Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Previse sam emotivan i devojka me je ostavila  (Pročitano 30987 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Testiraj se.
Vidi gde su ti granice.
Treniraj nešto.
Polomi ruku, zub...
Pogreši ako je potrebno (a potrebno je) da bi nešto naučio.

Kako je moguće da ne znaš kako se uči? Trial and error. Predlažem ti malo da ideš na adu na plivanje. Puno lepih devojaka, sunce, i voda koja ima taj opuštajući efekat. Ako imaš s kim da ideš, naravno

Kažeš da u slobodno vreme trčiš, prazniš se. Aj pokušaj neki timski sport. Fudbal, rukomet (tu ćeš izginuti više nego u legiji stranaca)... Ne mora čak ni da bude timski, tebi je najbitnije da imaš protivnika. Probaj pecanje, stoni tenis, paintball  Smile Smile Smile (kako se toga nisam ranije setio)...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hoces protiv njih...onda budi bolji od njih

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Tacnije treba da udarim glavom o zid  Smile da bih shvatio..
Imam s kim da idem..to mi nije problem...Volim da trcim...sav svoj bes iskalim tom prilikom..
Ne istresam se na drugima..
Da se takmicim...hm...mogao bih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson K610i
1) Uzmi Call of Duty da pikaš neko vreme tek da razbistriš misli od nje  Smile
2) Šta voliš da radiš, to i radi (pod uslovom da ne oštećuje druge )  Smile
3) Otkrivaj nove stvari koje ti se učine zanimljivim Smile Pročitaj neku novu knigu, oprobaj se u nekom (novom) sportu, poseti neku drugu kafanu  Smile
4) Postavljaj više svakodnevne ciljeve: Umesto 20 sklekova uradi 40 (samo primer)   Smile
5) Izlazi sa društvom često tek da ne izgubiš kontakt sa spoljašnjim svetom  Smile

Tako sredi sebe Smiley pa onda vidi sa svojom devojkom  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2009, 21:22:29 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Iskreno... taj stav ''ja, dobar, nežan, divan, svi me zajebavaju, a ja ćutim'' je več malo dosadan, a i patetičan...

Ne čini mi se da je baš sve tako, znaš. Mislim, ko ide okolo i viče: ''Ja nemam muda''. Onaj ko ih nema najčešće nije toga svestan.

Tako da, daviš malo sa tom pričom, lepo da ti kažem. Ispao si sisica zbog ribe. Okej. Svi su/smo to nekad, pojedeš govno, lakše je kad si mlad.

A ako ćeš da ideš okolo i da kukaš kako si mali i sirot, e onda nisi ni zaslužio ništa više no da te jedna razmažena klinka vuče za... nos.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde,ajde...dobio si savjete zlata vrijedne...

svaka dalja prica u stilu "pljujem sebe,hajte malo i vi" je suvisna...ide se ka kamenovanju ili polivanjem katrana i perja...

Smile....neeeemoj to da radis...bogme...prelazi ti u naviku Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG Frizider
Ma on je u startu ugasio sa pricom "kao imao sam i pre veze al se nisam cimao" da je bas ekstremna persa ovo bi mu bila bar 3 ljubavna tema Smile Htedoh reci, nije beznadezan slucaj........
« Poslednja izmena: 11. Avg 2009, 21:52:05 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Nokia 1800
Iskreno... taj stav ''ja, dobar, nežan, divan, svi me zajebavaju, a ja ćutim'' je več malo dosadan, a i patetičan...

Ne čini mi se da je baš sve tako, znaš. Mislim, ko ide okolo i viče: ''Ja nemam muda''. Onaj ko ih nema najčešće nije toga svestan.

Tako da, daviš malo sa tom pričom, lepo da ti kažem. Ispao si sisica zbog ribe. Okej. Svi su/smo to nekad, pojedeš govno, lakše je kad si mlad.

