Ја не контам ове сајтове који процењују вредност других сајтова.. има ли ту уопште истине? Мислим да сви знате на које сајтове мислим, неки типа http://www.checkwebsiteprice.com
Što me jebeš vasabi, kad sam ja zapravo dobar sa svima na Titlovima i to mi matični sajt :mrgreen:
Nego, ne mogu o tome da raspravljam još i ovde tako da piši šta oćeš :chuckel:
Znaci titlovi su ti maticni sajt :-k Doooobro nisam znao :chuckel: Izvini sto sam napisao ili pomislio da je burek. Moja greska i nemoj vise da mi se obracas i citiras u postovima jel te vise ne volim [-(
Ma lova je u pitanju uvek. Naprimer Nikolina ovde zaradjuje soma evra mesecno,Munka 800 itd zavisi od ranga i broja postova Cudime Jurkovicu kako ti nisi trazio nadoknadu il nisi znao da ti pripada :-k Na osnovu broja postova bar 130 evra mesecno.Raspitaj se
Prevodioci su smešni što se uopšte toliko zalepe za jedan sajt, meni su ti sajtovi maltene nebitni, samo mesto Nije bitno mesto, već ljudi Mada, meni nisu bitni ni ljudi toliko :mrgreen:
@Anea
U suštini, štrajk su započeli prevodioci, a ne administracija
A pogledaj sajt PO, baš nekako deluje njah Forum mi je još i okej, ali sajt mi se ne sviđa, plus nema mnogo opcija kao na Titlovima I ne znam, to Jurković verovatno zna, od kada imaju titlove za filmove na sajtu.. nisu ih oduvek imali
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.