Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 00:48:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prezasićeni smo golotinjom  (Pročitano 18993 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
@EC ne ...ne setam Zmaj Jovinom ....

poenta je u nastavku posta ...

Citat
a kad guzica XL obuce helanke S e to je vec

jel ti sad jasno ??
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Нема то везе са величином, непристојно ми је и једно и друго. Е сад то велико дупе у неким сићушним хеланкама је још и ружно, поред тога што је непристојно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
nepristojno ti je ... ok...
sad mi je jasno  Smile

o cemu ti jbt pricas ??? iz kog si ti tek filma ispao ???? sta je ovo  ? ovde sve neke slatke male izvrnute torte ?
helanke ti smetaju na ulici ali ne i u aerobik sali, ne u teretani ...

sto se tada ne nose trenerke ili neka druga oprema  ? kakva je to klasifikacija za ulicu ili ne? smesno mi je ..
spada u moralisanje sto mi se nimalo ne dopada .
plaza i zmaj jovina ...a kao udaljeno je strasno. i kad se posle citavog dana taj isti strand pretoci u zmaj jovinu oni koji su te videli polu golu su te zaboravili jel ?
dok djuskas u lazinom teletu on te zamislja u bundi ?
ma daj molim te ....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
А чекај мало, ти мислиш да на основу тога што нико нема ништа против купаћих костима девојке могу да се појављују у купаћим костимима било где? Значи нема разлике између плаже Змај Јовине и Лазиног телета?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Najvise volim argument ''Ako je devojka lepa i zgodna zasto da se pokriva''?  Smile
Lepa i zgodna devojka, nikad nece imati potrebu za prevelikim razgolicavanem i primetice je ljudi sve i da je u dzaku.
Dok se uglavnom, najveci proseci, ili cak one ispod proseka, budze i skidaju.
Ne mislim ni ja sad na pokrivanje u Muslimanskom fazonu, mislim na pokrivanje u smislu umerenosti i ukusa, stila...Onaj fazon oblacenja, minic koji jedva prekriva dupe, topic, sandale u isto vreme...Previse  Smile Daj malo stila majku mu, kada nesto otkrivas nesto drugo prekrij malo.

Secam se kad jednom nisam mogla da skinem pogled sa neke devojke koja je stajala pored mene na stanici :Tri cetvrt farmerke, neka obicna majca na bretele i neke obicne sandale na neku malu platformu. Totalno dnevna i nenapadna varijanta ali se savrseno vidi kako devojka dobro izgleda, a sve to bez razgolicivanja. K'o mentol sam buljila u nju, i jos kad se setim kako je sveze i sredjeno izgledala..Milina Smile

Ali jebiga, ne mogu svi da imaju stila  Smile

Meni je najseksepilniji fazon odece : do grla, ali uz telo  Smile

I ovom prilikom moram da postavim ovaj klip  Smile

Toliko je pokrivena i toliko nema niceg seksualnog...A opet, sve je zavodljivo  Smile

To je bio jedan od razloga sto sam se, bukvalno zaljubila u nju...Da neko na taj nacin docara nesto seksualno i zavodljivo, bez odece ili eksplicitnih pokreta koji bi naglasili to...Umece (:
Seksipilnost najmanje veze ima sa odecom, ali zene nikako to da shvate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Lepa i zgodna devojka, nikad nece imati potrebu za prevelikim razgolicavanem i primetice je ljudi sve i da je u dzaku.

pa nisam bas sigurna za to primjecivanje .. primjetices je ti koja ne volis golotinju, ali onaj ko voli golotinju nece vidjeti ni lj od ljepote jer ce biti previse zauzet gledajuci gologuze ..

inace, osoba koja ima nesto u glavi rijetko kad ce da hoda gola po ulici.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ima i toga, naravno...Ali ima i onih devojaka koje izgledaju toliko dobro/specificno/kako vec, da ih primete cak i ti sto vole golotinju  Smile 
Hocu da kazem, devojkama koje stvarno dobro izgledaju nece biti potrebno toliko eksponiranja jer su dovoljno upadljive i bez toga ((: Naravno, nece se svaka osoba uvek svima svideti, to je nemoguce  Smile

I kada kazem pokrivanje, ne mislim na to da devojka ide kao Muslimanka ulicom, nego ono, neko normalno oblacenje..Mogu i farmerkama da se pokazu dobre noge i dupe, ne mora se hodati u gacama da bi se to videlo  Smile
Kad rekoh gacama...Jednom sam videla klinke, bukvalno klinke, ni 15 godina nemaju...U basu bleje, bukvalno u gacama...Ne sorcevi, nego zenske bokserice polu-tange  Smile Pa jeb'o mamu ((:
« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 19:12:36 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Hocu da kazem, devojkama koje stvarno dobro izgledaju nece biti potrebno toliko eksponiranja jer su dovoljno upadljive i bez toga ((: Naravno, nece se svaka osoba uvek svima svideti, to je nemoguce  Smile

pa ok, ali budimo realni, djevojke prosjecnog izgleda su nekako najbrojnije, te vau ljepotice su u 0,-- procentima  Smile

i sad, kako da se djevojka prosjecnog izgleda i (ispod)prosjecnog mozga, istakne u masi nego skidanjem sto vise odjece sa sebe. tako da .. razumijem odakle poriv za takvo nesto, ali ne razumijem kako ne vide sve te djevojke da izgledaju preslikano, toliko dosadno izgledaju cak i tako gole da je to tuzno ..

djeca u gacama .. sick

neko pomenu helanke; jako degutantno u kombinaciji s majicom koja ne pokriva dupe.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa sta ga znam, mozda to nema ni toliko veze sa tom vau lepotom i zgodnocom...
Npr. svaki dan na faxu malo zastanem da popricam sa par nekih blejaca/studenata koji tako sede satima u hodniku i komentarisu...sve zivo, pa najvise ribe  Smile I uvek se zapanjim kakve devojke oni smatraju dobrim ribama..Nisu to ni posebno lepe ni zgodne devojke, niti su nesto fensi ali sta ga ja znam, mnoge od njih imaju nesto za cim se glave okrecu pa mi je i jasno zasto misle da su ribe.
Mada, ljudi sa mog faksa su  Smile pa ne znam ni koliko da ih racunam kao merodavne za...bilo sta  Smile

Shvatam i ja njihove porive...donekle. Tamo gde moje poimanje toga prestaje je kod tog kompleksa prosecnosti...Prosecan si, pa sta? Kao da je to nesto lose  Smile
Mislim...i takvog ce neko da te voli..ako je to problem  Smile
Mada...Kontam da mnoge od njih i zele da izazovu ''kako bih je jebao''efekat. To sam cula cak i iz usta moje bliske prijateljice kojoj je otprilike to neka vrsta komplimenta  Smile
Taj poriv ne kapiram, ali eto..svako svome ((:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 00:48:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.