cijela večernja škola, gruntovčani, prosijaci i sinovi, velo i malo misto, zločesta djeca, hrvatske novine, hrvatski sabor, hrvatski nogomet, hrvatska politika i gospodarstvo, hrvati uopće (građani hrvatske) sve je to odavno duhovito
dobro je pervan rekao: oko hrvatske treba samo još tribine izgraditi pa da europljani lijepo mogu ko u cirkusu gledati šta se sve tu radi
je croky svi smo mi hrvati, neko je nastao od srba, neko od muslimana, neko od ilira, avara ili slavena, neko od nekog zalutalog hrvata a neko sam od sebe
a faca pa ti mi ispade neki ugroženi dalmatinac koji izjednačava zg sa bg mislio sam da si malo otvoreniji, pa premijer nam je dalmatinac a dalmatinski lobij nikad jači purgeri=zločesta djeca ili normalnofobija
cijela večernja škola, gruntovčani, prosijaci i sinovi, velo i malo misto, zločesta djeca, hrvatske novine, hrvatski sabor, hrvatski nogomet, hrvatska politika i gospodarstvo, hrvati uopće (građani hrvatske) sve je to odavno duhovito
Pogotovo ovo boldano... to nije komedija, to je tragikomedija!
a faca pa ti mi ispade neki ugroženi dalmatinac koji izjednačava zg sa bg mislio sam da si malo otvoreniji, pa premijer nam je dalmatinac a dalmatinski lobij nikad jači purgeri=zločesta djeca ili normalnofobija
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
sanader, kalmeta, luka bebić, miomir žužul, ministar školstva pa onaj iz brodosplita i sva ostala ekipa preuzeli su političko kormilo a sada i gospodarsko od brodogradilišta do autocesta čak se i u nogomet guraju pa tako prolazi štimac u udruzi prvoligaša na obnovu rive su vam potrošili milijone, sve najfiniji kamen i rostfrei
sanader, kalmeta, luka bebić, miomir žužul, ministar školstva pa onaj iz brodosplita i sva ostala ekipa preuzeli su političko kormilo a sada i gospodarsko od brodogradilišta do autocesta čak se i u nogomet guraju pa tako prolazi štimac u udruzi prvoligaša na obnovu rive su vam potrošili milijone, sve najfiniji kamen i rostfrei
Tko je potrošio milijune na rivu? Tko? Ajde reci mi, molim te, tko? Ajde, prosvijetli me...
Inače, autocesta je izgrađena samo radi dobrobiti Dalmacije? Inače, u zagrebu se ništa ne radi otkako je Sanader na vlasti? Zagreb propada, ruši se, raspada se... Jer je na vlasti "dalmatinski lobi"?
Posto je Dalmacija naj ljepsi dio HR ,to i treba tako bit
samo dalmacija i dalmatinske firme od sem maritime do konstruktora, pelješki most se gradi zbog dalmatinskog lobija a mi jedva dobili potpis na gradnju zagrebačke arene
čvor zadar pojeo više love nego pola autoceste
ne kažem ja da nije najljepši dio i neka se ulaže ali brate oće li prestati to kukanje? pa šta vam sad falli? imate rivu ko las vegas
A to se posebno odnosi na rivu (stvar o kojoj, očito, pojma nemaš...) Nakon 15 godina centralizacije, konačno je nešto love stiglo i u Dalmaciju, i odmah počinju priče o "dalmatinskom lobiju" koji "drma zemljom"
Tipično razmišljanje. Prvo centraliziraš državu, onda pokupiš svu lovu, i onda zamjeraš ostatku države zato što se žali...