Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Како оцењујете стање у Србији од 2000. ?
одлично
12.7%  (9)
врло добро
0%  (0)
добро
7%  (5)
задовољавајуће
7%  (5)
лоше
29.6%  (21)
катастрофално
43.7%  (31)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Презир и отпор окупатору и квислинзима  (Pročitano 30251 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

@shkorpion,ajde ne jedi govna,nego popi terapiju i odspavaj.
tebi covek da bonu,a ti bi celu sisu za sebe?
Vidim da se vredjas, pa krenuo si na jedenja g*na. Ne mogu ti odgovoriti, samo pushi qrac i vredjaj se i dalje hibridu primitivni.
Koja ti je zenina krsna slava? Reci joj da Sveti Jovan krese tri puta bez vadjenja u nebeskoj Srbiji. Eto to je tvoj nivo primitivizma.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@shkorpioNE,
...moras da se pomiris sa cinjenicom da si bolestan.provesti ceo zivot u sobici sa zenom koja ti zvoca sto si nista nego obicna ovca,u sobici gde ti se kuvanje uvuce u svaku poru zivota,sa decom koja ne zele da slusaju o vremenu kad si ziveo od dnevnica  i troskova puta,razumem te sto si toliko ogrezao u bolest.ja takve kao sto si ti lecim ne jedan tradicionalan nacin,i moram ti priznati da sam u tome vise nego uspesan.i nemoj da jedes orase i med,tebi nikad nije mogao da se digne,kako se dize kod nas pravih muskaraca,a nemoj se zbuniti,decu ti je napravio komsija Saca.kad god budes hteo nahranicu te belancevinama iz mojih jaja! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Reci joj da Sveti Jovan krese tri puta bez vadjenja u nebeskoj Srbiji.
Ак' би могао бирати изразе који нису из репертоара малоумних пропалица,молико бих!!!
Умјесто имена свеца могао би да наведеш своју маму нпр.,људе нећеш вријеђати а стоци је ионако свеједно. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61

Reci joj da Sveti Jovan krese tri puta bez vadjenja u nebeskoj Srbiji.
Ак' би могао бирати изразе који нису из репертоара малоумних пропалица,молико бих!!!
Умјесто имена свеца могао би да наведеш своју маму нпр.,људе нећеш вријеђати а стоци је ионако свеједно. Smile

кажем ја јетју...шећер је опасна болест...помрачује ум....још ако си комуњара као шкорпи...ето белаја Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs

...jbt kao da si ti sam bio ugrozen tih nesrecnih devedesetih godina?!Da,secam se tih godina 1992 godine sam se vrati,odnosno pobegao iz JNA pa JA pa VJ.I proziveo embargo sa svim njegovim posastima koje su  o jadu zabavile narod.Reketiranje,ekspanzija kriminala nema apsolutno nikakve veze sa pokusajem prekodrinskih Srba,da se zastite od povampirenih balija i ustasa.Moja rodbina iz krajine nije setala po Srbiji i bavila se kriminalom.Ziveli su do 1995 godine na svojim vekovnim ognjistima sa kojih su te godine proterani.U situaciji kada jedna drzava propada i kada se desava rat,tesko je iskontrolisati kriminal.Bilo ga je na svim stranama,cak i za vreme najljucih borbi,kriminalici su saradjivali.Sa tobom bas ne znam kako da komuniciram?Potpuno se slazem sa tobom vezano za komuniste i sve ono sto je proisteklo iz te ne odrzive utopisticke ideje.Ali te ne razumem,kad osudjujes borbu srpskog naroda tokom devedesetih od povampirene ¨brace¨?
Nisi mi jasan,oko cele price sa Kosovom?Vidim puno cemera u tvojim postovima,kao i nedoslednost u stavovima.Sta se sa tobom desava,ne znam?Ali,vremenom mozda te i svatim?
Pa to i jeste stos. Nisi bio u Beogradu, da vidis kako se Sloba razresavao sa svojim protivnicima. Dovodio je vas je odande, da vrsljate po Beogradu i Novom Sadu. Posmenjivao celu policiju.
Beogradjani su po prvi put bili suoceni sa scenama da policija uzima reket od ovih koji prodaju na ulicama.
Dok se to merilo nije ustanovilo kao sistem vrednosti.
Beda je beda, oni su uvek zrtveni jarci. Ono sto je zapanjujuce je bilo da se nikako niste mogli urazumiti da vam bas zbegove Sloba priprema.
Ali hajde, ako bas hocete da budete Srbi, evo vam ionako ste najslavniju Balkansku naciju razvukli po blatu. Nema to ko da spere. Krstaca pa u bulju da bolje kenjate.
Ne menja se nista, ni sa 5-im oktobrom, jer zmirkava spodoba je bio zaduzen da sjebe celu stvar.
Nemas ti strategiju razvoja, nemas nista, sve je lepo, sve ce biti sjajno, samo da docekas da budes sila na Balkanu.