A ako ćeš da ideš okolo i da kukaš kako si mali i sirot, e onda nisi ni zaslužio ništa više no da te jedna razmažena klinka vuče za... nos.  Smile

al si mu ga dala po obrnutoj psihologiji sad posle 6 strana... Ali ne verujem da ce to pomoci ovde... On ce ti samo reci hvala, i opet nista nece uraditi Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Kapiram da neko nema mu*da , Kapiram da se neko zaljubi i da poludi , Kapiram da je neko spreman na sve za devojku i drugove...Al' ne kapiram da neko ne postuje sebe...I ne kapiram sto sam pisao veliko "k" na 100 mesta
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

al si mu ga dala po obrnutoj psihologiji sad posle 6 strana... Ali ne verujem da ce to pomoci ovde... On ce ti samo reci hvala, i opet nista nece uraditi Smile
Neće mu pomoći, nisam ni imala tu nameru, jer mu mi i ne možemo pomoći, može samo sam sebi, tako što će si opaliti 7 šamara, pa shvatiti neke stvari. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Emocije su dobre.
Sve devojke vole emotivnu crtu kod muskaraca.
Ne treba brkati emotivne krpe kojima se sluzi kako god ko hoce, i muskarce sa emotivnom stranom licnosti.
Pesma uz gitaru je pomalo klise... ali moze da prodje... po 20 poruka dnevno u stilu "ti si moj zivot... umrecu bez tebe... nemoj nikad da me ostavis..." ne mogu. Zapravo, mogu, ali je dosada u tom slucaju samo pitanje vremena.
Emocije nikako ne treba ignorisati. Deo su nas, upravljaju nasim zivotima, nekad na stetu, redje na korist...
Ono sto pametan covek moze da uradi jeste da nauci da cita svoje emocije, i da njima vlada.
Sta to znaci?
Situacija... zaljubljen si u devojku iz drugog-dva, ona to zna, svi znaju, cini ti se da bi bukvalno ruku u vatru stavio za nju... al' opet izlazi sa tvojim drugom. Video si ih na odmoru zagrljene. Na casu si. Place ti se zbog toga, uznemiren si, pun besa. Zasto on a ne ja? Zasto?! Sta radis?

1. Prekidas cas... svi te zabezeknuto posmatraju... pocinjes da ridas i histerises, da ih proklinjes, psujes, redjas patetike...
2. Suzdrzis se tih 45 minuta, pokusas da ne mislis na prizor koji si video, ma koliko tesko bilo.... a ako vec moras da places onda ces to uraditi na nekom intimnom mestu, ili sacekati kraj casova.

U prvoj situaciji si dopusto da emocije ovladaju tobom, potpuno preuzmu kontrolu nad tvojom licnoscu, i anesteziraju onaj deo koji bi ti sugerisao da ces napraviti budalu od sebe.
U drugoj si uspeo da svoje emocije procitas, procenis da ce ti impulsivna ekspresija doneti vise zla nego dobra, i u najgorem slucaju odlozio si ih za kasnije.
Na ovu situaciju ima jos bezbroj varijacija koje zavise od tvog socio-emocionalnog stupnja zrelosti, i toga koliko si sposoban da objektivno obradis realnost. Tako ce neko sutra na odmoru zagrliti njenu najbolju drugaricu, pretuci decka, ili reci sebi.. okej, nije ona nista posebno, idem dalje...
Tako je divno sto u istim situacijama emocije manifestujemo na razlicite nacine, jer je to odlicna prilika da ucimo jedni od drugih. Pitaj drugara, smekera, svi ih imamo u drustvima... kako on zadrzava devojke? Uci.
Ne, ne sugerisem ti da budes ono sto nisi, vec prosto da izbrusis tu svoju emocionalnost, i danas slabost, sutra pretvoris u privlacan kvalitet.
Sto se tvoje devojke tice, ja cvrstvo verujem da bivse ljubavi prebolimo kad nadjemo nekog do koga nam je vise stalo. Dakle, potrudi se da upoznas takvu, nemoj samo da "cekas Godoa".
Ukoliko tvoje razmisljanje bude na principu "Nema sanse da naidje neko do koga mi je vise stalo, ona je prva, jedina i prava..", opet si pustio da emocije ovladaju tobom, i nista nismo uradili.

Na kraju, jedna odlicna knjiga o svim aspektima emocionalne inteligencije i nacinima da emocije iskoristis u svrhu uspeha na razlicitim poljima, zove se "Emocionalna inteligencija", od Danijela Golemana. Ja sam je dobio u Britanskom savetu, pa mozes da potrazis tu ako je nema u knjizarama.
« Poslednja izmena: 12. Avg 2009, 03:15:21 od dare_ »
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.