Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 08:52:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevara!  (Pročitano 11509 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Pa vracas se njoj.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
LG Nexus 5
Tesko je promeniti osobu od 32 godine, narocito ako vuce traume iz detinjstva.

Osim toga, sasvim je neverovatno da ste 6 godina bili u vezi, a da ti ona nije rekla za to silovanje. Jos je neverovatnije da te za tih 6 godina dok ste bili u vezi nije prevarila, nego tek u braku.

Do "juce" je mrzela ceo muski rod, od "danas" mrzi ceo muski rod sem tebe.

Prevara je izdaja, ko jednom izda, izdace opet i bez obzira koliko tesko bilo, tu ne sme biti oprosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Anea moja draga ja sam kukavica zato sto sam shvatio da mi zena vuce psihicke problem iz proslosti i koje pokusavam rjesiti pa ostali mi zajedno ili ne ali da se rjesi? Ja da sam kukavica poslao bi je u tri pm. digo ruke od nje i nastavio sa zivotom dalje sto bi mi bila najlaksa opcija... ali suocit se sa problemom i sve to progutati treba draga moja treba jako puno hrabrosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Jeste izdajice su u 9 om krugu Danteovog pakla...ali opet, ne slušaj nikog i ne traži odgovore drugih, vidiš neki misle i da si kukavica što si se suočio sa problemom...teška ti je situacija ali ne traži odgovore okolo, čim ih tražiš znači još nisi spreman preko toga istinski da pređeš...a ako nisi zašto bi prelazio, samo ako si u potpunosti siguran da možeš jer u suprotnom izjedaćes se u sebi a ona će to osetiti i ništa od ljubavi, slusaj srce, razum i intelekt su za neke druge sfere rezervisani a ljubav je nešto treće..srećno,ti najbolje znaš već  sada sta ćeš uraditi.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2014, 12:28:40 od kristy83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Ljudi previse cesto svoje probleme koriste za opravdavanje svog ponasanja.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Crowz evo sad sam dosao od psihijatrice i evo prvi put da sam i ja bio zadnjih 10 minuta prisutan dok ne dozivis nemozes vjerovat kako zena cita ljude ali to joj je posao..... To sam i ja pitao kako da mi nije rekla? odgovor: zato sto se nakon toga dogadjaja emocionalno zatvorila i bojala se moje reakcije posto pocinitelja znam (ja neznam jer meni nije rekla ko je ali pretpostavljam neko od muskih clanova familije) uglavnom da problem ili bolje receno problemi postoje ali su rjesivi. Da se kod nje ne pali kako ona rece alarm te da je dobro da se desilo to sto se desilo i da se ona po prvi put suocila sa posljedicama jer da nije nastavila bi po starom i nesta da se ona zapravo podsvjesno upustala u ono cega ju je strah itd itd Uglavnom ja cu probat dalje pa ce vrijeme pokazat jesam dobro odlucio zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Teraj je u pm. Dok još nemate dece.
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
izmedju zgrada, u stojećem, dok držala kera na povocu .... strast, brate ... Smiley Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
a da se bacite na svingovanje,grupnjaci i tako to  Smile
lepo tebi lepo njoj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Ajde ovako...

Mislim da si kukavica jer neces da je pustis... i da priznas koliko si zaista povredjen...
Ne, nikada nisam bila fizicki prevarena, ali sam imala par situacija kada sam bila izdata.
Preko tih stari se nikada do kraja ne predje...
Ukoliko je prica tacna, ta zena ce uvek imati momente vracanja na staro... i trebace joj dozivotna terapija.
Kada god se uplasi ili razocara... ili je prosto nesto razljuti, vratice se na staro.
Mozda ce iz tog kruga da izadje jednom, ali to ce biti za 20-30 godina... mozda nikada...

Traume ostaju... samo se malo bolje ili malo gore prikrivaju...

To ne znaci da ona ne treba da ima srecnu porodicu, da ne treba da ima decu... ali to mora da bude pored osobe koja je svesna svega toga i koja joj nece prebacivati...

A ljudi prebacuju... pre ili kasnije... neke stvari izlete... i neke stvari nikada ne odlaze.

Nazovimo to sujetom. Svi smo mi bolno sujetni, samo nas povredjuju razlicite stvari i izlete u momentima kada se ne nadamo.

To je ono kada neko kaze - ko bi rekao da ce tako postupi, nije izgledao kao takva osoba.

Prema tome... ako vec ide kod psihijatra, bolje stedi pare.. jer ce vam trebati..

I obican psiholog ili psihijatar u domu zdravlja kod koga se ide na knjizicu moze da pomogne. Cena tu nema neke veze.
A trebace vam oboma. Posebno tebi.

Znaci, ti si taj koji mora da odnese odluku koliko ce tebe sve to da boli.

Mozes ti njoj da pomazes... to je ljudski... ali kada vec pomazes, moras da razresis sam sa sobom da li mozes s njom da budes i nosis se sa svim tim ili ne...

Prema tome.. knjizicu u ruke i kod psihologa... ili nekoga ko ti je zaista dobar i iskren prijatelj da procesljas sta ti zaista mozes da prihvatis...

U suprotnom.... na kraju cete se ozbiljno poklati... i na kraju ce sav taj bes da izleti... pa makar i zbog pogresno namestene slike...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 08:52:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.