Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:20:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prezasićeni smo golotinjom  (Pročitano 19047 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Дакле како ја то њој ишта забрањујем тиме што имам одређено мишљење о њој?

Ja sam te pitala nesto drugo, a to je zasto mislis da su sve razgolicene zene automatski lake? Zar to nije malo ograniceno razmisljanje ? Smile

Citat
Значи ја имам проблем који треба да решим сам са собом ако мислим да се неко грозно обукао?

Ja mislim da da- samim tim kad kazes ona se grozno obukla, znaci da ti umes da se obuces. I to je patologija isto, a i kompleksi - samo treba biti realan i iskren prema sebi. Smile

Sto se tice osudjivanja zenske golotinje, moje dosadanje iskustvo je da u tome prednjace neugledne iskompleksirane zene, koje bi sve dale da neko i njih pogleda ali eto jbga, one su fine i nece da se malo vise obnaze! I to je bolestina u glavi i samozavaravanje...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Naravno da tolerantni ljudi imaju svoje misljenje ali i naravno da pustaju druge da budu sta jesu.

А ко то овде не пушта друге да буду то што јесу? Како ја то некој дрољи забрањујем да буде дроља ако мислим да је дроља?

A sta drolja je jer je obukla minic ? Smile Smile

Citat
Mozda, ali koga zanima sta misli neki pacenik.

Pa on je pacenik po nekim nasim standardima, mozda smo i mi za njega previse kruti i strogi ...

Treba pustiti zene da se oblace kako god zele i misle da treba, ako je to nekom grozno i bez ukusa to je njegov problem koji treba da resi sam sa sobom ...

Drolja npr. sto je obukla dopicnjak a ne minic i ne zeli da pokaze obilne svog tela vec mesto gde ju je udarila sekira  Smile

Nemam ja ni najmanji problem sa sobom vec one sa svojim glavama. Jedno je lepo i sa ukusom obucena devojka... suknja iznad kolena ako ima lepe noge ali u meri dobrog ukusa, dekolte koji je tu sa svrhom i zna se kako se nosi a ne da ti viri cipka od brusa preko njega... normalna stikla i po mogucstvu kozne sandale a nikako 15-ica i jos plasticna... i slicno.

Ogromna je razlika izmedju zgodne, moderno i lepo obucene zene koja to zna da nosi i ima stav i neko glupace sa kikirikijem umesto mozga za koju je ideal dobrog oblacenja to da joj vidimo usmine iako joj zubni konac pokriva klicu a bradavice samo cekaju komandu/trzaj da bi ispale i nekoga ubole u oko.

Valjda razumes o cemu pricam? Nisam neki zatucani cica koji ne zna sta je lepo zensko koje je zanimljivo obuceno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Nisam znala da si tako mastovit  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Aj polako ljudi. Smile

Kad govorimo o toleranciji govorimo o trpeljivosti i ona označava težnju da se ispoštuje pravo na različitost drugog čoveka... e sad, kod nas se tolerancija često interpretira i shvata kao ravnodušnost. Biti tolerantan znači da ste spremni da podnesete tuđe mišljenje, način života, ponašanje, odevanje itd. To ponašanje ne mora da vam se dopada.

Lično smatram da je tolerancija žešće sranje. Smile

Što se tiče teme i oblačenja (mada je tema čini mi se celokupan promiskuitet)
Mislim da je... imati mere  -  ključna reč.

Naravno da je potrebno uklopiti se u društveno okruženje u kojem živimo.
I neke stvari se moraju ispoštovati.
I tu nije pitanje šta je ispravno već šta je normalno... a normalno je toliko realativna stvar... da se više ne može upoređivati druge kulture i njihove razlike... već gradovi u jednoj državi.
Ja verujem da bi se oni Amiši u Americi zgadili kad bi prošetali Knez Mihajlovom... ali isto tako "slobodniji" Beograđani bi se zgadili kad bi prošetali Amsterdamom i videli do koje mere neko može biti seksualno liberalan.  Smile
Isto tako ... Beograd u odnosu na neko manje mesto?  Smile

Inače... ja poštujem tuđu slobodu da se obuče kako želi sve dok taj neko ne upada i remeti moju slobodu.
A sloboda npr. neke majke na ulici koja šeta svoju malu maloletnu ćerku može biti ugrožena tako što pored te klinke šetaju maltene gole devojke koje isto tako praktikuju svoju slobodu.  Smile

Ukoliko majka ne želi da njena deca tako nešto gledaju. Ima puno pravo da se žali. Jer joj je ugrožena sloboda na normalno prošeta svoju decu.  Smile

Što se tiče celokupnog promiskuiteta. Odavno smo mi izgubili referentnu tačku i više nismo ni sigurni da li smo preopterećeni ili ne. Izmenila se svest i mnoge stvari su postale banalne.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 02:40:28 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Дакле како ја то њој ишта забрањујем тиме што имам одређено мишљење о њој?
Ja sam te pitala nesto drugo, a to je zasto mislis da su sve razgolicene zene automatski lake? Zar to nije malo ograniceno razmisljanje ? Smile

Пусти ти сад шта си ме питала, већ ми нормално одговори на питање на које си одговорила питањем на које сад тражиш одговор.

Citat
Значи ја имам проблем који треба да решим сам са собом ако мислим да се неко грозно обукао?
Ja mislim da da- samim tim kad kazes ona se grozno obukla, znaci da ti umes da se obuces. I to je patologija isto, a i kompleksi - samo treba biti realan i iskren prema sebi. Smile

Значи мени треба све да се свиди, а ако ми се нешто не свиди имам проблем? Јбт која ти је то логика?! Smile

Sto se tice osudjivanja zenske golotinje, moje dosadanje iskustvo je da u tome prednjace neugledne iskompleksirane zene, koje bi sve dale da neko i njih pogleda ali eto jbga, one su fine i nece da se malo vise obnaze! I to je bolestina u glavi i samozavaravanje...

Аха значи угледне и неискомплексиране жене које сви гледају низакога не би рекле да се грозно облачи?
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 02:42:31 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97

IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
U svakoj diskusiji treba zanemariti ekstreme... i Amisi i jedan mali broj Holandjana su ekstremi... ne po nasim arsinima vec po arsinima svakog normalnog coveka bez obzira gde zivi... ako ne svakog, onda da kazem velike vecine... izuzimam muslimanske zemlje, iako tamo ne zavisi od coveka kao takvom, posto je formiranje njegovog licnog misljenja iskljucivo uslovljeno religioznom komponentom.

Ono sto meni jedino u tvom postu nije jasno je ovo:

Citat
Ukoliko majka ne želi da njena deca tako nešto gledaju. Ima puno pravo da se žali.

?

Citat

Onda pretpostavljam da su muskarci koji dele to misljenje nesigurni u sebe, ruzni i zdepasti i znaju da ne mogu imati te zlata vredne zene pa zato imaju takvo misljenje o njima?  Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 02:45:21 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Шт ати ту није јасно? Исти принцип као кад ти комшија пусти гласно музику после поноћи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Kliponja- moja poenta je da ne mislim da smo prezasiceni golotinjom i da je jako lepo videti zgodnu zenu seksi obucenu. Sad sta je nekome seksi, ne bih da ulazim u to. U svakom slucaju vise volim da vidim to nego zene u sirokim hlacama i kosuljama. Mislim nemam nista ni protiv toga ali ovo prvo mi je daleko lepse i vise prija.
To bi bila poanta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Ali ne pricamo o odnosu seksi obucena zena i zena u dzaku, vec seksi obucena zena i gola glupaca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 15:20:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.