Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 09:00:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prica ide ovako  (Pročitano 6106 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ako mozete da prokomentarisete i objasnite mi u cemu je poenta
Poenta je da sve veci broj ljudi zeli da polomi ruke izumitelju kvizova Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
poenta je u tome da previse vremena provodis na fejsfakingbuku.

Kratak i jasan odgovor.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Belzebuben kako znaš kome je uputila te sublimalne poruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia No kašlje

Povrjedjena sujeta... koju ne priznaje.

Stalo ti je do nje, al neces da priznas. Lazes sve ovdje praveci se neki macho, al to je i podnosljivo. Nije mi jasno zasto lazes samoga sebe.
Jer da ti nije stalo, ti nebi citao njene kvizove ni ne znam ni ja sta, nadajuci se da ces u njima naci neku poruku tebi upucenu. To je cak i po malo pateticno, al to su tragovi slomljenog srca. Priznaj sebi da te syebala, srozala samopouzdanje i upropastila tvoj ego. Tako ces biti na pola puta ka rjesenju problema. (koji ni ne postoji, samo si ga sam sebi stvorio u glavi)
E druga polovina je mnogo laksa. Svodi se na opijanje, bancenje, brzo switchevanje djevojaka, ako i sexualnu zloupotrebu istih. Smile
Vise izlazaka, vise druzenja, vise komunikacije sa ljudima, a manje facebooka i ostalih myspace sranja.
Obrisi njene poruke, koje tako brizno cuvas u telefonu i ubaci novi sudoku za simbian s60. Smile

Prekini da trazis poruke, ako zeli nesto da ti kaze, reci ce ti. Sve sto je skriveno, treba da ostane skriveno.
Od nje treba da ocekujes izvinjenje za nezrelo ponasanje, a ne u kvizu skrivenu poruku koliko te i dalje voli, ili joj pak nije stalo do tebe... ( sem ako stvarno nije u pitanju arlekinov scenario... hahahaha... i ako je stvarno onako kako si pisao)

Okreni list i kreni novu pricu. Stara je... pa recimo da je treba uzeti kao neaktuelnu...

Life goes on...

I prekratak je da bi ga trosili na razmatranje nekih nebitnih stvari iz proslosti...

Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 17:00:42 od Mega_Byte_Me »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Poenta je da sve veci broj ljudi zeli da polomi ruke izumitelju kvizova Smiley
da Smile
ne znam kome je uputila.ne tvrdim da je meni uputila.
ako jeste...to ne bi bilo prvi put Smile.ne dopada mi se, jednostavno.
1.zeli da pokaze kako nastavlja dalje...ne znam zasto bi to radila na taj ili bilo koji drugi nacin kad joj nisam od raskida dao razloga i smarao kako je jos uvek zelim.
2.podjebava...mozda je njena sujeta povredjena sto sam se tako lako predao pa pokusava nesto da postigne.
pravila je vec neke poteze dok smo bili zajedno tipa kako moramo hitno da se vidimo da mi kaze nesto vazno.nismo se neko vreme videli jer sam bio prezauzet, da bi rekla da nije mogla vise da izdrzi da me vidi pa je zato to tako uradila.
3.pokusava da uspostavi kontakt samnom...realno, ne verujem u to, iako bi mozda zeleo da je tako.
4.to nema nikakve veze s vezom

Povrjedjena sujeta... koju ne priznaje.

Stalo ti je do nje, al neces da priznas. Lazes sve ovdje praveci se neki macho, al to je i podnosljivo. Nije mi jasno zasto lazes samoga sebe.
Jer da ti nije stalo, ti nebi citao njene kvizove ni ne znam ni ja sta, nadajuci se da ces u njima naci neku poruku tebi upucenu. To je cak i po malo pateticno, al to su tragovi slomljenog srca. Priznaj sebi da te syebala, srozala samopouzdanje i upropastila tvoj ego. Tako ces biti na pola puta ka rjesenju problema. (koji ni ne postoji, samo si ga sam sebi stvorio u glavi)
E druga polovina je mnogo laksa. Svodi se na opijanje, bancenje, brzo switchevanje djevojaka, ako i sexualnu zloupotrebu istih. Smile
Vise izlazaka, vise druzenja, vise komunikacije sa ljudima, a manje facebooka i ostalih myspace sranja.
Obrisi njene poruke, koje tako brizno cuvas u telefonu i ubaci novi sudoku za simbian s60. Smile

Prekini da trazis poruke, ako zeli nesto da ti kaze, reci ce ti. Sve sto je skriveno, treba da ostane skriveno.
Od nje treba da ocekujes izvinjenje za nezrelo ponasanje, a ne u kvizu skrivenu poruku koliko te i dalje voli, ili joj pak nije stalo do tebe... ( sem ako stvarno nije u pitanju arlekinov scenario... hahahaha... i ako je stvarno onako kako si pisao)

Okreni list i kreni novu pricu. Stara je... pa recimo da je treba uzeti kao neaktuelnu...

Life goes on...

I prekratak je da bi ga trosili na razmatranje nekih nebitnih stvari iz proslosti...

