Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:39:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Previše raspitivanja o novom dečku  (Pročitano 1577 puta)
29. Avg 2006, 13:09:34
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Previše raspitivanja o novom dečku   

Skoro da i nema žene koja bar u nekoj prilici, ako već ne i svaki put, nakon što je novi dečko pozove da izađu ne počne da se raspituje o njemu. U stvari, mnoge to učine i ranije. A to raspitivanje izgleda tako što kreću da ispituju sve koji bi išta mogli da znaju o njemu. Raspituju se za svaku sitnicu, svaki mogući i nemogući detalj, u zemljama razvijenog Zapada žene će čak i u internet pretraživač uneti ime svog novog dragog da vide mogu li tako nešto da otkriju... Koliko je ovaj postupak stvarno dobar?

U radoznalosti povodom vašeg novog dragog nema ničeg lošeg, ali previše raspitivanja o njemu može da ima negativne posledice. Ne mislimo toliko na to što bi on mogao da sazna da se raspitujete o njemu - nekim muškarcima bi to smetalo, neki bi bili polaskani, neki bi samo slegnuli ramenima. Problem je što, raspitujući se o njemu, unapred stvarate sliku o osobi koju još uvek ne poznajete dobro. Stvarate je na osnovu podataka koji bi mogli da budu zastareli, neprecizni, nepotpuni.

Pored toga, uskraćujete svom novom dragom mogućnost da vam informacije o sebi saopšti tempom koji njemu odgovara i iz sopstvenog ugla, a to bi moglo da mane koji su vam drugi spomenuli ili ne baš prijatne priče stavi u odgovarajući kontekst. Ukratko, efekat koji ovakvo raspitivanje može da ima jeste da sliku o njemu oformite na osnovu toga kako ga drugi vide, a ne na osnovu toga kako ga vidite vi.

Da ne bude zabune, neće biti problema da ponešto pitate o njemu, neke opšte podatke. Međutim, detaljno raspitivanje, ako do njega uopšte dođe, ipak bi trebalo da sačeka na to da, nakon pažljivog posmatranja i izvesnog vremena provedenog sa svojim novim dragim, same stvorite mišljenje o njemu. Tada će dodatni podaci koje raspitivanjem dobijete o njemu biti upravo to - dodatni podaci koji vam mogu delimično korigovati procenu, ali je ne mogu unapred formirati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ih,a ja bas volim da se detaljno raspitam...To mi dodje kao hobi...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja mislim da se i muskarci raspituju o devojkama, mozda na malo drugaciji nacin... ali sam sigurna da to rade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja se nadam da se i oni raspituju,samo je pitanje koga oni pitaju...
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
male tajne velikih majstora  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
u zemljama razvijenog Zapada žene će čak i u internet pretraživač uneti ime svog novog dragog da vide mogu li tako nešto da otkriju

Pa one su sve karijeriste, fensi, i nemaju one vremena za slow knowing, nego dža-bu, i ajd.... teraj..... štede ženske svoje vreme....
Citat
ja mislim da se i muskarci raspituju o devojkama, mozda na malo drugaciji nacin...

"Je li, el ona drolja, mislim, el se daje, da znam kako da postupim..." i slično... Je li to taj drugačiji način?
Ima gi razni. Ja lično nikad ništa ne pitam, jer me prošlost ne interesuje, a upoznjem lično (mislim dok se nisam oženio) pa laganica. "Dok s'nekim džak soli ne izedeš, ne znaš kaki je..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Muske price...." Da peglo sam ja nju...otkinuo sam je...samo je neiskusna to me malo nervira ..."

Douches....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
Nista od toga ne mora biti tacno,u tome je problem jer,iako sam muskarac,moram da priznam da vecina nas spada u grupu takvih hvalisavaca!Sta ima veze dal je devojka vec spavala sa nekim,to nista ne menja,mozda je imala duzu vezu pa se i to desilo,mozda je bila radoznala pa... uglavnom to nikad ne ispadne kako treba jer ce nasi pajtosi uglavnom preterivati u pricicama o doticnoj devojci,pogotovo ako su i oni bili sa njom (da se pohvale drustvu koliki su frajeri) i retko kad muskarci tako mogu da doznaju pravu istinu!
Ja licno nikog nista nisam voleo da pitam,znam da bi vise od pola bile neistine,osim da pitam devojku sa kojom sam trenutno,mada i one znaju da slazu ako vide da je nesto od toga decku odvratno,da mu smeta,ali to se brzo uvidi,a moje iskustvo govori da su obicno iskrene i sve sto vas interesuje bolje da saznate od nje same,vecina mrzi da cuje pitanja tipa:"Zasto si radila to i to,rekao mi drugar pa mora da jesi"pogotovo ako to nije istina ili je delimicna istina i onda ode veza...
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Dobro svaka cast tebi.... ja pricam o 96,47% muske populacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
Preterujes!Mnogo je manji taj procenat,znam iz iskustva sa ljudima sa kojima se druzim,neki imaju onaj opusteni stav da je neke stvari bolje ne znati,a isto misle i neke moje drugarice,i tako da ono sto im decko sam kaze to je to,ne zele da znaju nista vise jer svako od nas ima proslost,neko dobru,neko losu,ali nije los ni onaj koji je imao losu proslost,ali je nesto iz toga naucio i opametio se,i sad ne treba zbog"pricica iz starih dana"da ispasta ceo zivot kao da je jos uvek taj isti!!
To naravno vazi i za devojke,rekao sam vec da sa njima ne mozete biti sigurni da li se samo pravi"faca"zato sto je takva ili je do skora bila stidljiva i povucena pa kad je videla da je momci ne primecuju,resila da promeni pesmu bas sa vama!A ima i onih koje se prave da su svetice a dotad su ih pregazili citavi fudbalski timovi,fiksala se ko zna cim,zakacila ko zna sta,i sad je iskreno resila da je dosta i da ce te bas vi biti njena prilika za ispravljanje gresaka,ni njoj onda ne bi bilo lako da je momak gleda kao smece zbog neceg sto je radila kao klinka!Sto saznas sam,to ti je,a ako nesto i ne saznas odmah,reci ce ti kad oseti da ti veruje,and that goes both ways! Wink
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:39:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.