Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Преводиоци опет штрајкују :)  (Pročitano 48842 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 45.0.2454.94
I sta sad? Opet nece da kace prevode?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Mislim da i dalje nema  'leba od ovoga ko zna zanat, možda malo otežavaju nekim običnim korisnicima da ubace titl sada.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2015, 00:22:18 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Neko je ovo predložio na početku štrajka, oni su kategorički odbili, a sad ispade prihvatljivo.

Mislim da i dalje nema  'leba od ovoga ko zna zanat, možda malo otežavaju nekim običnim korisnicima da ubace titl sada.

Baš to, ovi će sad samo par sekundi duže da prebacuju titl, suštinski nikakav problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Jedna obavijest u vezi tih titlova: Prijevodi Online polako izlaze iz štrajka. Dogovor s T.com nije postignut, tako da je odlučeno da će se ubuduće dio titlova kojih nema na drugim stranicama ubacivati u formatu sub/idx. On je malo kompliciraniji od srt-a, ali to je zasad jedino optimalno rješenje jer T.com i dalje ne želi prestati prisvajati titlove s PO-a. Format je upotrebljiv na računalu i raznim TV i ostalim plejerima. Nažalost, nije na svakom, posebno na nekim starijim uređajima. Zato prvo gledajte za koji je rip ako želite gledati s takvim titlom jer ga je nezgodno sinkronizirati (iako je i to moguće).
Večeras je objavljeno ovih 13 titlova za probu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Sta je juve popravio komp Smile
Cim ste javno izbacili Miss Marpl posle devet minuta je clasik muvi stavio na titlove ili je to bio titlovi.com  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Ono je sve bilo srt, s ovim bi se trebali malo više zafrkavati. Za ovu jednu epizodu treba jedno pola sata zafrkavanja ako hoćeš da ti bude sve kako treba. I to je ako znaš što radiš. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Какве жртве? Smile

Фазазел преводи скоро три године и човек је урадио преко 150 титлова:

http://titlovi.com/titlovi/titlovi-od-korisnika.aspx?korisnik=fazazel&stranica=1&sortiraj=1

Преводи сасвим солидни. Чак бољи од неких из набеђене екипе са ПО.

Smile Smile Smile

Bio je na temi o štrajku i to jako kratko jer su ga neki prevodioci pitali za svoje prevode koje je prisvojio. Šta je tu njegovo a šta nije to samo on ili ekipica koja mu se zahvalila statusomk moda zna.

Nemam ništa protiv bilo čije fascinacije ovakvim profilom ljudi kojima nije dovoljno to što ojade nekog već ga izvrgavaju ruglu i intrigama. To nijie moja stvar Smile

Nisam stigao da skinem nijedan prevod da bi ga izgustirao. Ljudima sa PO želim svaku sreću uspeh jer da nije njih ne bih mogao dosta toga da gledam.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Citat
Nisam stigao da skinem nijedan prevod da bi ga izgustirao. Ljudima sa PO želim svaku sreću uspeh jer da nije njih ne bih mogao dosta toga da gledam.

А како онда гледаш серије и филмове за које нема превода на ПО? Скидаш их са Титлова а овде их пљујеш бедо Smile

Citat
  Nemam ništa protiv bilo čije fascinacije ovakvim profilom ljudi kojima nije dovoljno to što ojade nekog već ga izvrgavaju ruglu i intrigama. To nijie moja stvar

Лик је превео комплет прву сезону Dark Matter, Impastor, Eye Candy а тренутно преводи другу сезону From Dusk till Dawn и Z Nation. То су ти серије које експерти са ПО не преводе али је и њих сигурно негде украо Smile А шта си ти препоштени превео? Ах да... Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2015, 00:59:00 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat

А како онда гледаш серије и филмове за које нема превода на ПО? Скидаш их са Титлова а овде их пљујеш бедо Smile

Citat
  Nemam ništa protiv bilo čije fascinacije ovakvim profilom ljudi kojima nije dovoljno to što ojade nekog već ga izvrgavaju ruglu i intrigama. To nijie moja stvar

Лик је превео комплет прву сезону Dark Matter, Impastor, Eye Candy а тренутно преводи другу сезону From Dusk till Dawn и Z Nation. То су ти серије које експерти са ПО не преводе али је и њих сигурно негде украо Smile А шта си ти препоштени превео? Ах да... Smile

Čemu nervoza i vređanje neistomišljenika ?

To samo znači da neko sa titlova prevodi i da se zato neki prevodi mogu naći samo tamo. Nikad Gaču, Kvrleta, našeg Lazu ili ljude sličnim njima ne bih poredio sa lopužama kojima si fasciniran. Napisao sam već da je bio na temi koju si linkovao ovde i da su ga pitali oni koje je ojadio za svoje prevode. Nije odgovorio a mogao je. Na PO još uvek ne postoji ministarstvo ljubavi koje briše sve one poruke koje ne odgavaraju iz bilo kog razloga administraciji. Postoje slučajevi kad baš neko pretera i počne da u nedostatku argumenata sagovornika da naziva bedim i sličnim epitetima ali to je retko. 

[b]Лик је превео комплет прву сезону Dark Matter, Impastor, Eye Candy а тренутно преводи другу сезону From Dusk till Dawn и Z Nation. То су ти серије које експерти са ПО не преводе али је и њих сигурно негде украо Smile А шта си ти препоштени превео? Ах да... Smile
[/b]

Da li sam pošten, nepošten ili prepošten ti ne znaš iz jednog prostog razloga. NIkad nisi poslovao sa mnom, ne znša čak ni kako izgledam. A i da znaš (kvaka 22 Smile) po pravilima foruma ne smeš da iznosiš podatke.

Preveo je jer je ako ti nije poznato PO je bio u štrajku i nije mogao ni da je hteo da prenese prevod.

Na tvoje retoričko pitanje šta sam preveo a koje verovatno ima veze sa motivom koji me pokreće da se zauzimam za PO mogu da ti ponudim dva odgovora. Bezobrazluk i lopovluk ne podnosim a posledice navedenog ponašanja vlasnika titlova osećam kao ostali ljudi koji ne znaju dobro engleski na primer.

Kakva kolosalna logika i ničim izazvano etiketiranje. Sledeći put ću iskoristiti opciju prijavi ne zato što si antipatičan već iz principa.

Ispravka, zaboravio sam da dodam da ono što sam pisao ovde nije pljuvanje kao što si napisao. Napisao si doduše i da je krajcovanje potpisa autora čije su prevode pojedinci preneli nešto čega nema.

Čemu sve to ?

« Poslednja izmena: 21. Okt 2015, 21:39:18 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Podrzava vas Kristal... ne zna sta se desava, ali podrzava...

Ugasili ste.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.