Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jul 2025, 01:57:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preživeli pad u ambis  (Pročitano 857 puta)
15. Sep 2006, 11:56:18
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
PREŽIVELI PAD U AMBIS

Četvorica Beograđana sletela "hondom" kod Mojkovca u provaliju duboku 50 metara i prošla sa ogrebotinama

Auto je udario u stenu, prevrnuo se nekoliko puta i zaustavio pored reke!

BIJELO POLJE - Četvorica Beograđana čudom su preživela pad u provaliju duboku 50 metara! U saobraćajnoj nesreći kod Mojkovca "honda", kojom je upravljao Dragan Sinđelić (45), sunovratila se sa magistrale u ambis! Sinđelić i njegovi saputnici Goce Markovski (42), Žarko Vučković (44) i Dragan Minković (50), svi iz Beograda, prošli su samo sa ogrebotinama!
Nesreća se dogodila preksinoć oko 19 časova na Slijepac Mostu, na magistralnom putu Mojkovac - Ribarevine. Iz nepoznatih razloga "honda", beogradskih registarskih oznaka, koja se kretala prema Ribarevinama, a za čijim je upravljačem bio Dragan Sinđelić, skrenula je sa puta i sunovratla se u provaliju!
Vatrogasci koji su učestvovali u izvlačenju putnika kažu da su Beograđani imali dosta sreće.
- Pomislili smo da niko nije preživeo! Smrskani automobil bio je na dnu kanjona. Prevrtao se sigurno nekoliko puta i zaustavio se pored reke Ljuboviđe! Iako je mrak već počeo da pada, nekako smo prišli vozilu i izvukli povređene putnike. Na sreću, svi su bili živi - kaže vatrogasac koji je učestvovao u akciji spasavanja.
Doktor Petar Asanović iz bolnice u Bijelom Polju kaže da posle obavljenih pregleda utvrđeno da Sinđelić nije imao nijedan prelom, već je samo dobro ugruvan, dok su njegovi saputnici zadobili lakše povrede, uglavnom ogrebotine! Kako nam je Sinđelić rekao, ništa nije nagoveštavalo na ovakav epilog.
- Krenuli smo iz Podgorice mojom "hondom" za Beograd. Inače, svi radimo u firmi "Akva elektronik" na poslovima ugrađivanja kada i sauna. Kod Mojkovca je počela da pada kiša, pa sam smanjio brzinu. Međutim, posle izlaska iz jedne krivine auto je poče da "pleše" po putu. Pokušavao sam da ga ispravim, ali smo posle prelaska na desnu stranu prvo udarili u jednu stenu, nakon čega smo se sunovratili u ambis - kaže Dragan Sinđelić. On objašnjava da su se prevrtali nekoliko puta i na kraju zaustavili na dnu kanjona, pored reke!
- Iako se sve dogodilo za nekoliko sekundi, pomislio sam da je trajalo čitavu večnost! Prvo sam, uprkos strašnim bolovima, pogledao prema mojim drugovima, i kad sam video da su živi, bilo mi je lakše. Pomislio sam tokom prevrtanja da nam nema spasa, jer je ambis dubok 50 metara i već je bio pao mrak. Međutim, pomoć je brzo stigla. Počeli su izvlačenje i uz pomoć vatrogasaca prebačen sam na magistralu, a onda u bolnicu - priča Sinđelić, koji na Novom Beogradu živi sa suprugom i ćerkom.
Naš sagovornik dodaje da je do sada skoro pedeset puta išao istim pravcem i da mu se nikada nije dogodila neprijatnost.
- Kada zarastu rane, ponovo ćemo ići u Crnu Goru. Ali uvek ćemo se zaustaviti na Slijepac Mostu - zaključuje Sinđelić.
Njegov drug Goce Markovski, koji je povredio ruku, prvi se popeo uz strminu.
- Imali smo dosta sreće! Pomogli su nam vatrogasci, policajci i vozači koji su se zatekli na putu posle nesreće. Sećaćemo se zauvek 13. septembra - priča Markovski.
(P. V.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
BlackBerry znj f1
Matorci trkaci, videli od matorog Sumija pa i oni..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jul 2025, 01:57:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.