Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:14:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretučena  (Pročitano 948 puta)
14. Jul 2006, 10:48:55
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Milanku Josić, radnicu novosadskog Kliničkog centra, u krugu bolnice brutalno pretukao Saša Manevski sin, bolničkog berberina

NOVI SAD - Milanka Josić, radnica novosadskog Kliničkog centra, brutalno je pretučena. Na nju je u nedelju u krugu najveće novosadske bolnice nasrnuo sin jednog od bolničkih berbera Saša Manevski. Nesrećnu ženu je pesničio, šutirao i lupao joj glavu o zid, usled čega je Josićeva zadobila kontuziju glave, blagi potres mozga i brojne povrede po telu.

- Prišao je i oslovio me po imenu. Kada sam se okrenula prema njemu, usledio je udarac pesnicom po glavi. Nakon toga je nastavio da me udara po celom telu, šutira i udara glavom o zid - priča Milanka, pokazujući podlive po licu i telu. Prema njenim rečima, mladić koji ju je bez razloga napao je sin bolničkog berbera Steve Manevskog, koji je i prisustvovao sinovljevom iživljavanju nad nesrećnom ženom.

Josićeva, inače samohrana majka dvoje dece, već 27 godina radi na Opštem prijemnom odeljenju kao garderoberka. U istoj zgradi gde radi nalaze se i bolnički berberi, koji po potrebi pružaju usluge pacijentima bolnice. Po Milankinim rečima, u berbernici se često toči alkohol, a neretko berberima u posetu na radno mesto dolaze prijatelji i rođaci koji sa njim podele po koju čašicu. Upravo je tako bilo i u nedelju, kada je Milanka pretučena.

- Udarao me je toliko jako da sam na momente gubila svest. Sve vreme držao je nogom vrata, kako neko ne bi ušao da mi pomogne - kaže Milanka, napominjući da su njeni vrisci i pozivi u pomoć bili uzaludni, jer se na njih niko nije obazirao. U jednom momentu žena je uspela da se otrgne napadaču, kojem je tokom rvanja pocepala majicu, i da pobegne u svoju kancelariju. Tamo joj je prišla koleginica koja je pokušavala da joj pomogne.

- Kada sam malo došla sebi, ugledala sam svog napadača koji se presvukao u očevu plavu uniformu i glumeći zabrinutost pitao šta mi je, da li sam dobro - tvrdi Milanka, napominjući da su u Prijemnom odeljenju odbijali da pozovu policiju i prijave incident. Tek nakon što ju je koleginica na ramenima odvukla do Urgentnog centra, neko od ondašnjih kolega je pozvao SUP i prijavio napad. Prema rečima portparola novosadskog SUP, policija je identifikovala i privela sudiji za prekršaje napadača Josićeve, protiv kojeg je Milanka već pokrenula privatnu tužbu zbog napada.

Bez komentara

Na Prijemnom odeljenju niko od Milankinih kolega nije želeo da komentariše ovaj incident, objašnjavajući da ih samo "zamaramo". Komentar je izostao i od Milankine koordinatorke Biljane Hlađik, za koju Josićeva tvrdi da je odbila njeno preklinjanje da pozove policiju.

Izvor: Kurir / (A. L.)
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
strasno...ja sam nekioliko puta bila prisutna kad muskarac tuce zenu(nezavisno od toga dal mu je zena,sestra,cerka,komsika...),cula price od meni bliskih osoba,zvala policiju i uglavnom plakala.bila i da ga prijavim ali mi u policiji rekli da sacekam da se jos jednom desi,jer tesko je dokazati takvu vrstu nasilja.s obzirom da zena nije odmah reagovala,vec mi ispricala ujutru. ali kad je taj covek prebio moju komsiku(samo se culo zapomaganje,niko nije priso da pomogne a bilo je usred bela dana) pozvala sam policiju,podignuta tuzba i td,al zena umrla posle kraceg vremena od srca.on slobodan.
ubila bih golim rukama muskarca koji tuce zenu. zato zelim da se zaposlim u policiji,da bih nekima nesto vratila...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Živi i pusti druge da žive..

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4734
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia C3-01
tuzhno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
ovo sto se desava zenama je strasno,a puno je toga, puno zakazalo.

samo vaspitanje dih manijaka je sigurno bilo zakinuto za nesto krupno a vijerovatno da je citava porodica bila poremecena. Sigurno nisu culi da se ruka na zensko ama bas nikako ne smije dici. To se u dijetinjstvu uci. Ovo znam na vlastitoj kozi. Sijecam se da sam kao klinja od oko 5 godina jednom prilikom tvrdim stapom vise puta posteno opalio soju seku i da joj je koza bila crvenkasta. U tim godinama nisam bio svijestan sta sam ja to zaista ucinio, ali znam da me je mater poslije posteno prebila da meni ideja da pocinim nesto slicno sledeci put nije bila ni na kraj pameti. Ni najveca sestrina provokacija nije bila ni blizu da izazove u meni neko agresivno ponasanje. Jesdnostavno sam to izbacio iz sebe. Tako da ja sada ne bi digao nikad ruku ni na musko, a ne daj boze na zensko   Smiley 1

ubila bih golim rukama muskarca koji tuce zenu.

ovo si lijepo rekla, i to muskarc ( momak, dijecacak ) treba da cuje, al i da shvati. Zena treba da vaspita musku dijecu i to je to. Dijete najvise na svijetu voli svoju majku i to bi itekako urodilo plodom.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2006, 01:34:46 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia the best
cula sam pricu da decaci koji su ziveli u porodici u kojoj im je majka bila fizicki zlostavljana ne utice na njihov stav da oni tako ne bi trebali da se ponasaju,vec misle ''ako je moja majka mogla trpeti moze i ona'' tj njihova devojka,zena.
imam jednog rodjaka u porodici koji je zlostavljao ne samo zenu,vec i cerke,vadio noz i td,devojke se udale samo da bi pobegle od kuce.on i dalje zivi bez ikakvih posledica,zato sto ga niko nije krivicno gonio. naravno tukao je i sestru i to starija zena,oca,majku i td. uglavnom deca,zene i starci. a sa muskarcima svojih godin-nikad.
moji roditelji su se razveli upravo zbog ovoga,sad tata ima drugu zenu i ni njoj nije nista bolje.
mada na mene u zivotu nije povisio ton,nije me ni udario.nisam imala strah od njega,i danas mu mogu reci ono sto ne bih mogla majci.naravno i dobro i lose,dosta puta sam mu mnoge stvari sasula u lice,a on se smeje. flegman covek ili sta vec...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:14:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Pretu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.