Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevremeni izbori u Zemunu i Voždovcu 7. juna  (Pročitano 42575 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ajde bre, šta se ložite. Nije ovo nikakva "prekretnica", niti je Nikolić toliko jak koliko pokazuju ovi izbori od sinoć, niti je LDP mrtav, niti su socijalisti u "grandioznom rastu popularnossti" kako se hvališu od sinoć.

Izlaznost 31-35% ne daje stvarnu sliku biračkog tela. Poznato je da mala izlaznost znači da penzosi i živi grobovi glasaju, a da omladina sedi kući. Tako je juče bilo u Zemunu, pretpostavljam isto i na Voždovcu.

Ni pobeda DS u Kosjeriću na veliku izlaznost nije nikakvo merilo, jer se radi o maloj opštini koja ima manje stanovnika nego jedan blok solitera u zemunskom naselju Galenika.

Što se tiče rezultata u Zemunu, sve je očekivano, jedino iznenađenje je odnos SNS-SRS, na mom biračkom mestu su nikolićevci tukli šešeljiste 5:1, lično sam očekivao da taj odnos bude 3 : 1, obzirom da je Zemun tradicionalno uporište šešeljista, nažalost i na sramotu nas zemunaca.

« Poslednja izmena: 08. Jun 2009, 15:44:24 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung S4
Upravo to Zemunac...
Da su kojim slucajem izbori bili na drzavnom nivou pa da se u isto vreme glasalo i po opstinama rezultati bi bili ipak nesto drugaciji. Pa evo ja sam sa Vozdovca, a niko od nas nije isao juce na glasanje i ako bi svi u kuci glasali za DS i znam gomilu ljudi koja je istog politickog ubedjenja ali jednostavno ljude je mrzelo da izlaze na glasanje.
Ipak, treba priznati da je SNS postala zaista jaka stranka ali je i to sve na ustrb SRS, jer je narodu dosadlo da sluasaju razna prozivanja iz te stranke te su se samo pokupili i presli na drugu stranu. Takodje, pokupili su i Kostunicine glasace jer su i oni bili tu negde na ivici izmedju SNS-a i DSS-a oduvek, a trebala im je neka promena...
« Poslednja izmena: 08. Jun 2009, 15:42:34 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ajde bre, šta se ložite. Nije ovo nikakva "prekretnica", niti je Nikolić toliko jak koliko pokazuju ovi izbori od sinoć, niti je LDP mrtav, niti su socijalisti u "grandioznom rastu popularnossti" kako se hvališu od sinoć.

Izlaznost 31-35% ne daje stvarnu sliku biračkog tela. Poznato je da mala izlaznost znači da penzosi i živi grobovi glasaju, a da omladina sedi kući. Tako je juče bilo u Zemunu, pretpostavljam isto i na Voždovcu.

Ni pobeda DS u Kosjeriću na veliku izlaznost nije nikakvo merilo, jer se radi o maloj opštini koja ima manje stanovnika nego jedan blok solitera u zemunskom naselju Galenika.

Što se tiče rezultata u Zemunu, sve je očekivano, jedino iznenađenje je odnos SNS-SRS, na mom biračkom mestu su nikolićevci tukli šešeljiste 5:1, lično sam očekivao da taj odnos bude 3 : 1, obzirom da je Zemun tradicionalno uporište šešeljista, nažalost i na sramotu nas zemunaca.

vidim da ti je tesko sto si zemunac Smile

dobro rece moj jedan prijatelj:narod ne valja,narod treba promeniti Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
А ја сам вала поносан на Мунзе, иако сам новопечени Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ДС су лопови и лажови. Изборе у Вождовцу су добили Напредњаци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Duh, zemunac.... ohladite glave... sledeci put bez upozorenja
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.28
mob
Samsung neki
Nece Srbiji biti bolje dok odnos izaslih na izbore i nevazecih listica ne bude 1:1.
Najgora je svadja kad se lopovi i razbojnici svadjaju oko podele plena.
Tudje ocete da delite, majku vam neradnicku!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
A vama nije jasno da su zuti pobedili?
Pa hajde da vidimo dal nece biti koalicije dos-stranka bez bedza?
Ste bre naivni, vas i kad kresnu, pitate: a sta ste to hteli od mene?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
Најубедљивије је победила жута идеологија Е.У. која се сада препознаје и у Соланиној странци СНС.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Citat
Не него ћу да плачем, знам ја да је то вама прешло у навику, али ето ми чим смо се вас ослободили разбијамо и тамо где нисам сањао да ћемо.

Maaaa....samo ti cikci i vristi od radosti...Ja to spomenuh tek onako  Smile
Vristao, pistao...plakao, skakao...tvoja volja  Smile

Citat
Добили смо највише гласова изашлих бирача, они који су остали кући нису ни за кога, посебно не за вас. Међутим ако ти је осредња излазност утеха, изволи па се теши.