Znaci, tacno si opisao situaciju. Bas tako je bilo. A ovamo su kupili ljude da idu u rati i brane imovinu "uvoznih".
Koliko se samo ljudi po NS skrivalo da ne ode u rat, a ovi ih "prekodrinski" jurili ovde po NS, umesto da sami
ucestvuju u onom ratu. Sramota.

Najpoznatiji begunac od  prekodrinske vojne policije je Djordje Balasevic, koji je cak i to lepo opisao X puta. A kada ga pomenes ovim prekodrinskima odmah skoci pritisak.

A tek ako neko pomene da se jako mnogo madjara i ostalih manjina odazvalo pozivu i otislo u rat, "prekodrinski" tek onda pocnu da ricu.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 12:00:24 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510
А од чега ли пати овај облик живота... Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Najpoznatiji begunac od  prekodrinske vojne policije je Djordje Balasevic, koji je cak i to lepo opisao X puta. A kada ga pomenes ovim prekodrinskima odmah skoci pritisak.

ма који бегунац Smile Smile Smile  тај говнар је једино имао контакт са униформом у тв серији "војници" Smile Smile Smile

ево ти мало твог миљеника Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
da se nadovezem na pricu o djerdju balasu...

ĐORĐE BALAŠEVIĆ: Srpski je jezik samo iskrivljeni hrvatski
Srijeda | 08.09.2010.

Poznati kantautor Đorđe Balašević nakon povratka iz Hrvatske u rodnu zemlju priznao je šta točno misli o svom materinjem, srpskom jeziku, nazivajući ga samo iskrivljenom verzijom hrvatskog.

balašević'

To što nekad kažem sedam hiljada, alijas sedam tisuća, ili kada kažem da je moj materinji jezik hrvatski, samo što ga govorim u iskvarenoj varijanti koja se zove srpski jezik, ne znači da se nekome dodvoravam! Kada Joe Cocker dođe u Beograd i kaže na srpskom 'Dobro veče', onda nam je puno srce. U Hrvatskoj nema potrebe da se uvlačim publici, jer ja tamo jako dobro stojim', kazao je Balašević za pressonline.rs i izazvao gnjev tamošnjih obožavatelja.

Đorđe je nedavno bio na trodnevnoj promociji filma Kao rani mraz u Opatiji, što je ujedno bio i početak turneje filma po zemljama bivše Jugoslavije, a domaćima je podijelio i koju šaku srpske zemlje.