Smile
necu da priznam da mi je stalo do nje?naravno da mi je stalo!zelim je jos uvek!ide dotle da kad sve ovo prodje i izbledi zelim je imati kao prijatelja ako bude moguce.
pravim se da sam macho?pokusavam da budem cvrst, tj kako ti kazes "pravim" se da me sve to ne dotice.sta drugo da radim?da se prepustim emocijama da preovladaju, pa da sjebem ispite, da mi ne bude ni do cega, da ne mogu da idem s ortacima da se zezam jer cu se smoriti posle pola sata, da sutra kad budem upoznao neku devojku ne mogu osmeh da izustim...
jesu tragovi su.da li je pateticno?mislim da je to diskutabilno.ali ok neka bude tako
sjebala kao izigrala ili sjebala kao dovela me u ovakvo stanje?
mislim da ovakve stvari ne mogu da prodju bez srozanog samopouzdanja.reloadovacu se vec nekako.
nisam sacuvao ni jednu njenu poruku od samog pocetka.
ne ocekujem izvinjenje.da li bi trebao da se osecam bolje ako se izvini?ne bi rekao.
sve sto sam pisao tako je bilo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
bio sam strpljiv i eto iscimala me je da se vidimo.hteo sam ja vec da je zovem, ali me je preduhitrila.
to je bilo prosle nedelje.
opusteno poceli pricu, onako spontano, nesto skroz nebitno...sprdnja.ona se sve vreme ponasala kao dok smo bili zajedno(neki gestovi, pokreti glave, osmeh...), dok je sve bilo kako treba.
e sad.
radi se o tome da postoje neke stvari kod mene koje joj smetaju, nesto sto uradim ili kazem.sto radim impulsivno i to sam ja.to su njene reci.u sustini, u pravu je, ali malo preteruje sto se cima zbog toga.
nije mi nikad nista rekla, a znam da to datira jos od pre mozda 2 meseca.a jos na samom pocetku sam joj stavio do znanja da moze da mi kaze otvoreno sta joj smeta, da li nesto nije u redu itd.
prilicno smo se iscrpili od te silne price o svemu tome, malo smo bili skenjani.rekla je na kraju da je samo toliko o svemu razmislila, i da stvarno ne zna sta vise da mi kaze.prosto, ne zna sta hoce.rekla je da hoce jos malo da razmisli, pa ce me pozvati.tako smo se dogovorili.
tome je proslo 5 dana.mislim da je imala dovoljno vremena da razmisli o svemu.danas smo se culi.rekao sam da hocu da se vidimo sutra.tako da se vidimo sutra.
dosta je bilo.ovako stoje stvari...
ako nesto postoji...nece joj biti problem da se odluci da bude samnom (realno, tako razmisljam), i to je onda to.
ako ne postoji, odluci da nece, znaci da je nista ne vuce na moju stranu...nije nikad nista ni postojalo, niti moze, niti ce ikad postojati.samim tim je u pravu, i ne treba da budemo zajedno.jbg.s time mogu lako da se nosim... Smile.
eto, ako neko nesto ima da prokomentarise, sad je vreme Smile.
kritike, saveti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
ja mrzim te "pregovore" , ja lichno ne bih pristajao na takve varijante...razmislice, videce...ali ovo nije savet, ti si mozda drugachiji i ti morash odluchiti da li to zelish.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ja mrzim te "pregovore" , ja lichno ne bih pristajao na takve varijante...razmislice, videce...ali ovo nije savet, ti si mozda drugachiji i ti morash odluchiti da li to zelish.
potpuno si u pravu.danas sam pukao, zvao je da se vidimo, da bi sve to zavrsio.kako god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Lepo. Drago mi je sto si tako iskulirao stvar u potrebnim momentima. A to sto mislis da ima problema u vasoj vezi...nema,jer tu veza i ne postoji. Ako si ti nju tako iskulirao,znaci da si za 4 meseca iskljucivo navikao da ona bude kraj tebe,pa ti je sad frka...

Ona je plakala! Strasno! A,da,ona je zensko! One placu kad god pozele,koliko god jako pozele,u to ne sumnjaj (bar vecina).

Naravno da ces se videti s njom,i sve zavrsiti...na jos jedno krace vreme! Kazi joj: ne zovi,ne salji poruke,ne kontaktiraj me ni na koji nacin,necu ni ja tebe,i kraj. E,tako se mozda izvuces.

Jb mamu,ja sam pre nesto vise od nedelju dana raskinuo sa dvogodisnjom devojkom koju sam obozavao,pa jel vidis mene da trcka po forumu "plac,plac,ali mi nedostaje,a ona radi ovo,a ja bi ono...". Nisam se cuo s njom od onda nikako,i,ako se ja pitam,necu u skorije vreme! A ti tu zbog cetiri meseca toliko sebi komplikujes zivot...

Garant ti je davala,pa se sada bojis da u skorije vreme neces dobiti ponovo... Kad zagusti,uvek moze da se plati,ako vec sam ne mozes da nadjes... A ne da s njom pokusavas nesto samo da bi na kraju dobio...

E,mani se,nemoj da si ista drugaciji nego sto arlekin kaze,pa mozda i bude nesto tu...ne od vas,vec od tebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Nije da otkrivam toplu vodu... ali iskren da budem... nikad mi nije bilo jasno zasto je, narocito zenama, tako tesko da kazu sta im je zaista na umu pa sve umotavaju u kojekakve celofane...

Ne gledamo mi na istinu kao na to da nam je neko iscupao srce kroz oko, pljunuo ga i dobro izgazio...
Nece sigurno odgovor nakon par dana ili nedelja neizvesnosti da bude nista manje prijatan nego direktan...

Cim cujem da je neko dobio "Treba mi vise prostora", "Mozda je vreme da se malo odmorimo jedno od drugog", "Ti si previse dobar za mene" i slicno... prevrne mi se zeludac...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 09:00:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.