Svaka cast... ja nigde nisam sporio da ste dobili najvise..Samo ne videh bas toliko razloga za toliku euforiju...Osvojiste citavih 30 hiljade glasova....Kao da osvojiste 300 miliona  Smile
A sto se tice tesenja....proslo je to mene brate...danas mi je cak i simpaticno da posmatram likove kao sto si ti...ili likove koji se tese  Smile

Iako....ne znam na osnovu koje teze si dosao do zakljucka za koga jesu, ili nisu....najveci broj gradjana...koji nije glasao ni za koga ?!  Smile
Ja mogu da uzmem sebe kao primer, pa da kazem...da su kojim slucajem danas izbori...najverovatnije ne bi glasao ni za koga...Sve dok se Seki ne vrati iz Haga , a onda zna se za koga  Smile

Citat
У Земуну, том радикалском бастиону, узели смо 3-4 пута више гласова од вас. Нема вас више, нестали сте, са екстремима (вама и чедистима) је завршено свугде. И у граду и на селу. И то је највећи добитак ових избора.

Jel se desilo nesto neocekivano...neko iznenadjenje...Rezultati su maltene ocekivani...i gotovo da su bili predvidljivi.
Svaka greska se placa...neka manje, neka vise
Za razliku od tebe, ja sam bio na vanrednom kongresu Radikala, kada je Seselj pred odlazak u Hag...rukovodjenje strankom, prepustio, onome u koga je imao najvise poverenja...u svog kuma Tomislava Nikolica.
Secam se i tadasnjeg govora doticnog Tomislava, koji je ukazivao na to da ce u buducem periodu , biti pokusaja cepanja stranke od strane stranih sluzbi, ....ali rukovodstvo stranke to nece dozvoliti ...i bla bla bla...

Sta reci....nazalost...Seselj je pogresio!!!
Ostavio je stranku u ruke nekome ko se prodao i izdao, kako stranku tako i ideologiju za koju se borio svih prethodnih godina...
Sada je...kako neko napisa Toma Ariel precisceni  Smile

Ta greska je i dovela do danasnjih rezultata

Ali...ne sumnjam da ce sve leci na svoje mesto
Nikada likovi kao doticni Tomislav, nisu imali neki uspeh u Srbiji... Sve je to bilo kratkog daha
Uvek su Srbi...ranije ili kasnije uspevali da prepoznaju izdajnike u svojim redovima

Citat
Жуто предузеће је у обе београдске општине узело мање од нас и то у коалицији са још 3-4 странке. СНС није ничија филијала, да јесмо не бисмо сами на изборе, СНС је од данас и дефинитивно најпопуларнија странка у Србији. Хеј, а нисмо ни годину дана напунили!

Hej ...mnogo bre ti polete, nakon osvojenih 30 hiljada glasova  Smile
Koja bre "najpopularnija" stranka u Srbiji....Nakon osvojenih 30 hiljada glasova ti zakljuci da ste "najjači"  Smile

A to čija jeste ili niste filijala....Pa svakome ko se iole interesuje za politiku je jasno da ste imali maltene zajedničku kampanju sa žutima...Nikada do sada niko nije imao toliku "prolaznost" na B92, Studiu B i ...ma svim ostalim televizijama...ove dve samo posebno istaknuh..jer je to bilo najdrastičnije...
Slogan "Samo mi možemo da pobedimo DS", sa jedne strane...i naručene ankete žutih sa druge strane...koje su predvidjale da Radikali nece ni cenzus preci  Smile
Sve je to trebalo da utiče na nekada jedinstveno biračko telo Radikala, da se opredeli za one "koji mogu da pobede DS"....
Da pobede DS, kako bi sutra bili u koalicijij sa tim DS om  Smiley 1  Smile

Maaa biće te vi još neko vreme...ništa drugo do filijala ili "štaka" DS a
Dok ljudi ne shvate..da nisu glasali za one koji "mogu da pobede DS", kako bi ih "pobedili" i skinuli sa vlasti....već...šta....da bi bili u vlasti sa istim tim...koje ste navodno "pobedili"  Smile

Citat
Дављеник се и за сламку хвата. Уколико је за њих успех победа над странком коју туку и неважећи листићи - супер. То само говори да нас више не рачуна, исувише смо јаки

Davljenik...ili budući partner ?!  Smile Smile
Iskren da budem...zadnji deo mi malo nejasan...tako da ostadoh bez komenntara na taj deo  Smile

Citat
Ево овако ће бити. Понудићемо коалицију вама и народњацима, ви је у свом константном лудилу одбијате, ми се окрећемо другој опцији јер је све боље од нових избора и добијамо кључна места у обе општине. Јер смо у обе и први. Ђилас их или прихвата или иде на нове изборе, на којима сви падају, а само ми растемо, тога су и жути свесни. А уколико направи неки галиматијас са народњацима, социјалистима и чедерима (у шта сумњам) - Коштуница губи фин део бирачког тела, не само у Београду, а ми парламентарне изборе дочекујемо лагодно, са убедљиво највећим потенцијалом за улазак у бирачко тело свих странака.

Smile Smile Smile

Vidim brzo napreduješ u stranačkoj hijerarhiji...Danas si neki savetnik...Tomislavu ili Vučiću?!  Smile Smile
Ili ne...postao si jedan od nestranački "analitičara"...
Ono tvoje "Evo ovako će biti"...podseti me na ove nestranačke "eksperte"...koji iskoče iz nekih rupa...pre i odmah nakon izbora...i sada kao nesto komentarisu  Smile

Ali...s obzirom na tvoje bliske veze sa Tomislavom i Acom...ne sumnjam u sve prethodno napisano  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.