'U Opatiji je doživljaj bio neponovljiv. Bilo je onako kako sam priželjkivao. Posebno mi je drago što je najveća kinodvorana u Hrvatskoj bila puna do posljednjeg mjesta. Tamo smo odnijeli deset kubika vojvođanske zemlje, zbog čega smo imali i sitnih problema na granici. Nakon projekcije smo posjetiteljima u vrećicama dijelili tu zemlju, pa u njoj mogu zasaditi lavandu ili cvijeće, što god požele', otkrio je Balašević.Net.hr/DEPO/a.k.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
@shkorpioNE,
...moras da se pomiris sa cinjenicom da si bolestan.provesti ceo zivot u sobici sa zenom koja ti zvoca sto si nista nego obicna ovca,u sobici gde ti se kuvanje uvuce u svaku poru zivota,sa decom koja ne zele da slusaju o vremenu kad si ziveo od dnevnica  i troskova puta,razumem te sto si toliko ogrezao u bolest.ja takve kao sto si ti lecim ne jedan tradicionalan nacin,i moram ti priznati da sam u tome vise nego uspesan.i nemoj da jedes orase i med,tebi nikad nije mogao da se digne,kako se dize kod nas pravih muskaraca,a nemoj se zbuniti,decu ti je napravio komsija Saca.kad god budes hteo nahranicu te belancevinama iz mojih jaja! Smile
@shkorpioNE,
Kazem ja da si hibrid cim koristis moje stoseve. Nadji neke svoje, pa budi originalan. Smile Smile Smile Smile

@system
Citat
Znaci, tacno si opisao situaciju. Bas tako je bilo. A ovamo su kupili ljude da idu u rati i brane imovinu "uvoznih".
Koliko se samo ljudi po NS skrivalo da ne ode u rat, a ovi ih "prekodrinski" jurili ovde po NS, umesto da sami
ucestvuju u onom ratu. Sramota.

A tek ako neko pomene da se jako mnogo madjara i ostalih manjina odazvalo pozivu i otislo u rat, "prekodrinski" tek onda pocnu da ricu.

Najbolji je stos, sto u sudu u Hagu, na sudjenju za genocid, su istakli borbu protiv Milosevicevog rezima i dali primere dezertera i Natasu Kandic.Kaze: koji bre genocid vish da se nasa Natasa borila protiv takvih?
To bre dvolicno da jaja.I dalje od jaja. Generacijski. Uticaj shumskih i kamenih lisajeva na pobacene fetuse.

Srijeda | 08.09.2010.

Poznati kantautor Đorđe Balašević nakon povratka iz Hrvatske u rodnu zemlju priznao je šta točno misli o svom materinjem, srpskom jeziku, nazivajući ga samo iskrivljenom verzijom hrvatskog.

balašević'

To što nekad kažem sedam hiljada, alijas sedam tisuća, ili kada kažem da je moj materinji jezik hrvatski, samo što ga govorim u iskvarenoj varijanti koja se zove srpski jezik, ne znači da se nekome dodvoravam! Kada Joe Cocker dođe u Beograd i kaže na srpskom 'Dobro veče', onda nam je puno srce. U Hrvatskoj nema potrebe da se uvlačim publici, jer ja tamo jako dobro stojim', kazao je Balašević za pressonline.rs i izazvao gnjev tamošnjih obožavatelja.

Đorđe je nedavno bio na trodnevnoj promociji filma Kao rani mraz u Opatiji, što je ujedno bio i početak turneje filma po zemljama bivše Jugoslavije, a domaćima je podijelio i koju šaku srpske zemlje.

'U Opatiji je doživljaj bio neponovljiv. Bilo je onako kako sam priželjkivao. Posebno mi je drago što je najveća kinodvorana u Hrvatskoj bila puna do posljednjeg mjesta. Tamo smo odnijeli deset kubika vojvođanske zemlje, zbog čega smo imali i sitnih problema na granici. Nakon projekcije smo posjetiteljima u vrećicama dijelili tu zemlju, pa u njoj mogu zasaditi lavandu ili cvijeće, što god požele', otkrio je Balašević.Net.hr/DEPO/a.k.
Isto je pricao i Bora Corba, samo ne smeju da ga napadaju, jer je Bora gadan sa takvima.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 15:30:21 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Srijeda | 08.09.2010.
a,on je tek strucan za takve procene i studije,u picku materinu...  Smile
evo,i ja kazem da je tvoj bosanski iskrivljeni siptarski.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.