Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:07:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretražuju vam mobilni  (Pročitano 10031 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Sledeci put ga gadjaj tim mobilnim (ako nije skup) ili pikslom, casom... svejedno...  Smile
hehehe... ma ja umrem od smeha sto to radi...naravno samo kada smo sami to radi..nego bas bas je uporan ..ja na to gledam kao  posesivnost..mada stvarno nije uredu..a uvek mi nudi njegov telefon da ja procitam sve sto zelim da bi mogao i on Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Aaa jaao kad sam bila mladja oko desetak godina sam imala....cale mi je uzeo telefon i zakljucao ga u fioku....tad sam pocela da placem jer sam imala svasta u telefonu!!!A zadnji put mi je bivsi decko preturao po telefonu i trazio dokaze....koji ne postje Smile
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Ne postoji nista toliko crno koliko je nebo plavo.

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Palm 
Uh sto ja to mrzim....katastrofa!Jako je ruzno zadirivati u tudju privatnost,pa bilo to i u vidu citanja tudjih poruka na mobilnom telefonu. Skoci mi pritisak na 500 kad mi neko cacka telefon...
Znatizelju se treba,tj.mora kontrolisati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ma najgore od svega je shto osoba koja cita tudje poruke ne moze da zakljuchi pravo znachenje poruka u 99% sluchajeva... osim onih osnovnih "kupi hleb, jogurt... i sl." nego svi ljubopitljivci vide ono shto i ochekuju da ce naci... tj. svaku poruku sagledavaju na taj nachin i sa tog ugla. (tipa, prevara, nabacivanje i sl, kao najcesci primer ocekivanja)

Aman, pa svi znamo da je danas teshko zavrshiti razgovor samo na jednoj poruci (ukoliko nije neka od gore navedenih) a da nijedan telefon nema toliku memoriju da bismo ih sve sacuvali, a i zashto bismo (to da odmah skreshem ovima sa memorijskim karticama od 2 i kusur gb-a)

Ili se nastavljaju na neki vec postojeci niz poruka, ili nastavak na neki razgovor uzivo ili preko telefona, msn-a, svejedno.....
Mi cuvamo samo one nama drage ili koje nam trebaju, ili koje nam mogu biti od koristi ili zatrebati u buducnosti (telefoni, imena, adrese, i sl...)

E, a obichno su te nama drage poruke nekome trn u oku  Smile

Stavio sam shifru na svoje poruke, jer je bilo situacija kada bi mi bilo draze da me je prosto ta osoba pitala shta neka poruka znachi nego da sama iznosi svoje mishljenje nakon chega moze da ispadne dosta... poteshkoca recimo  Smile

Mada, da stanem malo i na stranu onih koji citaju te poruke (znam, deluje kontradiktorno s obzirom na ono shto sam gore prichao) ali i ja sam nekada prelazio tudjim inbox-om (ali samo poznanika, kojima to nije smetalo, ali znam da me to svejdeno ne opravdava  Smile ) i otkrio sam neshto shto je moglo da me zavlachi dosta dugo u buducnosti, naravno, prvo sam proverio to neshto i sada mi je drago sto sam to uchinio... mada, rekao sam sebi da vishe necu da citam tudje inbox-e, iako sam tog puta bio u pravu, da se ne bih opet ovako debelo razocharao... ionako, istina uvek izadje na videlo, pre ili kasnije.   Smile

Zakljuchak: Tudja privatnost bi se trebala poshtovati. Hteo sam da kazem treba i mora, ali svi znamo da je to nemoguce... bash zato shto su svi "chasni i poshteni" (pa stvarno... da ne ispadne da pricham tako jer sam bio razocharan zbog gore navedenih dogadjaja)

Toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Roditelj koji želi da u zna sve o svom detetu sigurno će katkad pogledati u njegov mobilni telefon, ali bi trebalo da ostane hladne glave i da ne pokazuje ono što zna. Samo tako će moći da utiče na dete u slučaju nečega lošeg , a neće izgubiti njegovo poverenje.
I ja sam roditelj i nemogu da lažem da ponekad ne pogledam u mobilni tel. ali nikada nisam pokazala da nešto znam. Treba ostati prijatelj sa detetom čitav život.
IP sačuvana
social share
Seneka
"Prijatelje stvara sreća, a nesreća proverava."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
za to ubijam i ujedam ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I smells the bestest...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 207
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia n70
Ja sam ranije davao svima... a od kad sam uzeo novi samo ženskama Smile Smile

Ovo je tako homo izjava da nemam reci...  Smile
hahahahahahahahaha  Smile Smile Smile Smile Smile   e odavno se nisam ovako nasmejao Smiley

pa, ja nekad volim da pogledam slike ili neke zanimljive sounds na telefonu, ali naravno, prvo pitam da mi pokazu ili trazim dozvolu. nikad sam.. dovoljno sam fini kad je ovakva stvar u pitanju  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2008, 13:53:01 od SolitaryMan »
IP sačuvana
social share
It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Mor ortaku riba pobrisala sve zenske brojeve iz imenika, a on nista... Haha, postao pravi papucar posle 3 meseca  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung s3
Ma to je potpuna glupost! Nikada svojoj devojci nisam prelistao telefon, a ja sam joj ga kupio. Da vidim slike ili prelistam imenik. Dve godine smo zajedno i nikada mi nije plao na pamet tako nesto. Ona se u pocetku cimala kad mi stigne poruka. Ja izinata je nisam citao odmah, a ona se cimne, a ja se smejem pa ona odustane. Tako se cimala neko vreme,pa odustala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Mor ortaku riba pobrisala sve zenske brojeve iz imenika, a on nista... Haha, postao pravi papucar posle 3 meseca  Smile
pa koji ce mu kurac brojevi u imeniku Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:07:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.