to što je tito dao hrvatskoj zove se jugoslavija a današnje generacije od vukovara pa do dubrovnika su osjetile na vlastitoj koži i nedaj bože da nam iko ikada opet nešto tako da a da ne govorim o križnim putevima, golom otoku likvidacijama u inozemstvu itd.itd.
nadalje kao prvo pavelić nije moj (na tvoju veliku žalost) a kao drugo dao je jer je morao dati (nikada hitleru nije bio draži pavellić od musolinija)
hrvatska nije izgubila hercegovinu jer ju nije ni imala, ne znam što se ti oko toga brineš kad se mi oko toga ne brinemo
hercegovci su preživjeli sve režime i ratove, sve države i politička uređenja a tako će biti i dalje
uostalom ne vjerujem da je tebe itko od nas ugrožavao u "močvari" "skucu" i inim mjestima gdje se čupavci sa che gevarinim majicama kreću a bome ti ni u kumrovec nećemo doći tako da slobodno možeš upražnjavati svoju "religiju"
eto i istra je iza tebe odnosno potomci muslimanskih rudara
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Онај лик Кроканић из Вечерње школе је мој фаворит! Повратио ми је веру у постојање духовитих Хрвата.
Purgeri nisu duhoviti. Oni su previše hoch-nobl da bi se sprdali na svoj račun.
Ostali Hrvati su i više nego duhoviti... ali na HTV-u, nažalost, do prije par godina nisi mogao vidjet apsolutno ništa što nije imalo veze sa Zagrebom. Ergo - nije bilo domaćeg humora.
Edit: krokodile, a da ti nisi lagano falio temu, a?
« Poslednja izmena: 25. Jul 2007, 16:09:03 od st_faca »
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)