, u svakom sluchaju si ispravno postupio.
Pitanje...
Da li ti otvoreno pokazujesh svoje emocije, tj. da li si prema njoj pokazivao?
Sudeci po prichi o sms porukama ona je malo, ili malo vishe sklona drami.
Pa je moguce je chak i da je to bio nekakav chudan ( i samim time potpuno ochekivan od strane jedne mlade devojke ) pokushaj da proveri koliko ti znachi, pa zato nije htela da izgovori " gotovo je" , mozda je samo zelela da vidi dramatichniju reakciju sa tvoje strane.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Pošto je ovo pisano veoma subjektivno i mnoge detalje ne možemo ni da naslutimo ja ne znam da se odlučim za to šta je u pitanju. Postoje tri opcije.

1. U pitanju je manično-depresivna osoba koja možda nema formalnu dijagnozu ali jako lako pliva iz jedne u drugu fazu.Bilo bi dobro da tu opciju proveriš pre nego što se eventualno odlučiš za nešto.

2. Devojka je pokušala da te manipuliše na vruće-hladno da bi ti dokazivao svoju ljubav i privrženost. U tom slučaju ono što si uradio je savršeno, a ona će se dovući obešenog nosa.

3. Postoji neka prepreka vašoj vezi. Ili ona ima verenika i želi sa njim brak, ili je možda udata. tebe je videla kao osvežavajuću avanturu, ali se posle umorila i odustala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat: sesircic link=topic=438436. msg7054017#msg7054017 date=1241982257
distancirajte se jedno vrijeme. . . sta drugo?
kako god, to je uradjeno.
Citat: vojvođanka link=topic=438436. msg7054434#msg7054434 date=1241988433
U vraćanje na staro, ili što bi jedan moj prijatelj rekao "podgrevanje hladne sarme"
xexe nemoj sarmu da spominjes u stanju sam danima da je konzumiram Smile. nadam se da ova simbolika ne moze da se aplicira na neke sfere zivota, pa i na ovu. na kraju ce ispasti da zelim nesto da obnovim, mozda i zelim ali u ovom trenutku zelim samo nekiliko dana da razmislim o svemu, da sacekam pa da vidim kako cu se osecati za nekih 7-10 dana.
Citat: arlekin link=topic=438436. msg7055014#msg7055014 date=1241995709
Ja neshto mislim da ta vasha pricha nije gotova, u svakom sluchaju si ispravno postupio.
Pitanje. . .
Da li ti otvoreno pokazujesh svoje emocije, tj.  da li si prema njoj pokazivao?
Sudeci po prichi o sms porukama ona je malo, ili malo vishe sklona drami.
Pa je moguce je chak i da je to bio nekakav chudan ( i samim time potpuno ochekivan od strane jedne mlade devojke ) pokushaj da proveri koliko ti znachi, pa zato nije htela da izgovori " gotovo je" , mozda je samo zelela da vidi dramatichniju reakciju sa tvoje strane.
imam i ja neki cudan osecaj, s obzirom da smo jedno drugo jako dobro uspevali da procitamo.
da, jesam. ali u zadnjih 7 dana sam malo posustao.
jeste u pravu si, sklona je, ali nista preterano.
moguce (mlade devojke, tacno)
Citat: simijon link=topic=438436. msg7055159#msg7055159 date=1241998504
Pošto je ovo pisano veoma subjektivno i mnoge detalje ne možemo ni da naslutimo ja ne znam da se odlučim za to šta je u pitanju.  Postoje tri opcije.  

1.  U pitanju je manično-depresivna osoba koja možda nema formalnu dijagnozu ali jako lako pliva iz jedne u drugu fazu. Bilo bi dobro da tu opciju proveriš pre nego što se eventualno odlučiš za nešto.

2.  Devojka je pokušala da te manipuliše na vruće-hladno da bi ti dokazivao svoju ljubav i privrženost.  U tom slučaju ono što si uradio je savršeno, a ona će se dovući obešenog nosa.

3.  Postoji neka prepreka vašoj vezi.  Ili ona ima verenika i želi sa njim brak, ili je možda udata.  tebe je videla kao osvežavajuću avanturu, ali se posle umorila i odustala.
citajuci ove tri opcije po nekoliko puta mogu samo da kazem kako ja to vidim.
mislim da je veoma moguce da sve tri koegzistiraju!?pocinje sa trecom, preko druge, sa ucescem prve kao olicije njenog karaktera!?(3. ne s takvim scenarijom)
reci mi simijon, posto si rekla da sam veoma subjektivno napisao post, na sta konkretno mislis?
« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 14:43:01 od belzebuben »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Citat
3. Postoji neka prepreka vašoj vezi. Ili ona ima verenika i želi sa njim brak, ili je možda udata. tebe je videla kao osvežavajuću avanturu, ali se posle umorila i odustala.

Smile e stvarno si preterala  Smile

opcija 4. Mozda je ona agent cia-e/mosada/sekuritatee...pa ne zeli da ga dovodi u opasnost time shto ce biti u vezi sa njime , a mozda je izvukla od njega potrebne informacije i umesto da ga ubije kako su joj nalozili shefovi njene tajne sluzbe, ona poshto se zaljubila samo raskida sa njime i tako ulazi u konflikt sa gore pomenutim shefovima koji dolaze do zakljuchka da bi i nju u tom sluchaju trebalo likvidirati jer je otkazala poslushnost i dozvolila da se emocije umeshaju.
Kraj filma...njih dvoje  ubijaju shefa i usput mu uzimaju pare koje je on na kvarno negde shtekovao i zajedno ispijaju margarite na nekom tropskom ostrvu...naravno pre toga napeta scena na aerodromu...on se ukrcao a nje nigde nema...ipak se pojavljuje u poslednjem trenutku sa tamnim naocharama i fensi maramom oko glave.
"is this seat taken?"...pogled , dodir , uzbudjenje, poljubac na ochigled ostalih putnika.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
U jeeeee, gle neotkrivenog talenta.  Smile
U Holivudu bi se za tebe otimali.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Nov 2024, 07:40:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.