Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 14 policajaca maltretirala beskućnika na štakama  (Pročitano 889 puta)
18. Avg 2015, 23:52:17
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 40.0
14 policajaca maltretirala beskućnika na štakama

Bilo je potrebno 14 policajaca da u San Francisku obore i obuzdaju beskućnika Afroamerikanca s jednom nogom, naoružanog štakama.

Ovo je poslednji u nizu incidenata američke policije, koja se stalno suočava sa optužbama za korišćenje prekomerne i bespotrebne sile. Ovaj događaj snimio je i objavio novinar Šedrija La Buvijer.

Prema svedočenju očevidaca, policija je pozvana zbog sumnjivog čoveka koji maše "štapovima". Snimak incidenta, koji se dogodio 4. avgusta, pokazuje stepen poniženja i brutalne sile koju policajac primenjuje nad čovekom koga je oborio na zemlju.

"To su moje štake. Koristim ih za hodanje", čovek je pokušao da objasni. Ali, čak i nakon što je video da čovek ima protetičku nogu, policajac je nastavio da ga maltretira i prisiljava da glavu drži na zemlji.

Izvor http://www.021.rs/Info/Svet/VIDEO-14-policajaca-maltretirali-beskucnika-na-stakama.html
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Linux
Browser
Chrome 30.0.0.0
Americka demokrarija i prijatnost na deli mrs....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
eh...amerika  Smile
a nasi dusebriznici onoliko kukaju kad nasa policija malo nagazi nekog huligana..delikventa ili olsu...i na sva usta zjape ...kako je nasa dobra i humana policija... brutalna i sklona upotrebi prekomjerne i bespotrebne sile   Smile

nema bespotrebne sile ...

pravila su jasna...mojne se kurcit i bit ce sve u redu.. Smile
kurcis se... Smile ima da budes prebijen... i to je to.... Smile
on sav takav klakav tu nesto mase stakama   Smile

ti ako mases nekim potencijalnim ubojitim predmetom...policiju ne zanima boja tvoje koze...nacija..vjeroispovjest...frizura...drustvaeni polozaj...i stepen tvoje psihofoizicke  sposobnosti... Smile

i ako se oglusis na njihove jasne naredbe...moraju da upotrebe silu da te stave pood kontrolu...  Smile

sta ti mislis da tako mahajuci s tim ortopedskim pomagalom..koje se moze iskoristiti i kao ubojiti predmet....udari neko dijete u prolazu..ili trudnicu ..ne daj boze Smile...
ili u oko policajaca..  Smile

trebali su ga upucat ....mamu mu jebem  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2015, 08:56:14 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.