An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.
The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Ja sam za to da se ujedinimo sa muslimanima i ocistimo Hercegovinu... Muslimani su bar delom slovenski narod...
Muslimani su izmisljena nacija, inace, koju je izmislila komunisticka banditska vlast po drugom svetkom ratu, ne znajuci kako da nazove poturcene srbe iz bosne i hercegovine, zaboravljajuci istoriju da su ocevi zbog boljeg zivbota tj. da bi sacuvali glavu i porodicu, jednog od sinova poturcili tj preobrazili im veru u muslimansku da ih turci ne bi dirali. Isti je slucaj i sa 40% hrvata.. stim sto je u pitanju katolicka vera.
nerkoze jesu vidi i samo porijeklo Bosne nastala je od rimskog imena za rijeku Bosnu koje je bilo Bosanus a sta to znaci znaci da nije bilo nikakve nacije s tim imenom jer je bila samo ime od rijeke a Rimljani nikakav narod s tim imenom nisu spominjali sto znaci da su Bosnu mogli ustanoviti ljudi samo s drugim imenom a koji su to bili... oni koji su se setali u toj predturskoj bosni i zvali se pavle vuk itd... nego palim sad morao sam samo ovo da dodam
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.
The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
kod vas je najveci problem to sto jos ne znate odakle poticete.......svi koji imalo znaju istoriju uvidjece da ste vi nista drugo nego izdajnici srpskog naroda!!!ljudi koji nisu izdrzali teskoce hriscanskog zivota pod turcima , i sad su srbi zbog toga krivi jer su oni i to pregurali......mi makar imamo istoriju kojom mozemo da se dicimo ,a vi??vi mozete samo da lazete i dokazujete da ste nesto sto niste!!!
Muslimani su izmisljena nacija , a srbi su nebeski narod, eee urose a kako bi bilo da ti pojedes jedan naramak sijena.
jel jel znas ti voju mislimansku lozi 10 kolena u nazad? jel ti se taj cukun cukun deda zvao Djuro? Vladeta? Strahinja?
u celom svetu biti muslima znaci pripadati jednoj religiji a ne narodu, samo u BiH je drugacije, jel?
inace, u ratu 91-99.. kolko pamtim najvise muslimana je izginulo u borbama Alija-Babo, tj medju sobom.
sto se tice "sijena", to jedi ti na bajram picka ti materina, a ja cu jedno prasence sa raznja, ako hoces dodji i ti, ljudi smo nismo muslimani... (kad se vredjamo radimo to kako treba)
« Poslednja izmena: 25. Jul 2007, 12:07:10 od uros80bgd »
sta god da smo,nadam se da smo ljudi i da ce jednom prestati ovakve gluposti.....mada,nisam bas neki optimista...mnogo je svacije krvi na ovim prostorima proliveno...
Bannnnnjac33, vrlo dobro znam odakle sam i ko sam i kakvo mi je porijeklo, samo sto vi to nezelite da vjerujete, nego i dalje valjate gluposti kako smo od vas postali, pogledaj textove o genetskim analizama koja su radjena u BiH, pa ces primjetiti mnogo razlika.
Urose pisi korektnije, necu da se mucim dok shvatim sta pitas. Svoju lozu znam jos dalje od10 koljena i nigdje ama bas nigdje nisam nasao srbska imena. Ako te zanima mogu ti uskenirati jedno familijarno drvo, sto je radila moja familija. Muslimana u ratu u BiH je najvise stradalo od cetnicke ruke, ne od izdajnicke babine, ne provaljuj se. I na jos jedno apsurdno pitanje da odgovorim, protiv odgovorom: sta znaci biti pravoslavac svuda u svijetu, nego pripadnik pravoslavne vjere. Ali zato Bosnjak (Bosnjan) je svuda u svijetu poznat izraz, al kako ce se nazivati samo ovi iz RS ako se ipak odvoje, ah ja Sumari. I to sijeno polozi mami i tati za vaskrs, i zamisljajte da je prasetina.